in , , ,

Grootschalige demonstratie als duidelijk signaal is wensdenken, het enige dat werkt: het land plat leggen!

FEAR 928x1024 1

De fout die vrijwel iedere demonstrant maakt, als de demonstratie grootschalig is, is denken dat dit als duidelijk signaal vervolgens tot een kentering moet leiden in het handelen van de politiek. Nou nee dus. Het is vaak eerder het omgekeerde. De politiek weet op slinkse wijze de demonstratie voor eigen kar te spannen en trekt de teugels nog verder aan. Het enige dat werkt is het land plat leggen, maar dat mag niet meer van ‘onpartijdige’ rechtertjes, dus… Als brave burgers doen we dat dus niet! schrijft gastauteur Boze Oudeman.

Het spijt me maar ik zie allang geen heil meer in demonstreren. “Indrukwekkend, maar…” Nog een of twee van dit soort grote demonstraties en vaccindwang staat rechtovereind voor de deur, dit ook weer op straffe van hoge boetes, indien men nog langer weigert de wil van zijne heiland Bill Gates te eerbiedigen. Veel politieke psychopaten staan wereldwijd op eenzelfde manier op de bres voor de baas, zoals Famke Louise braaf het coronaverhaal bracht voor een luizige dertig mille ‘overheidsteun’?

Kleine boeven, grote boeven, de wereld wordt beheerst door een grote criminele bende direct of indirect in dienst van de grote Bill Gates, de man die de eerste president van de wereld wenst te gaan worden en daar veel geld via het massaal opkopen van politici wereldwijd best wel voor wil inzetten, zoals Al Capone geld gebruikte om rechters en politiemensen in het toen corrupte Chicago te kopen.

Zo simpel is het, maar wat kan je er tegen doen. Niets of weinig. Alles gaat zoals gepland. Eerst jaag je mensen gigantische angsten aan ten aanzien van een ‘nieuwe’ ziekte die niet veel anders is dan een griepepidemie, daarna pak je ze al hun rechten af. Dit alles in hun eigen belang. Je zorgt dat corrupte journalisten en andere media boeven de angst er goed bij iedereen inhouden.

De meute moet goed begrijpen dat men dit voor en in het belang van de meute doet. Paniek heerst pas goed als je de meute iedere dag vertelt hoeveel doden er die dag weer zijn gevallen. Braaf doet de meute wat de heersers zeggen dat de meute moet doen. Ze laten zich zelfs zonder al te veel morren ’s avonds in hun huizen opsluiten. Wie had ooit gedacht dat zoiets in vredestijd kon gebeuren.

Verder moet men zinloze maar gevaarlijke mondlapjes dragen, afstand van elkaar houden, zodat communiceren met elkaar ernstig wordt bemoeilijkt. Groepsdruk opvoeren op school en op het werk, de grootste angsthazen duidelijk maken dat die scholier of die collega die zich niet door de angstpandemie laat beïnvloeden een levensgroot gevaar voor de angsthaas vormt.

Die asociale weigeraar van mondlapjes en ‘vaccins’ zorgt dat de angsthaas niet vrij is en niet meer los kan komen van die vreselijke ziekte waarvan de pers iedere dag blijft melden hoeveel doden de ziekte nu weer heeft veroorzaakt. Ook zal de angsthaas als slachtoffer van de weigeraars allerlei kleine en grotere pleziertjes misschien wel blijvend moeten gaan missen. Denk dus na, want morgen kan jij in het ziekenhuis liggen stikken, denk na wat je allemaal niet mist omdat een handjevol idioten blijft weigeren te geloven in de godheid experimentele ‘wetenschap’ en ook de goedheid van Bill Gates.

En precies wat de heersers wensen zo gebeurt dus ook. Bang gemaakte kwade mensen schrijven woedende stukken in kranten ‘dat die aso’s die niet willen luisteren naar de goede raad van die zeer menslievende overheid nu maar eens met harde hand moeten worden aangepakt. Het geduld raakt op! Ik wil weer op reis kunnen gaan en festivals bezoeken! Sluit die egoïstische wappies maar op!’

