in

Nu roept ook al Italie op tot Eurozone regering

13843116383 726a6241a6 welcome to eu

De EU wordt totalitairder en griezeliger. Na de oproep van de MinPres uit Frankrijk voor een Eurozone regering roept nu ook Italië daartoe op. De Italiaanse MinFin Pier Carlo Padoan zegt:

‘Sommigen denken dat de euro vandaag – op een aantal kleinere details na – goed werkt… wel, ik dat niet. … Laten we elkaar niets wijsmaken. Indien we die risico's weg willen nemen hebben we een andere euro nodig – een sterkere euro. We moeten daarom naar een politieke unie. Anders kan de eenheidsmunt niet overleven.'

Express.be vervolgt:  Padoan roept de op om de eenheidsmunt te versterken door de bankenunie sneller te vervolledigen, een gemeenschappelijk budget voor de eurozone in te voeren en een gemeenschappelijk verzekeringssysteem tegen werkloosheid te implementeren. Ook een verkozen parlement voor de eurozone dat naast het Europees Parlement functioneert én een Europese minister van Financiën zouden daarbij een rol kunnen spelen.

Voelt u zich ook zo nauw verbonden met Litouwen, Letland, , en Slovenië? Dit zijn allen eurozone landen. Maar Italië en gaan beide duidelijk all-in op het overdragen van en zeggenschap. En vergis je niet, kennelijk is overleg hiervoor in de Eurogroep (onder neoliberaal en leugenaar Dijsselbloem) reeds onderweg. En zoals u weet: Nederlanders zijn tegen de EU en tegen een eigen EU-regering. Van Nederland blijft immers weinig over als een Eurozone een regering voor zichzelf start.

Wat een heerlijk vergezicht wordt hier toch weer geschetst voor de Nederlandse bevolking, niet?

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
varoufakis finger cr 5901 720x340

Varoufakis vroeg jeugdvriend om de Griekse belastingdienst te hacken

5249005677 3b1c622f1a Bezuinigingen

Verwijderde scene uit de docu Euromania: Marietje Schaake (D66) duidt een referendum uit