in , , , ,

Onderzoek geeft inzicht in de Rockefellers klimaatplannen om energiesector over te nemen

Al sinds de jaren tachtig, wees geen Rockefeller…

Screenshot from video

De Rockefellers vormen de rijkste en machtigste familie in de Amerikaanse . Meer dan 100 jaar bepaalden ze het economische, financiële en politieke beleid van de , schrijft de ngo Energy & Environment Legal Institute in een rapport.

Via hun web van stichtingen, universiteiten, instituten en enorme subsidies aan andere liefdadigheidsorganisaties, oefenen ze ongekend veel invloed uit op de gezondheidszorg, de farmaceutische industrie, landbouw, energiemarkt en het .

Sinds de jaren tachtig hebben de Rockefellers zich toegespitst op klimaatverandering of global warming. De Rockefellers zijn nauw betrokken bij de belangrijkste klimaatverdragen en -organisaties, van het IPCC tot het Kyoto-protocol.

Hoewel het debat over de invloed van antropogene (door de mens veroorzaakte) klimaatverandering voortduurt, stellen veel linkse politici, lobbyisten en met name miljardairs dat het definitieve bewijs al geleverd is.

Tijdens de bijeenkomst in 2012 waren de familie en klimaatactivisten het erover eens dat ze een mediaplatform nodig, dat werd de Columbia Journalism School (CJS), de meest prestigieuze school voor journalistiek in de VS, die ieder jaar miljoenen krijgt van de Rockefellers.

In 2013, een jaar nadat het plan was uitgewerkt,…..

Lees verder bij de bron: ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ambulancier krijgt klappen bij interventie, rechter oordeelt dat hij 1.320 euro proceskosten moet betalen

Verrassing! Jan Modaal is de sjaak bij komende crisis