in ,

Ondanks de leugens, spin en propaganda groeit het antarctische zee-ijs – zowel in omvang als in concentratie, nu groter dan in 1980

Schermafbeelding 2020 07 08 om 11.56.30

De VN en hun schamele kleine uitloper, het IPCC, zijn er weer mee bezig – gegevens te verdoezelen om hun frauduleuze catastrofale agenda voor de opwarming van de aarde op de proef te stellen.

Volgens het IPCC, en pakte de gebruikelijke AGW-propagandavodden zoals de Guardian op : “de Zuidpool warmt drie keer sneller op dan de rest van de wereld.”

Het Guardian- artikel van 30 juni 2020 gaat op voorspelbare wijze verder: “Dramatische veranderingen in het binnenland van Antarctica in de afgelopen drie decennia als gevolg van effecten van tropische variabiliteit die samenwerken met toenemende broeikasgassen.”

Maar 1) de MSM heeft de gewoonte te beweren dat overal sneller opwarmt dan overal elders:

Twice as Fast

En 2) , de feitelijke gegevens onthullen precies het tegenovergestelde van Antarctica.

Zoals @Harry_Hardrada onlangs op Twitter opmerkte, was er in juni 2020 een grotere mate en concentratie van Antarctisch Zee-ijs dan in juni 1980:

Onder de loep:

2020 1980 1

Robert Felix op iceagenow.com duikt in de gegevens en voegt eraan toe dat de omvang van het zee-ijs vandaag de dag 700.000 vierkante kilometer (270.272 vierkante mijl) groter is dan in 1980.

En als je het moeilijk vindt om de cijfers te lezen, deelt Felix ze voor je op:

Zee-ijs in juni 2020 = 13,2 miljoen km
Zee-ijs in juni 1980 = 12,5 miljoen km

Zee-ijsconcentratie in juni 2020 = 10,6 miljoen vierkante kilometer
Zee-ijsconcentratie in juni 1980 = 9,6 miljoen vierkante kilometer

Feitelijk gecontroleerd!

Dat is genoeg extra ijs om Maryland, Delaware, West Virginia, South Carolina, Virginia, Indiana, Ohio en alle zes staten van New England volledig te bedekken. Oh, en gooi in Washington, DC voor een goede maatregel. (Wat misschien een goed idee is.)

De aarde warmt niet meer op . Het Grote Zonne- maximum van de Zon is voorbij, en onze ster sluit nu weer effectief af – op zijn beurt keren de KOUDE TIJDEN terug, de gletsjers gaan weer vooruit, alles in lijn met de  historisch lage zonneactiviteit ,  wolkkiemende Kosmische Stralen , en een  meridionale straalstroom .

Zelfs NASA lijkt het eens te zijn,  als je tussen de regels door leest , met hun voorspelling voor deze aanstaande zonnecyclus  (25)  die het als ” de zwakste van de afgelopen 200 jaar ” beschouwt, met het agentschap dat eerdere zonne-uitschakelingen correleert met langdurige perioden van wereldwijde afkoeling  hier .

Solar Cycle 25 NASA full
GSM and Sunspots

Lees verder bij de bron: Electroverse

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
protest democratie 351x185

Zo’n demonstratieverbod, mag dat zomaar?

2688490965 02ea18bb38 paspoort

Nederland: geslacht verboden op identiteitskaarten