Weg met die waanzinnigen die weigeren hun vaccin te halen om daarmee gezond te zijn en blijven en zo geen gevaar meer voor de angsthazen te zijn, ze moeten worden aangepakt. Zij zijn de schuld dat die vreselijke ziekte maar blijft huishouden in allerlei nieuwe vormen, zij zijn de schuld dat jij als netjes gevaccineerd mens nog steeds onder een soort dictatuur moet leven.

Zij zijn de schuld dat jij nog steeds je vrijheden niet terug hebt; dat jij slechts onder beperkingen kan reizen; dat jij niet onbeperkt naar de kroeg kan; niet naar festivals kan; vrijwel geen relatie met anderen kan aangaan vanwege die anderhalve meter afstand eis. Waarom heb jij je wel in nota bene ook in hun algemeen belang laten vaccineren als weigeraars zo blijven blokkeren dat jij jouw gewone leventje terug krijgt.

Gelukkig begrijpt de horeca en de evenementenbranche jouw verdriet, jouw woede, jouw wanhoop, jouw verbijstering en komen in opstand voor jou! Een grote massa demo moet de regering duidelijk maken dat er iets dient te wijzigen. En gelukkig voor jou, de regering begrijpt het vast en zeker vrijwel direct en kondigt op korte termijn dan ook veranderingen aan.

Het zal niet lang meer duren of deze massa demonstratie werpt vruchten voor jou af: gedwongen vaccinatie voor al die idioten die het godsvruchtige vaccin van de filantroop en mensenvriend Bill Gates nog altijd om wat voor idiote reden dan ook weigeren.

En zo zit straks iedereen gevangen in de eerste etappe. Eerste etappe geslaagd! De tweede staat voor de deur: de heilige chip! Ook die chip is niet verplicht. Natuurlijk niet, want we leven in een democratie, laten we wel zijn. Iedereen heeft dus het democratisch recht om de chip te weigeren, zoals ook iedereen het democratisch recht had de spuit te weigeren. Maar ja, algemeen belang gaat boven privé belang. En een grote massa mensen eiste dat er iets moest gebeuren…Dus…

Aan dat democratisch recht te weigeren zit iets vast, dat betekent dat de weigeraar op termijn geen baan meer heeft, geen geld meer krijgt, huisvesting verliest en door het ontbreken van die chip in de handpalm ook nergens boodschappen kan doen. Maar dat kan iemand zonder geld toch al heel erg moeilijk. Laten we eerlijk zijn voor die democratische rechten moet iemand wel iets overhebben, zeg nu zelf!

De moraal van dit verhaal is dat we allemaal gebruikt worden, met name ironische genoeg wappies misschien het meest, om ons in sneltreinvaart naar totale slavernij te brengen. Geen rechten meer, geen eigen baas in eigen lijf meer maar willoze zombies, gestuurd en bestuurd door big techno en big farma als proefkonijnen waar men alles mee kan doen wat de demonische sadisten die hierachter zitten maar willen.

Ja, ook die grote demonstratie hoort helemaal in en bij de planning! En daarom gooi ik de handdoek in de ring, de laatste weken die ik nog in redelijke vrijheid heb wens ik niet te laten passeren in zinloze betogen schrijven voor oren die niet kunnen luisteren, voor ogen die niet kunnen lezen, simpelweg omdat ik geen bereik heb. Ik vind dat ik alles heb gedaan wat ik kon en dank al diegenen die mee deden. Helaas het ligt niet aan jullie, noch aan mij.

Egotrippers blijven informeren van mensen in de weg staan en tegenhouden in en voor hun eigen agendaatjes en belangentjes. De grootste helpers van dictatoriale overheden zijn vaak ambitieuze schreeuwers zonder al te veel strategisch inzicht of verstand, die zo helpen de meute de verkeerde kant op te sturen. Okay ik geef laf toe de strijd te hebben verloren en wacht bij de deur tot jullie er ook zijn. Ik sta en wacht rechts bij de deur om straks met z’n allen het abattoir binnen te gaan! Of… Toch het land plat leggen en schijt hebben aan die rechtertjes? Toch dan dat ‘Macht aan het volk!?’

– Boze Oudeman

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccinzombies 02a 557x300 1

Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen

nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030pausIMF EUdigipas 464x300 1

Waarom uw eigen huis een onzeker bezit dreigt te worden