in , ,

NS-directie is een gevaar voor NS en samenleving

15701376342 0ca9c47be9 staan trein

Verouderd materieel. Achterstallig spooronderhoud. Corrupte bestuurders. Constante storingen, vertragingen en overvolle treinen. En natuurlijk aanhoudend geweld tegen het eigen personeel. De NS gaat met ernstige problemen om zoals de gemiddelde student met examens.

Alsof je zit te kijken naar het verwaarloosde huishouden van een manisch-depressieve vrouw. Deze hele ‘meh, geen zin'-houding van de NS-top is zo extreem, dat zelfs Kamerleden nu met suggesties komen om de veiligheid in de trein te vergroten [imgur]. Kamerleden die een privaat bedrijf veiligheidstips moeten geven, het moet niet gekker worden.

Ook al zijn het standaard inkoppertjes als ‘'s in de trein, poortjes dicht tegen zwartrijders en meer op het station'. Dat laatste is wrang, want de spoorwegpolitie is twee jaar geleden door de Kamer nog wegbezuinigd in de Nationale Politie.

Lees verder via GeenStijl

 

Photo by meijkie cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
22e78eb2246d623d 640 medicijnen

Macht: Verzekeraars schrappen vergoeding veel middelen ondanks miljarden op de plank

5146356612 615a1af4fd opstelten1

Ook dit moet mister doofpot uhuheh Opstelten nog beantwoorden!