in

“Ouderen sterven na vaccinatie als vliegen”

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

Vanuit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk komen meldingen binnen van sterfte onder gevaccineerde ouderen. Eerder kwamen er al meldingen uit Noorwegen.

Daarnaast druppelen de berichten binnen over bijwerkingen die gevaccineerden ondervinden. De nieuwsvoorziening hierover wordt echter gecensureerd.

De sociale media proberen uit alle macht dergelijke berichten te verwijderen. Daarom verzamelden wij er een aantal.

Verslag van klokkenluider uit de VS

Hij is ouderenverzorgende. Zijn naam is James Develon en hij vertelt dat hij zich als christen verstoord en ongemakkelijk voelt. James vindt dat hij een deel van het probleem wordt als hij zwijgt. Hij is heel geëmotioneerd.

In heel 2020 stierf niemand volgens de ouderenverzorgende aan covid-19 en er waren er misschien in totaal een stuk of vijf ouderen die überhaupt het virus kregen.
Echter na vaccinatie met het Pfizer vaccin eind vorig jaar, drie weken later, ziet hij een patroon van nevenwerkingen bij de ouderen in het tehuis waar hij werkt.

Mensen kunnen niet meer lopen of praten, of zijn verward. Tot zijn schrik ziet James dat mensen sterven, nadat ze het vaccin hebben toegediend gekregen.

En hij spreekt zijn verbazing erover uit dat hierover niet gesproken wordt, want zegt hij overal vinden toch vaccinaties plaats.
In het tehuis van Develon zijn al veertien bewoners gestorven.

Ze sterven als vliegen, zegt hij.

De enige verklaring die hij krijgt uit zijn omgeving is dat de mensen wel besmet zullen zijn door iemand anders.
James Develon doet een bewogen oproep aan de mensen om dit naar buiten te brengen. Te vertellen dat de nevenseffecten van het vaccin dodelijk kunnen zijn.
Het is onze verantwoording dit te doen.

In het Verenigd Koninkrijk lijkt hetzelfde te gebeuren.

Sterfte-explosie na vaccinaties ouderen UK

Het programma Hugo Talks meldt vanuit het Verenigd Koninkrijk en Ierland een verdrievoudiging van het aantal doden in 1 week tijd van ouderen in verzorgingstehuizen.

Het zijn er 1700 in 1 week tijd. Hierop heeft hij de Minister van Gezondheid gevraagd wie van hen het covid-19 vaccin hebben gekregen. Daarop heeft hij tot nu toe geen antwoord ontvangen. Op 27 januari blijkt 95 procent van de ouderen gevaccineerd te zijn met het nieuwe vaccin (de eerste prik).

Hij toont enkele recente krantenkoppen over gebeurtenissen in verzorgingshuizen:

Lees verder bij de bron: De Lange Mars Plus

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
forest trees marked with question marks

De tijd is aangebroken om fundamentele vragen te stellen

euro kluister SQ

ECB: kwijtschelding van de overheidsschuld!