in ,

Politiestaat EU: Referendum in Catalonië? Arrestatie in Duitsland!

Politiestaat EU is weer in de bocht! Met het nieuws dat als je een referendum organiseert in de EU,  er direct een EU-arrestatiebevel volgt. Wanneer je daarna ergens in de EU je gezicht laat zien, je van de weg geplukt wordt, uitgeleverd wordt en vervolgens 25 jaar de in gaat.

Juist: Referenda dus, in de EU. Het is duidelijk niet alleen de VV en ’66 met dictatorsduo /Ollongren. Het is de EU. Wat is de in de Politiestaat EU toch geweldig!

Je bent je leven niet zeker met een referendum

Ik heb het over de Catalaanse president Puigdemont, die na het onafhankelijkheidsreferendum in Catalonië uiteraard moest onderduiken vanwege bedreigingen van de Spaanse overheid. Dat onderduiken deed hij – of all places – in België.

Ondertussen deed de toch wel wat fascistische Spaanse overheid echter wel een EU-arrestatiebevel de deur uit, wat betekent dat als je ergens in de EU je gezicht laat zien, je direct gearresteerd en uitgeleverd moet worden. Ja, zo rolt de EU politiestaat.

Dus, de ondergedoken president van Catalonië probeerde naar te ontsnappen. Kreeg aldaar onvoldoende gehoor, en ging terug naar België. Behalve dat de Spaanse overheid de geur van Puigdemont roken (de Spaanse geheime diensten waren de beste man aan het volgen door Europa en zagen een kans in Duitsland) en hem dus aangegeven hebben aan de Duitse politie, die hem vervolgens van de weg hebben geplukt bij de Deens-Duitse grens.

De man zit nu dus in een gevangenis in , vanwege het als president uitschrijven van een referendum in Catalonië, en wordt spoedig uitgeleverd aan de duidelijk haatdragende Spaanse overheid. Vrijheid, veiligheid, democratie en soevereiniteit in de EU… Maar dan anders. Wat is de EU toch een prachtig middel, niet?

Een referendum in de EU? Hoe durft hij! Inspraak nastreven, in de EU? Direct een EU arrestatiebevel voor 25 jaar gevangenisstraf. En je wordt uitgeleverd, uit elk land in de EU. En het is ook niet de eerste keer. Iemand die nog denkt dat we niet in een politiestaat leven?

Democratie, maar dan anders

En oh, hoe zit het ook alweer met de corruptie rondom de EU-aanstelling van Selmayr? Niets aan het handjevolgens de EU zelf. Voor transparantie, vrijheid, eerlijkheid, objectiviteit, inspraak en democratie hoef je dus niet bij de EU te zijn. Duidelijk.

De EU is er niet voor u, de bevolking, dus dient zo snel mogelijk afgeschaft te worden. (En dan ga ik ondertussen nog een keer overwegen, niet voor de eerste keer, hoe lang het nog veilig is om kritisch over de EU dictatuur te schrijven op internet…)

EU Totalitair, wel zo gemakkelijk.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!

Photo by 0x FF cc

Photo by marcoverch cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ECB: miljarden aan fouten bij leningen banken

Weer onvoldoende voor BelastingTelefoon