in ,

President Macron hint op einde vrije samenleving en komst harde maatregelen in 2021-2022

De mainstream media noemen het steevast ‘complottheorieën’, maar toppolitici beginnen steeds openlijker toe te geven dat er definitief een einde wordt gemaakt aan onze democratie en vrijheid, en we nooit meer zullen terugkeren naar het leven van vóór 2020.

De Franse president Macron zei onlangs in een interview dat hij harde maatregelen zal moeten nemen in de maanden die aan de verkiezingen in mei 2022 vooraf gaan, en hij daarom mogelijk geen kandidaat meer zal kunnen zijn.

‘Misschien kan ik geen kandidaat meer zijn, misschien moet ik in het voorafgaande jaar, in de laatste maanden, dingen doen die moeilijk zullen zijn, omdat de omstandigheden dit vereisen, en die het onmogelijk zullen maken dat ik kandidaat ben. Ik sluit niets uit,’ aldus Macron.

Hij verduidelijkte dat als hij zich nu al kandidaat stelt, hij mogelijk geen ‘impopulaire beslissingen’ meer kan nemen. ‘Als ik mezelf in die situatie zou plaatsen, zou ik niet langer de juiste beslissingen nemen,’ of ‘risico’s nemen om aan de huidige eisen te voldoen.’ (2)

Frankrijk zit op dit moment in een gedeeltelijke lockdown. De horeca is gesloten, maar mensen kunnen wel werken en winkelen, zolang ze maar mondkapjes dragen. Verder moeten de mensen een ondertekend certificaat meenemen waarop ze aangegeven waarom ze zich buitenshuis bevinden.

Macron hintte in oktober al op einde vrije samenleving

Eind oktober had Macron al gewaarschuwd dat ‘wij gewend zijn geraakt aan het leven als individuen in een vrije samenleving. Maar we zijn (nu) burgers die in solidariteit leven.’

Daarmee herhaalde hij de woorden van Julian Huxley, de oprichter van de UNESCO. Huxley was een racist en pleitbezorger van een wereldregering, en verklaarde letterlijk tegen onbeperkte vrijheid van het individu te zijn.

Ook was hij net als Bill Gates een voorstander van eugenetisch beleid waarmee de bevolking totaal zou moeten worden gecontroleerd, en ‘ongewenste’ rassen (op dit moment is dat vooral het blanke ras) zouden moeten worden gereduceerd.

Gates verklaarde al jaren geleden openlijk op conferenties dat vaccins  ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vn id vaccin betaalkaart 02

Daar begint het gedonder al: Deze vakantielanden komt u straks zonder coronavaccin niet meer in

48097642061 0ba149302f b hugo de jonge

Het verzet binnen het CDA werd te groot – Hugo de Jonge niet langer lijsttrekker