in

NSA weet alles over je geheime seksleven

12769050423 5fc2ce18c0 whatsapp1

De Amerikaanse krant The Washington Post onthult op basis van documenten van klokkenluider Edward Snowden dat negentig procent van de data die de Amerikaanse inlichtingendienst NSA heeft onderschept, gegevens van gewone burgers betreft. De NSA schermt met het argument dat het afluisteren noodzakelijk is om onder meer terreurdreiging te onderscheppen, maar uit de documenten blijkt dat slechts een klein deel van de data gaat over verdachten van terrorisme.

The Washington Post schrijft dat dit betekent dat de NSA veel meer informatie van de gewone burger heeft verzameld dan dat de Amerikaanse regering tot nu toe wilde bevestigen.  Ook wordt een groot deel van de onderschepte informatie bewaard, al zijn de gegevens voor de inlichtingendienst niet van belang. Zo bevatten de onderschepte data onder meer liefdesverhalen, seksuele affaires, medische gegevens, pikante foto’s en financiële problemen, schrijft The Post.

via Joop.nl.

Photo by Alvy cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7795643758 19e08c9f06 rechtzaak1

Opstelten maakt collectieve schadevergoedingsactie mogelijk

8102621132 6ba36999b6 gerrit zalm1

staatsbankier en dragqueen Gerrit Zalm dreigde Spies in Vestia-zaak