in

Raakvlakken: Er hangt iets in de lucht, het is moeilijk te vatten

De wonderen zijn de wereld niet uit !, toevallig kwam ik een stuk tegen van Leon de winter, columnist voor de “Telegraag” De inhoud wil ik U niet onthouden, want Leon heeft blijkbaar de alternatieve media gezien en ook begrepen. Hij schreef dit stuk ! Proficiat, eindelijk eerlijke informatie ? De achtergronden kloppen in ieder geval !

Zijn relaas:

Leon de Winter


Ons Toekomstbeeld anno 2016 ?Stilte voor de storm – is dat de situatie waarin we ons nu bevinden? Wat was de stemming in 1913 en 1939? Waren mensen zich bewust van wat er komen ging? De wereldorde die we sinds 1945 hebben gekend, komt ten einde. President ziet dat als zijn heilige opdracht.

Het Amerikaanse leger heeft hij tot minder dan vijfhonderdduizend man laten krimpen, de Amerikaanse grenzen staan wagenwijd open, Engels is over enkele decennia in Amerika een minderheidstaal, van de trekt hij zich niets aan en hij leidt zijn land samen met een oligarchische elite.

Obama heeft gedaan wat hij beloofde: Amerika fundamenteel transformeren, en daarmee heeft hij de enige partij ondermijnd die een beschaafde wereldorde, ondanks zijn gebreken, in stand kon houden.

Er is iets gaande en het is moeilijk daarop de vinger te leggen, ook al heb ik er lol in mijn verbeelding voor het ergste rampscenario open te stellen.

ACTUALITEIT

Toen ik in 2008 mijn roman Het recht op terugkeer publiceerde, meende ik dat het boek een variant was van wat in het Midden-Oosten kon gebeuren, maar ik dacht dat die variant een geringe kans van verwerkelijking had: realistisch was het, maar ik verwachtte dat mijn verhaal niet snel actualiteit zou worden. Ik vergiste me.

Het kalifaat dat ik in 2008 bedacht, kwam er heel snel. Ontvoerde jongens die tot jihadist werden opgeleid, waren in mijn roman een verhaallijn die ik op een historisch gegeven had gebaseerd – ze worden in ons heden ontvoerd en tot jihadist opgeleid. De nachtmerrie die die roman was, is akelig dichtbij gekomen.

Ik heb de waarheid niet in pacht, maar de strijd die ik vlak na de Derde Wereldoorlog noemde, is gaande. We verkeren midden in een oorlog maar verdommen het de feiten te aanvaarden. Onze wereld is fundamenteel aan het transformeren, maar we verdedigen onze wereld en leefwijze niet omdat we weigeren wat er gebeurt als een essentiële strijd te omschrijven. Dus hoeven we niets te verdedigen en niets te offeren. Het is goed daar, waar de kop in het steekt.

Ruslands oligarchen hebben we tot vijand gemaakt. Hun bommenwerpers voeren schijnaanvallen uit, tot aan de Amerikaanse kusten toe. China’s oligarchen zijn bezig op de Pacific een kolossale vloot op te bouwen, Irans oligarchen mogen onbelemmerd terroristische bewegingen financieren en op termijn atoomwapens bouwen, en in het noorden van Afrika en het Midden-Oosten wachten miljoenen migranten op de kans om uit ’failed states’ – en dus: ’failed cultures’ – te vluchten in de verwachting dat ze in Europa, begrijpt u het?, hun cultuur kunnen bewaren.

, China en hebben imperiale ambities, we willen ze niet zien. Ons leger heeft geen kogels meer, onze jongens zijn virtueel verslaafd en onze leiders manipuleren en, wanneer ze dat nodig achten, liegen alsof het gedrukt staat. We houden ons gezellig bezig met transseksualiteit en een zielige leeuw, en we zijn elke gedachte aan het verdedigen van een humane samenleving kwijtgeraakt. Als we de toespraken van Churchill horen, klinkt een stem uit een onbekende wereld met vreemde ideeën over een cultuur die bewaard en verdedigd moest worden. Niets lijken we te willen verdedigen, liever virtualiteit dan de werkelijkheid.

Het vrije Westen bestaat echt – nu nog wel. Maar de vormen van religieuze waanzin die we dachten te hebben overwonnen, zijn springlevend. Of je nou een Iraanse ayatollah, een Arabische imam of een ultraorthodoxe jood hoort, de goeien daargelaten (ja, die bestaan ook), ze zijn vaak bezeten van ficties vol hel en verdommenis en een pervers verlangen naar allerlei Apocalypsen waarin ze elkaar uitroeien.

