in ,

Nucleaire escalatie: Engeland gaat granaten met depleted uranium aan regime Zelensky leveren

e3ce5645 7778 41c7 a321 ba03c9eb8a98

Het goedje heet depleted uranium. Het is radioactief afval. Afgevuurd in granaten veroorzaakt het een nucleare damp, die grote gebieden kan besmetten. De gevolgen zijn te vergelijken met die van de fall-out na een kernexplosie.

Deze Engelse beslissing is krankzinnig. Maar het gebeurt echt en onder onze ogen. Op het moment bovendien dat de Chinese president een bemiddelende rol in het conflict probeert te spelen.

De boodschap is duidelijk: de VS (neocons) en de NATO willen steeds verdere en gevaarlijker escalatie van deze oorlog. Geen einde ervan.

Er was nog een ander, zeer veronrustend bericht: het besluit om 300.000 NATO-soldaten aan de grenzen met Rusland te stationeren.

Verder meldt de Amerikaanse onaghankelijke nieuws-show Redacted dat de VS en de NATO de komende weken een groot offensief willen inzetten tegen de – inmiddels tot Rusland behorende delen van – Oost-Oekraiïne en tegen de Krim.

De levering van munitie met depleted uranium maakt mogelijk deel uit van dit ….

Lees verder bij de bron: Transitieweb

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gotovo 2

Caroline van der Plas(BBB) uitvoert haar misleidende agenda van het WEF

vaccines dees doden 02 488x300 1

HPV vaccin: “veilig, effectief en noodzakelijk”?