in , ,

PvdA, basisscholen en gemeenten: baby’s direct vanuit de baarmoeder naar kinderopvang

691e0a5b08a44dab 640 baby e1425595048162

Nederland heeft veel geleerd van de grote communistische regimes die Oost Europa in de vorige eeuw in de greep hadden. Jonge mensen werden door de machthebbers gehersenspoeld en volledig tot modelburgers gekneed die precies voldeden aan de wensen van de machthebbers.

De geschiedenis herhaalt zich. De koepel van de basisscholen (PO-Raad), de Brancheorganisatie Kinderopvang en de MOgroep en de gemeenten doen vandaag een voorstel aan de politiek om kinderen voortaan direct vanuit de baarmoeder over te brengen naar de kinderopvang zodat de ‘talenten’ al zo vroeg mogelijk ontdekt kunnen worden.

De volledig met belastinggeld gefinancierde PO-raadvoorzitter Rinda den Besten (PvdA) stelt: ‘Een mens leert in de eerste vijf levensjaren het meest. Basisscholen zouden van alle kinderen moeten weten wat voor kind ze binnenkrijgen zodat de school kan verder bouwen op diens ontwikkeling. Sterke basisvoorzieningen in de vorm van kindcentra vanaf 0 jaar zijn daarvoor gewenst”.

Lees verder via Staatscommunistisch Nederland: baby’s alvast naar kinderopvang.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7185872047 c0d9758821 cash geld

Weg met contant geld: Ombudsman onderzoekt het verplicht pinnen bij gemeenten

9702396583 bbc58fb13d verbergen

Science Fiction wordt werkelijkheid, jouw Privacy