in

Experts “verbijsterd” over het verdwijnen van de griep 

53e6d0424c50ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714a7c267cd0924e 640 griep

Welk land ter wereld je ook pakt, overal zie je hetzelfde beeld want de griep is zo goed als verdwenen.

Maar, dat stopt de Nederlanders niet om in lange rijen te wachten op een griepprik die hen moet beschermen.

Volgens de beruchte Amerikaanse Jaap van Dissel, Dr. Fauci genaamd, hadden wij ons nu in een periode moeten bevinden van een dodelijke combinatie van griep en covid-19.

Echter, als men kijkt naar de cijfers van de afgelopen weken in Amerika van griepgevallen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, dan blijkt de griep dit jaar zo goed als niet aanwezig.

Waar vorig jaar nog bijna 3 procent van de geteste mensen griep bleek te hebben, zo is dit nu nog maar een derde van 1%; 0,3 procent dus.

griep is verdwenen

Volgens de berichten krabben virologen zich achter de oren en hebben ze op dit moment in ieder geval geen verklaring voor de verdwenen griep.

Ook de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geeft toe dat de griep zo goed als verdwenen is. Zij stellen dat er in sommige landen zelfs meer dan normaal werd getest op de griep en dat desondanks de cijfers maar blijven dalen.

Het grappige is dat ze naar verklaringen blijven zoeken hoe dit dan wel zou kunnen en die vinden ze uiteraard niet, want de griepdoden zijn gewoon geteld als coronadoden zoals wij al maanden en maandenlang schrijven.

Maar ja, zoiets kan natuurlijk nooit worden toegegeven, want dan valt het hele pandemiefabeltje in duigen en komen we nooit bij de New World Order.

Zo langzamerhand is iedere vorm van logica zoek, want ondanks dat de griep zo goed als niet meer bestaat, gaan we mensen massaal vaccineren tegen de griep.

We gaan ze zelfs zodanig veel vaccineren dat er een tekort is aan vaccins:

Volgens huisarts Karin van Haaren uit Terheijden zijn er 3,8 miljoen griepvaccinaties ingekocht. Dat zijn er ruim een half miljoen meer dan normaal.

Het is echter onzeker of er voor iedereen genoeg zijn. In potentie vallen maar liefst zes miljoen Nederlanders binnen de doelgroep voor een gratis griepprik. Zij ontvangen automatisch een uitnodiging. “Normaal gesproken komt ongeveer de helft opdagen”, vertelt van Haaren.

En daarmee komen we in de bizarre situatie terecht dat mensen als het ware moeten vechten om een griepprik te mogen halen:

Bij een huisarts in het centrum van Baarn staan nog altijd lange rijen, voornamelijk ouderen, voor de griepprik. Honderden mensen zijn op de been in afwachting van hun beurt. Eerder op de dag was het ook al een drukke bedoening in Bunschoten en op andere plekken.

De vraag naar de griepprik is zo groot dat er een tekort is aan vaccins. Het kabinet vraagt daarom gezonde Nederlanders van 60 tot en met 69 jaar de griepprik niet te nemen. Intussen krijgen 70-plussers en medisch kwetsbaren het vaccin met voorrang.

De mensen die helaas niet de griepprik krijgen, hebben werkelijk geen idee hoe gelukkig ze moeten zijn. Misschien later, veel later, als zij nog leven en velen die de griepprik hebben gehaald niet meer, zullen ze het begrijpen.

Dan zullen ze begrijpen dat wanneer je je laat vaccineren voor de griep je juist veel vatbaarder bent voor de ziekte die je juist wilt voorkomen. Het is niet voor niets dat diverse wetenschappelijke onderzoeken ondertussen hebben aangetoond dat mensen die een griepprik halen een verhoogd risico lopen op het krijgen van covid-19.

Waar in feite dan covid-19 gewoon de griep is en zoals we al veel langer weten krijg je juist de griep als je een griepprik haalt en krijgt je kind juist de mazelen als …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fvd en pvv strijden met elkaar om als eerste een motie van wantrouwen tegen de regering in te dienen om marrakesh vn migratiepact

FvD-leider Baudet baalt van complot-imago

Islam EU 1024x512

Frankrijk wordt wakker en ontsteekt in woede: ‘De islamisten haten alles van ons’