in ,

Politie zet je aan het werk: kijk tijdens uw vakantie uit Ridouan T. en Saïd R.

vakantie 1563351697
MustangJoe / Pixabay

Werken voor je belasting afdragen!

De politie roept Nederlanders op om tijdens hun vakantie uit te kijken naar Ridouan T. en en Saïd R. De twee zijn hoofdverdachten in het grote liquidatieproces dat vorige week van start is gegaan.

De politie heeft ook ‘verouderingstekeningen’ van het tweetal verspreid, die een indruk moeten geven hoe de meestgezochte criminelen van Nederland er nu uit zouden kunnen zien.

De politie toonde de tekeningen dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

‘We weten natuurlijk niet of ze plastische chirurgie hebben gedaan’, aldus een woordvoerder van de Nationale Politie in het tv-programma. De afbeeldingen worden wereldwijd verspreid. Ook via Facebook roept de politie burgers op om uit te kijken naar de twee mannen.

De voortvluchtige T. en R. zijn mogelijk in Mexico, Colombia of een ander land in Midden- of Zuid-Amerika.

De politie houdt er ook rekening mee dat ze in Spanje, Marokko of Dubai verblijven.

Lees verder bij de bron: De Volkskrant

Op landelijke schaal is nu de aanval geopend op politieagenten die niet passen in het politiek-correcte ideaalbeeld  van de multiculti maatschappij. In de afgelopen decennia zijn de sleutelposten bij de politie al zoveel mogelijk vergeven aan personen die zich kunnen vinden in het links verlichte denken. Nu voelt men zich sterk genoeg om ook de aanval te openen op de gewone manschappen.

Voelsprieten

Als er één organisatie is waar het reilen en zeilen van de maatschappij helder naar voren komt, is het wel de politie. De mensen die er werken worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van allerlei mislukte politieke experimenten. Het frustrerende is dat van die mislukkingen niets geleerd wordt, maar er een soort verbetenheid ontstaat om nóg verdergaande experimenten uit te voeren. Politieagenten zien bij het uitvoeren van hun taak hoe verkeerd dit afloopt, vooral bij de gewone bevolking, waar de politieke elite in het geheel geen boodschap aan heeft.

Cynisch

In veel korpsen is een soort cynisme geslopen om de frustraties van elke dag te kunnen verwerken. Het valt niet mee om voorgedrukte aangifteformulieren tegen Geert Wilders te helpen invullen. Om liefdevol het handje van analfabete moslims vast te moeten houden om het kruisje op de juiste plaats te zetten. Tegelijkertijd worden bijna opgeloste misdaden niet verder onderzocht vanwege veranderde prioriteiten. Sommige uitkomsten van onderzoek leveren daders op die niet gewenst zijn in het wereldje van rozengeur en maneschijn. Het wekt dan ook geen verbazing dat er veel politieagenten zijn die steeds grotere moeite hebben dit spel der politieke correctheid mee te spelen.  Kritiek hebben is niet toegestaan en als uitlaatklep ontstaat in zo’n organisatie al snel een ondertoon van cynisme en rauwe grappen. Op zich is daar niet veel mis mee, omdat op het functioneren van de agenten verder niets is aan te merken.

Toekomst

Maar de korpsleiding denkt verder. Op het wensenlijstje staat een ándere maatschappij. Er is in die visie geen behoefte aan ouderwetse agenten die patriottische gedachten hebben en een tamelijk star rechtvaardigheidsgevoel. Agenten die niet om kunnen gaan met positieve discriminatie van misdadigers, alleen omdat het geen Nederlanders zijn. Die er maar niet aan kunnen wennen dat moslims in het korps onderdanig zijn aan Turkije en Marokko en niet aan Nederland. Toch moet die toekomst er koste wat het kost doorgedrukt worden. Daar komt bij dat de korpsleiding er absoluut zeker van wil zijn dat de politie ook in de toekomst loyaal blijft luisteren, omdat het steeds vaker voor zal komen dat de politie tegen de eigen bevolking ingezet gaat worden. Niet alleen omdat er op een gegeven moment tóch daadwerkelijk verzet te verwachten is tegen de omvolking, dat komt ook omdat de overheid in steeds grotere mate voorschrijft hoe iedereen moet leven en iedereen die zich niet aan de regels houdt door strenge straffen in het gareel moet worden geperst.

Pakkans

Om de “ongewenste” agenten  tóch te kunnen pakken, is zorgvuldig bijgehouden in hoeverre zij kritiek hadden of foute grapjes maakten. Het is niet zo heel moeilijk een dossier op te bouwen als je alle speurmiddelen tegen je eigen mensen in kunt zetten. Dat kan door ouderwets de telefoon af te luisteren, maar tegenwoordig is het niet zo moeilijk een aardig dossier op te bouwen met behulp van diverse sociale media, SMS´jes, Whatsapp etc. Als alles maar op de juiste volgorde staat ben je al gauw schuldig. De grote aanval is begonnen. Maar het moment is nauwkeurig gekozen.

Corruptie

Er zijn thans een aantal gevallen bekend geworden van corruptie bij de politie. Daarbij zijn er duidelijke lijnen naar de mocro-maffia. Dit uiteraard tot afschuw van de Nederlandse bevolking. Kwam dat even goed uit. Om op die golf van afschuw mee te liften wordt nu bekend gemaakt dat er een groot aantal foute agenten is geschorst.

Als trouwe vazal en slippendrager van de overheid is het Algemeen Dagbladuitgekozen om het “nieuws” wereldkundig te maken. In één adem worden de echte corrupte mocro-agenten genoemd met de agenten die men juist om de tegengestelde reden kwijt wil. Kennelijk is de overheid nog niet zo zeker van haar zaak en heeft dit fake nieuws nodig om haar beleid aan de bevolking te verkopen. Want ze pakken de agenten af die juist écht voor de eigen bevolking staan.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Iphone 11 of VI lelijke camera

De nieuwe iPhone 11-modellen en wat zijn ze lelijk!

brain computer 1563364543

Bedrijf Musk gaat ‘draden’ plaatsen in hersens