in , , ,

Pats: Europese Commissie zet Nederland buitenspel in ratificatie CETA-verdrag

12596139824 904881f5b0 Juncker

Pats, daar gaat de democratie snoeihard het raam uit! EU keizer Juncker voert weer een uit op de lidstaten om het CETA handelsverdrag door te drammen tegen de wens van de bevolkingen in:

Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker komt volgende week met een voorstel om ratificatie van het verdrag in handen te leggen van het en een meerderheid van de handelsministers van de -landen.

De Europese Commissie wil de nationale parlementen buitenspel wil zetten bij het Europese vrijhandelsverdrag met , CETA. Minister Lilianne Ploumen (Handel) is ontstemd en uit onder meer klinken ook kritische geluiden.

Ploumen is ontstemd voor de bühne. Het is uiteraard beter om kritische geluiden te laten horen. Maar let op: dat is bedrog want Ploumen gaat zeker geen Nee zeggen! Heel EU-kritisch wordt namelijk het hele EU-programma uitgerold. En waarom gaat de EU alle lidstaten en bevolkingen passeren?

Door de nationale parlementen te passeren kan het geen onderwerp van een referendum worden.

De EU wenst totaal, totaal, totaal – ja, 3x – geen inspraak. De EU is er namelijk niet voor u, de EU is er voor de bedrijven en bankiers. U moet gewoon uw mond dicht houden en netjes uw belastingen afdragen aan deze schurken. De democratie (inspraak door de bevolking) is volledig uit Nederland verdwenen. De dagen van de Nederlandse democratie zijn genummerd.

Brood & Spelen: Eén ding is zeker, het EK2016 verloopt zéér voorspoedig.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!

Photo by Minister-president cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
joris demmink anp 0

Zoals verwacht: Demmink niet vervolgd om kindermisbruik

e835b90820f0043ecd0b470de7444e90fe76e6d019b314499df8c1 640 social

Vliegen naar VS zonder Facebook, Twitter of Instagram account? Dat is verdacht!