in

Nederland kampt met remigrerende gezinnen: regelen niets, houden handje op, brengen kinderen in gevaar

57e4d6474c55b114a6da8c7ccf203163143ad9e65453704b702b 640 deurbel

Naast een migrantencrisis is er langzaam maar zeker ook sprake van een sluimerende remigrantencrisis.

Immigrantengezinnen die de Nederlandse nationaliteit hebben gekregen, terugkeren naar hun land van herkomst, zien dat het daar een bende is en zonder voorbereiding terugkeren naar Nederland.

Om vervolgens aan te kloppen bij de winteropvanglocaties voor daklozen!

Je verzint het niet! Je komt naar Nederland, bouwt een bestaan op, keert die samenleving vervolgens de rug toe en gaat terug naar je land van herkomst. En dan hebben we het over landen als Somalië en Irak.

Iedere jandoedel weet dat de kans groot is dat het in die landen een bende is. Daar neem je je kinderen dus gewoon mee naar toe. Ergens kom je erachter dat je kind toch niet helemaal de aansluiting vind in z’n nieuwe omgeving of dat werk zoeken in een ander land moeilijker is dan het lijkt.

Je komt langzaam tot de conclusie dat je wellicht wat overhaast een vrij radicale levensbeslissing hebt genomen en wat doe je? Linea recta terug naar Nederland! Vooral niet vooraf een woonruimte regelen, dat zien we allemaal later wel!

Pak je spullen, niet zeuren, op naar het eerstvolgende vliegtuig naar Nederland! Je sleurt je gezin van vliegveld naar vliegveld en bedenkt je dan pas dat het toch wel fijn is om ergens fatsoenlijk te kunnen slapen en wat te kunnen eten. Oeps! Niet aan gedacht. Nou ja, dan maar naar de daklozenopvang die toch al overvol is.

Oh, daar kom ik niet voor in aanmerking omdat ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7171875929 70b526b153 climate change

12 ‘Apocalypse’-waarschuwingen voor klimaatverandering van de afgelopen 30 jaar die niet zijn gebeurd

48769349801 6225c7588d Dutroux

Zaak Dutroux kent vele open eindjes: ’Dna-sporen en duizenden haren niet onderzocht’