in ,

Je verzint het niet: Brexit referendum ongeldig door Russische inmenging?

daniel_diaz_bardillo / Pixabay

Alles, maar dan ook echt alles zullen politici in het werk stellen om de mening van het volk naast zich neer te leggen.

Er is opnieuw in waar in een uitgebreid rapport van de staat dat pogingen deed om zich in het te mengen.

Een opvallende ontwikkeling in Engeland waar bekendgemaakt is dat premier een rapport van de Britse geheime dienst onder de pet wil houden tot na de opkomende verkiezingen.

De Britse premier Boris Johnson ligt onder vuur vanwege het geheimhouden van een mogelijk alarmerend rapport over Russische inmenging in de Britse . In het rapport zou onder meer staan dat het Kremlin heeft geprobeerd via diplomatieke kanalen te infiltreren in de Conservatieve Partij van Johnson om de verkiezingen te beïnvloeden.

En verder:

Volgens Downing Street zou er niet genoeg tijd meer zijn om voor de ontbinding van het parlement het rapport goed te keuren voor publicatie. Het rapport gaat specifiek in op de Russische pogingen om zich te mengen in het -referendum van 2016.

Hoe is het mogelijk dat net op dit kritische moment de geheime dienst komt met een rapport dat het zijn die zich hebben beziggehouden met het Brexit referendum in 2016.

Ruim drie jaar na dato komt dat ineens uit de hoge hoed rollen en dat kan uiteraard wel eens verregaande consequenties hebben. Want, wat als blijkt uit dat rapport dat de uitslag van dat referendum niet betrouwbaar is vanwege Russische invloeden of andere manieren waarop zij het resultaat zouden hebben beïnvloed?

Wat zal na de verkiezingen de nieuwe Britse regering doen met dat feit? Dit uiteraard los van het gegeven dat het allemaal totale onzin is, maar wel een mooie manier om onder de Brexit uit te komen en wel door het houden van een nieuw referendum.

Zowieso is er al Labour die, mochten ze de verkiezingen winnen, een nieuw referendum wil:

Jeremy Corbyn belooft in juni 2020 een nieuw brexitreferendum te houden als zijn partij Labour bij landelijke verkiezingen een meerderheid behaalt. Ook de derde partij qua grootte, de Lib Dems, wil koste wat kost in de EU blijven. 

Alleen de Conservatieve Partij wil (formeel) vasthouden aan de uitslag van het Brexit referendum, maar als blijkt dat deze onbetrouwbaar is vanwege de Russische inmenging, dan hebben ze een prachtig excuus om helaas ook in te stemmen met een nieuw referendum. Die dooie mus lijkt met de dag meer levend.

En zo kan het dat dankzij de “alom aanwezige” Vladimir , de Engelsen opnieuw naar de stembus zullen gaan volgend jaar om zich wederom uit te spreken over het wel of niet in de EU blijven. En wat er dan gebeurt, schreven wij al vorige maand:

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

De criminele EU dictatuur heeft ons volledig monddood en tot slaven gemaakt. Altijd maar Rusland de schuld geven, terwijl al steeds weer het tegendeel bewezen is. Dit hele elite en criminele systeem gaat voor burgeroorlogen zorgen waardoor die smeerlappen, ook hier op het vaste land, nu al veel te veel bloed aan de handen hebben en dat wordt nog veel meer, echter zullen zij dan allang de benen hebben genomen en laten de bevolking het opknappen.

EU niet legitiem: de Russen zaten er achter !!!!
1 jaar geleden

Maar waren het ook niet de Russen die ons de EU hebben ingepraat? Dus moet ook dat besluit worden terug gedraaid. Dus stoppen met de EU en verkiezingen uitschrijven of de burgers de EU wel willen.

KienSofietje

Oooooh, nu snap ik het. Fijn dat ik einedlijk ben bijgepraat

proudnative
1 jaar geleden

Dan maar naar rusland verhuizen?

Paul
1 jaar geleden

Het referendum was niet bindend. Het Brits Parlement heeft na het referendum gestemd om Artikel 50 te starten. Of het 2016 referendum wel of niet gemanipuleerd is, is niet van toepassing. Als uit de komende verkiezing een andere stem komt dan die van 2016 maakt dat niet ondemocratisch om een tweede referendum te houden. Het volk heeft letterlijk gestemd op een partij wat een nieuw referendum wilt. Als de conservatieven winnen, verwacht ik daadwerkelijk een Brexit, al saboteren ze zichzelf net zo goed.

lodewijk
1 jaar geleden

Russen zaten achter de verkiezing in onze biljartclub

De moderne geneeskunde is overstag: Hoe hypnose je gezondheid kan verbeteren

CBS berekent: Nieuwe schonere milieuvriendelijke stallen net zo vervuilend als oude stallen