Over klimaatvoorspellingen

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Klaar Wakker schreef:

  Het is duidelijk dat de wetenschap zich voor het karretje leeft laten spannen van de politiek.
  Mijn redenering is al heel veel jaren heel simpel: het CO2 percentage in de lucht is 0.03 %. Dat is dicht bij nul. En dat terwijl planten CO2 nodig hebben voor hun groei. Planten zitten dus vrijwel aan het punt van verhongeren. Zou het CO2 percentage toenemen dan betekent dat eenvoudig dat de plantengroei toeneemt naar een nieuw ietsje hoger evenwicht. Voor mij was en is het hele CO2 verhaal al vele jaren een hoax.
  Probleem is alleen dat veel wetenschappelijke instituten het beschikbare geldbudget maar al te graag binnen haalden. En vervolgens stortte men zich op de ontwikkeling van de meest ingewikkelde rekenmodellen …zonder dat wetenschappers zich afvroegen wat er aan de hand was.
  Honderd duizenden uren van hoog opgeleide wetenschappers hebben zich bezaig gehouden met het ontwikkelen van modellen waar je niets aan hebt. Wat een ongelooflijke verkwisting van talent!!!!
  De schrijvers van het artikel gaan jammer genoeg niet in op wat er dan aan de hand is in de poltiek/wereld dat deze misvattingen hebben kunnen onstaan en ook niet dat wetenschappers zich niet verdiept hebben of er bij hun opdrachtgevers iets fout zat. Toch ook dat behoort tot het vak waarheidzoeken.

  Nu wat betreft de politiek. Voor veel mensen is politiek een grote slangenkuil waar ze graag van weg blijven. En daar zit eigenlijk het probleem. Teveel zijn burgers en wetenschappers met een wijde boog om de politiek heengelopen terwijl ze hadden moeten eisen dat zij meer informatie kregen van de poltici. Ze vertrouwden weliswaar de politiek niet, maar lieten wel dingen jarenlang gebeuren.
  Dat valt wetenschappers aan te rekenen en zij lieten zich degraderen tot domme rekenaars. Er zijn natuurljik verzachtende omstandigheden want er was geen reden om zulka megafraude te verwachten van dicht bij de top en de criminelen (organisaties als Free Masons, Illuminati, Skull & Bones etc) gingen ongelooflijk geraffineerd te werk. Waarmee weer eens is aangetoond hoe gevaarlijk geheime organisaties zijn …

  Gelukkig begint meer en meer bekend te worden wat er aan de hand is in deze wereld. Maar zelfs als men hierover leest lijken de feiten zo ongeloofljk vreemd dat men dat maar moeilijk kan geloven.
  Het verhaal is dermate complex dat ik graag verwijs naar onderstaand verhaal van David Icke. Maar mocht U hem niet vertrouwen dan zijn er heel veel andere bronnen op internet te vinden die exact hetzelfde verhaal vertellen en in ieder geval veel aspecten daar van.
  Het maakt duidelijk wat er aan de hand is en al jaren is geweest. En de problemen wereldwijd duren tot op de dag van vandaag.
  https://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/reptiles13.htm

  Het is alleen door internet dat van veel zaken kennis kan worden genomen (als men daar voor de tijd wil vrijmaken). Eenmaal hier aan begonnen vind je de ene na de andere link. Gaandeweg beginnen steeds meer mensen bewust te worden dat zij op vrijwel alle fronten op gruwelijke wijze zijn bedrogen, bestolen, vergiftigd en weggehouden zijn van de meest fundamentele zaken als de afkomst van ons menselijk ras en wie wij eigenlijk zijn.
  De tijd om ons te bevrijden van deze groep criminelen is nu.
  Wordt wakker, lees op internet en verspreid deze kennis.

Heb jij er iets over te zeggen?