in ,

Openbaar Ministerie keert zich tegen kabinet: wil 29 ISIS-terroristen en hun vrouwen naar Nederland halen

OpenClipart-Vectors / Pixabay

De lijst van Nederlandse Syriëgangers die het Openbaar Ministerie wil terughalen en berechten is in de afgelopen maanden drie keer zo lang geworden, ondanks de pertinente weigering van het kabinet om hieraan mee te werken.

Het OM heeft intussen 29 verzoeken tot repatriëring gedaan, bevestigt het ministerie van Justitie en Veiligheid aan NRC Handelsblad.

Eerder dit jaar ging het nog om tien verzoeken, deze gingen over vrouwen die van terroristische misdrijven worden verdacht. Op de huidige lijst staan ook mannen.

Het gaat om Nederlanders die verblijven in kampen of gevangenissen in Noord-Syrië en aan het OM te kennen hebben gegeven bij hun berechting aanwezig te willen zijn.

Het kabinet wil Syriëgangers niet terughalen, maar juist hun nationaliteit afpakken en in Irak laten berechten. Het OM keerde ….

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

Bekijk deze gruwelijke IS kinderbeul video en denk dan nog eens na over terug halen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun mij, zodat ik u op de hoogte kan houden!

Tikkie | PayPal

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. de 5e colonne van links is zo te zien ook binnen het OM actief. Er is geen enkel motief te bedenken dat het OM belang heeft bij het terug halen van is.strijders naar NL. Medemenselijkheid van het OM kan het niet zijn want daar zijn ze gespeend van elk menselijk gevoel. Wat is het dan wel? Waartschijnlijk het politieke doel om de macht van de top van hetg OM te laten zien aan de politiek, zo van”We maken zelf wel uit wat we doen”. Zie de zaak wilders. Een kleinigheidje vergeleken bij de ambtsmisdrijven van Opstelten. Maar ja die behoort tot de gezalfden van de VVD dus daar blijf je vanaf.

  2. Hierheen halen al die oorlogsmisdadigers en moordenaars samen met hun gezin? Ze hebben hier zelf voor gekozen, dus, pas afnemen en in het land, waar ze hun misdaden gepleegd hebben, laten berechten. Of wil het OM de genocide van de eigen bevolking sneller laten gaan dan de Haagse en EU criminelen?

  3. er zou eens door alle echte Nederlandse bevoking inheel Nederland eens een opstan moeten komen of een demostratie zo dat wij als echte Nederlanders onze tanden laten zien dat we het niet meer langer pikken met al die asiel en imergratie en is hier binnen te halen en dat er door ons eigen volk eens een opstand met de mededeling een halt te roepen voor deze piep zooitje een ding is zeker de eerste volgende verkiezingen ga ik of op PVV of op de FVD stemmen

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

CBS: Miljoenenbedrijven hoeven steeds minder belasting te betalen

Daar gaan we weer: Duizenden nieuwe opvangplekken nodig voor asielzoekers