in ,

Je verzint het niet: Brexit referendum ongeldig door Russische inmenging?

daniel_diaz_bardillo / Pixabay

Alles, maar dan ook echt alles zullen politici in het werk stellen om de mening van het volk naast zich neer te leggen.

Er is opnieuw ophef in Engeland waar in een uitgebreid rapport van de geheime dienst staat dat Rusland pogingen deed om zich in het Brexit referendum te mengen.

Een opvallende ontwikkeling in Engeland waar bekendgemaakt is dat premier Boris Johnson een rapport van de Britse geheime dienst onder de pet wil houden tot na de opkomende verkiezingen.

De Britse premier Boris Johnson ligt onder vuur vanwege het geheimhouden van een mogelijk alarmerend rapport over Russische inmenging in de Britse verkiezingen. In het rapport zou onder meer staan dat het Kremlin heeft geprobeerd via diplomatieke kanalen te infiltreren in de Conservatieve Partij van Johnson om de verkiezingen te beïnvloeden.

En verder:

Volgens Downing Street zou er niet genoeg tijd meer zijn om voor de ontbinding van het parlement het rapport goed te keuren voor publicatie. Het rapport gaat specifiek in op de Russische pogingen om zich te mengen in het EU-referendum van 2016.

Hoe is het mogelijk dat net op dit kritische moment de geheime dienst komt met een rapport dat het de Russen zijn die zich hebben beziggehouden met het Brexit referendum in 2016.

Ruim drie jaar na dato komt dat ineens uit de hoge hoed rollen en dat kan uiteraard wel eens verregaande consequenties hebben. Want, wat als blijkt uit dat rapport dat de uitslag van dat referendum niet betrouwbaar is vanwege Russische invloeden of andere manieren waarop zij het resultaat zouden hebben beïnvloed?

Wat zal na de verkiezingen de nieuwe Britse regering doen met dat feit? Dit uiteraard los van het gegeven dat het allemaal totale onzin is, maar wel een mooie manier om onder de Brexit uit te komen en wel door het houden van een nieuw referendum.

Zowieso is er al Labour die, mochten ze de verkiezingen winnen, een nieuw referendum wil:

Jeremy Corbyn belooft in juni 2020 een nieuw brexitreferendum te houden als zijn partij Labour bij landelijke verkiezingen een meerderheid behaalt. Ook de derde partij qua grootte, de Lib Dems, wil koste wat kost in de EU blijven. 

Alleen de Conservatieve Partij wil (formeel) vasthouden aan de uitslag van het Brexit referendum, maar als blijkt dat deze onbetrouwbaar is vanwege de Russische inmenging, dan hebben ze een prachtig excuus om helaas ook in te stemmen met een nieuw referendum. Die dooie mus lijkt met de dag meer levend.

En zo kan het dat dankzij de “alom aanwezige” Vladimir Poetin, de Engelsen opnieuw naar de stembus zullen gaan volgend jaar om zich wederom uit te spreken over het wel of niet in de EU blijven. En wat er dan gebeurt, schreven wij al vorige maand:

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hypnose 1573114335

De moderne geneeskunde is overstag: Hoe hypnose je gezondheid kan verbeteren

koeien stal

CBS berekent: Nieuwe schonere milieuvriendelijke stallen net zo vervuilend als oude stallen