in ,

Nieuw tijdperk breekt aan: Burgersurveillance lijkt goed te werken

Nu is de vraag wanneer wordt de belasting verlaagt, omdat de staat ons niet meer veilig kan houden?

De burgersurveillance in Beverwijk en Heemskerk die nu een maand actief is, lijkt te werken. Na meer dan een jaar van mishandelingen, berovingen en intimidaties door een gewelddadige jeugdbende is het rustig in en rond de Pilotenbuurt.

Volgens Maarten Boeren, expert & Veiligheid bij de , is het nog te vroeg om het succes direct aan de burgersurveillance toe te schrijven. Wel is hij meer dan tevreden.

“De ontwikkelingen zijn heel erg goed”, vertelt hij aan NH Nieuws.

“Er komen geen meldingen meer vanuit de wijken waar wordt gesurveilleerd. Van de mensen horen we terug dat ze zich ook veiliger voelen in de wijken waar ze wonen en dat is waar je het voor doet.”

De vaders, moeders en toegewijde inwoners die hun ronde lopen, vertellen dat ze veel tevreden inwoners spreken. “Mensen durven weer over straat sinds we zichtbaar zijn”, zegt de een.

Een ander: “Ik hoorde dat er veel hangjeugd zorgt voor problemen, dus ik wil mijn steentje bijdragen om de rust weer te herstellen. En het lijkt succesvol.”

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Het is toch van de gekke, dat de bevolking zelf moet gaan zorgen voor de veiligheid.

Na Brexit komt Nexit .... en na Nexit komt zonneschijn
1 jaar geleden

Deze burger acties waren in het verleden nooit nodig en zij zouden ook vandaag niet nodig zijn als de NL en de EU niet op volledig niet-democratische wijze maar even besloot grote aantallen ongeschoolde moslim immigranten uit Afrika toe te laten. De burgers waren vanaf het allereerste begin tegen deze immigratie vanwege de ervaringen uit het verleden dat deze mensen nooit integreren. Fortuyn becijferde in 2000 al dat 80 miljard was gespendeerd aan deze immigratie en dat de ervaringen zeer sterk negatief waren.

De EU heeft nooit aangegeven waarom zij de immigranten perse wilde toelaten, er is nooit enige democratische discussie over geweest, maar de kosten en de schade zullen bij de burgers worden neergelegd. Het is een schande en de burgers zullen zich tegen de EU keren !!!

De EU is een samenzwering tegen de burgers. Nooit is door de architecten van de EU aangegeven dat de banken en grote corporaties het plan vanaf het begin hadden om de soevereiniteit van landen vernietigen. Het is niets minder dan landsverraad door de regeringen. Er is maar een oplossing: de EU als natiestaat moet weg. We hebben Brexit gehad, het is nu tijd voor Nexit.

Kredietbeoordelaar Moody’s: Nederland kwetsbaar voor nieuwe crash huizenmarkt

Na Farmers Defence Force dreigt ook CNV met lege schappen in kerstperiode