in ,

Nep-vluchteling met ellenlang strafblad die bom op politiebureau bezorgde vrijgesproken: ‘Geen concreet doel!’

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Een Irakees met een ellenlang heeft een mazzeltje gekregen van het Nederlandse rechtssysteem. Ondanks dat hij een bom dropte in de buurt van een politiebureau in , is hij vandaag toch op vrije voeten gesteld.

De rechtbank vond de man niet schuldig, en kwam met de onnavolgbare verklaring dat de betrokkenheid van Waled M. ondanks DNA-sporen niet bewezen was.

De 30-jarige Waled M. mag vanavond de champagne ontkurken: ondanks dat hij terechtstond voor het droppen van een bom in de buurt van het politiebureau in Den Haag, werd hij gisteren vrijgesproken door de .

De Irakese vluchteling was niet schuldig genoeg, vonden ze.

Want z'n DNA-sporen zaten dan wel aan alle kanten op die bom, maar dat was geen reden voor een veroordeling. Er volgde vrijspraak, en alleen nog wat weekjes in het gevang omdat hij gestolen geld had geflappentapt met iemand anders' pinpas:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
getty aanslag halle synagoge 9 okt 2019

Aanslag op synagoge Halle, een false-flag operatie?

vapen 1570778731

E-sigaret veroorzaakt longkanker bij muizen