Pats: Europese Commissie zet Nederland buitenspel in ratificatie CETA-verdrag

Pats, daar gaat de democratie snoeihard het raam uit! EU keizer Juncker voert weer een staatsgreep uit op de lidstaten om het CETA handelsverdrag door te drammen tegen de wens van de bevolkingen in:

Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker komt volgende week met een voorstel om ratificatie van het verdrag in handen te leggen van het Europees Parlement en een meerderheid van de handelsministers van de EU-landen.

De Europese Commissie wil de nationale parlementen buitenspel wil zetten bij het Europese vrijhandelsverdrag met Canada, CETA. Minister Lilianne Ploumen (Handel) is ontstemd en uit onder meer Duitsland klinken ook kritische geluiden.

Ploumen is ontstemd voor de bühne. Het is uiteraard beter om kritische geluiden te laten horen. Maar let op: dat is bedrog want Ploumen gaat zeker geen Nee zeggen! Heel EU-kritisch wordt namelijk het hele EU-programma uitgerold. En waarom gaat de EU alle lidstaten en bevolkingen passeren?

Door de nationale parlementen te passeren kan het geen onderwerp van een referendum worden.

De EU wenst totaal, totaal, totaal – ja, 3x – geen inspraak. De EU is er namelijk niet voor u, de EU is er voor de bedrijven en bankiers. U moet gewoon uw mond dicht houden en netjes uw belastingen afdragen aan deze schurken. De democratie (inspraak door de bevolking) is volledig uit Nederland verdwenen. De dagen van de Nederlandse democratie zijn genummerd.

Brood & Spelen: Eén ding is zeker, het EK2016 verloopt zéér voorspoedig.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!

Photo by Minister-president

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. jungleelephant schreef:

    Foto:wie is de grootste farizeër?

  2. . schreef:

    ,
    De Top van de narcistische groep

Geef jouw mening

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
%d bloggers liken dit: