in , ,

Ondertussen bij de Belgen: “Klimaatmarsen worden verplichte schoolactiviteit”

HardyS / Pixabay

De onderwijsinstellingen in Vlaanderen mogen leerlingen verplichten om deel te nemen aan klimaatmarsen. Dat heeft Vlaams minister van onderwijs, Hilde Crevits (CD&V) gezegd.

Dit is geen Fake News, dit betreft geen lapsus, het is de realiteit en leerlingen die zich hier niet naar schikken worden simpelweg gestraft want “dat kan wettelijk…“.

Morgen verzamelen alle klimaatmarselingen kindsoldaten van de klimaatkerk opnieuw in Brussel én wereldwijd (en daar is natuurlijk volk voor nodig).

Schooldirect, de nieuwsbrief van het ministerie van Onderwijs aan alle Vlaamse schooldirecties, citeert de minister: “Deelname aan de manifestatie is een extra muros-activiteit, ­gekoppeld aan het pedagogische project, de onderwijsdoelen en het leerprogramma.

En ouders die vinden dat het een politieke activiteit betreft krijgen het volgende te horen: “Het is geen partijpolitiek, een klimaatmars hoeft dat ook niet te zijn“.

Lees verder bij de bron: reactnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Het klimaataxioma neemt ook in België idiote vormen aan, hoogste tijd dat de wereld van dit dogma wordt verlost. Klimaat verandert niet het weer wel.

Simon Schijnwerper
1 jaar geleden

De hoogste tijd dat in kaart wordt gebracht wie de schurken achter de schermen zijn die de hoax van klimaat veranderingen op de agenda hebben gebracht. Dat zal zeer waarschijnlijk diezelfde groep zijn die achter de EU zitten en achter de massa immigratie. Kortom: we hebben te doen met een samenzwering van wereldwijde afmetingen. En ik denk daarbij aan de Illuminati. Een organisatie waar Merkel en Macron lid van zijn en dan zijn Rothschild en Soros ook niet ver weg. Zet de lichten maar aan en breng deze groep massaal in het licht !!!!

marly
1 jaar geleden

terwijl men over het klimaat zevert ,zwijgt men natuurlijk over iets anders ?De verkiezingen zijn in zicht en men is bang dat het VB heel wat stemmen zou kunnen halen

Britse Lagerhuis stemt No Deal-brexit weg, op weg naar helemaal geen Brexit

Here we go: Jumbo Alphen a/d Rijn begint met gezichtsherkenning