in ,

Nou doen ze het weer! Nederlandse Jihadkinderkampen voor ruim 200 kids in oprichting

stichting kinderpostzegels maakt

De kinderen terugkerende Jihadstrijders zullen worden opgevangen in speciale kampen. Met deze baanbrekende ontdekking kwam het AD zojuist. Hier zullen ze ‘goed’ worden geobserveerd om te kijken of ze geen gevaar vormen voor onze samenleving.

Oudere kinderen komen terecht in zulke ‘Jihadkinder’ kampen. Volgens de AIVD is het zo dat kinderen al vanaf hun negende soms al gevechtstrainingen hebben gehad. Het kalifaat was van mening dat ze niet vroeg genoeg konden beginnen met het klaarstomen van toekomstige terreurstrijders.

Dankzij het advies van de AIVD houdt de Raad voor de Kinderbescherming er rekening mee dat zij gedwongen kunnen hebben deelgenomen aan gevechtstrainingen en geweldacties. Toch fijn om te weten wat voor kinderen we weer terug nemen in ons land.

De Raad voor de Kinderbescherming komt al meteen met wat pseudo wetenschappelijke termen om te laten zien dat ze deze situatie aankunnen. De kinderen zullen door middel van een ‘orthopedagogische setting’ continu in de gaten worden gehouden. Hierdoor kunnen ze vaststellen of er sprake is van een trauma en zo ja wat dan precies.

De locaties van deze kinderkampen worden niet bekend gemaakt, laten we hopen in de naam van diversiteit en inclusiviteit dat ze niet de buurt van risico wijken staan – of mogen we deze term ook niet meer gebruiken?

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bananen 1547476693

Ouders Haga Lyceum: ‘Dit land verandert langzaam in een bananenrepubliek’

turbo diesel 1562941136

Dieselauto Mercedes net zo schoon als elektrische auto