in , ,

NS-directie is een gevaar voor NS en samenleving

Verouderd materieel. Achterstallig spooronderhoud. Corrupte bestuurders. Constante storingen, vertragingen en overvolle treinen. En natuurlijk aanhoudend geweld tegen eigen personeel. De NS gaat met ernstige problemen om zoals de gemiddelde student met examens.

Alsof je zit te kijken naar verwaarloosde huishouden van een manisch-depressieve vrouw. Deze hele ‘meh, geen zin’-houding van de NS-top is zo extreem, dat zelfs Kamerleden nu met suggesties komen om de veiligheid in de trein te vergroten [imgur]. Kamerleden die een privaat bedrijf veiligheidstips moeten geven, moet niet gekker worden.

Ook al zijn het standaard inkoppertjes als ‘camera’s in de trein, poortjes dicht tegen zwartrijders en meer politie op het station’. Dat laatste is wrang, want de spoorwegpolitie is twee jaar geleden door de Kamer nog wegbezuinigd in de Nationale Politie.

Lees verder via GeenStijl

 

Photo by meijkie


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Macht: Verzekeraars schrappen vergoeding veel middelen ondanks miljarden op de plank

Ook dit moet mister doofpot uhuheh Opstelten nog beantwoorden!