in

Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft

Volgens een nieuwe schatting van de blijkt het inderdaad niet gevaarlijker of dodelijker te zijn dan een griep, zoals wereldwijd inmiddels duizenden wetenschappers, artsen en andere specialisten zeggen.

Het officiële aantal gevallen (dat véél te hoog is, omdat op uiterst misleidende wijze het nietszeggende aantal besmettingen, gebaseerd op net zo nietszeggende PCR testen, erin zijn opgenomen) staat op dit moment op 35,2 miljoen.

Volgens de WHO zijn vermoedelijk echter al zo’n kleine 800 miljoen mensen besmet met corona (1). Het aantal doden staat op iets meer dan 1 miljoen, wat betekent dat slechts 0,125% van de mensen die (verondersteld) besmet worden, aan Covid-19 overlijdt, en 99,875% het overleeft.

Dus zelfs als de officiële ‘narrative’ zou kloppen, blijkt dat er geen enkele noodzaak is voor de huidige maatregelen, laat staan om deze vast te leggen in een dictatoriale Spoedwet.

Corona werd door de WHO in categorie A van levensgevaarlijke virussen zoals geplaatst. Dat blijkt de allergrootst mogelijke onzin te zijn geweest. Ebola heeft een sterftepercentage van ca. 50%, en Covid-19 slechts 0,125%. Daarmee valt het coronavirus in alle opzichten in dezelfde categorie als een gewone griep.

De schatting dat al 10% van de wereldbevolking het virus heeft opgelopen, is afkomstig van Mike Ryan, de uitvoerende directeur van het WHO Health Emergencies Programme.

Ondanks de cijfers van zijn eigen organisatie blijft hij beweren dat de rest van de wereld ‘nog steeds risico’ loopt.

Besmettingen valselijk op één hoop gegooid met zieken

In het BBC artikel wordt op misleidende wijze beweerd dat de VS, India en Brazilië ‘de meeste infecties’ hebben. Nee, het gaat enkel om het aantal veronderstelde besmettingen, waarvan reeds is vastgesteld dat er slechts een zeer klein percentage van daadwerkelijk infectueus / ziek wordt.

Het kan daarom alleen maar moedwillige zijn dat besmettingen en infecties op één hoop worden gegooid.

Ook in NeDDRland (term afkomstig van Epoque magazine van uitgeverij De Blauwe Tijger) gaat de corona angstpropaganda vrolijk verder. ‘Deze week zeker duizend coronapatiënten in ,’ melden de media. Corona, werkelijk?

Een medewerker gaf vorige week in een ‘viraal’ gegaan telefoongesprek toe dat zo ongeveer iedere zieke bijna automatisch de diagnose ‘corona’ krijgt, en zelfs …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Help mee en stuur deze brief over de Spoedwet naar de Tweede Kamer

Wat een coronafaal: Virusremmer remdesivir in Nederland is op