Naast dit reveil van religieuze waanzin zien we de wederkeer van de ambities van het Russische rijk en de ontplooiing van China, dat duizenden jaren lang in zichzelf gekeerd was maar nu ook naar buiten kijkt en een broze wereld ziet die overheerst kan worden na Amerika’s transformatie tot zomaar een land zonder mondiale verantwoordelijkheden.

VERSCHUIVING

Er hangt iets in de lucht – het is moeilijk te vatten. De machtsverhoudingen in de wereld zijn aan het schuiven en daarmee ook de demografische verhoudingen. En dus ook culturele waarden. Wie durft te zeggen dat westerse waarden essentieel zijn voor vrijheid en welvaart, is een racist. Het is volstrekt duidelijk welke opvattingen migranten uit islamitische landen mee naar Europa hebben genomen, maar de problemen die daardoor ontstaan, zijn door onze islamofobie veroorzaakt, beweren de cultuurrelativisten, die niet bij machte zijn één redelijk vrije islamitische samenleving aan te wijzen.

Ondertussen zijn de Europese landen overmeesterd door een andere oligarchische elite die in Brussel een revolutie bedrijft zonder dat de betrokken volken daarvan weet hebben – het is een uniek proces, en je weet dat deze machtsgreep tot een tragische implosie zal leiden; het is een kwestie van tijd.

Deze eeuw kan de beste eeuw in de geschiedenis van de mensheid worden. Ergens in deze eeuw worden alle kankers genezen, ligt de levensverwachting ver boven honderd jaar, bestaat er mondiaal geen honger meer en zullen we over oneindige hoeveelheden energie beschikken. Maar dan moet onze cultuur wel overleven.

De zon schijnt, de winkels liggen vol en toch is er iets gaande – we voelen het, we weten dat het dreigt, maar we kunnen het niet grijpen. Beleven we het einde van onze vrijheden en de opkomst van de oligarchische elites, die onvermijdelijk met elkaar in conflict komen en dus oorlogen uitlokken? Ik moet me vergissen.

Lees verder via de Bron: Raakvlakken !


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wlandmeter, Dr.Snuggles
5 jaren geleden

als wij het eerder roepen en publiceren, en de mainstream gaat dit overnemen, dan is 1 voor 12.
of eigenlijk over 5 over 12. Nog niet de eindtijd maar wel een tijd om te bezinnen en burgelijk ongehoorzaam te worden. Aandacht, aandacht en nog eens aandacht voor dit phenomeen is noodzakelijk. Niet alleen de knappe koppen zien het, de man in de straat ook.

Verzet, wij doen het al, sluit aan en maak de vuist !

K18
5 jaren geleden

Binnen 30 jaar Burgeroorlog in Nederland. Oorzaak islam. In Libanon gebeurde het zelfde.

Marco Rietsnijder
5 jaren geleden

Afschuwelijk demonisering en oorlogsretoriek van het lieverdje van de leugenmedia. Met dit verhaal zal Jinek hem ook wel welwillend willen ontvangen, en wat er zo al meer aan praatjes formats in Hilversum wordt gefabriceerd.

Zijn ophitsende claims zijn met valse voorstellingen ‘onderbouwd’.

Teveel om hier op te noemen. Enkele dan. We kunnen deze leugens niet laten passeren, de man brengt (bewust) de openbare orde, en onze eigen veiligheid in gevaar. Maakt de geesten rijp voor meer van de torenhoge belastingen die wij ophoesten naar kogels/munitie voor het leger, ‘vredesmissies’ die weer vooral veel oorlogsmisdaden zullen goed praten, en weer nieuwe illegale oorlogen om drogredenen.

De man doet duidelijk niet een klein beetje moeite zich een volledig beeld te vormen; verder te gaan dan de tsunami van leugenmedia met hun haatzaaiende laster en oorlogsretoriek.

U kwam dat artikel van het lieverdje van de leugenmedia dus toevallig tegen. Werkelijk?
En dan plaats u het ook nog zonder kritische kanttekeningen? Sterker nog, u typte:
“De achtergronden kloppen in ieder geval !”

Geenszins!
Winter beweert o.a.:
“Ruslands oligarchen hebben we tot vijand gemaakt.”

De feiten leren anders. We doen meer gemene zaken met die oligarchen dan voor de geweldadige IMF-coup in Kiev en Odessa.
Shell doet er weer volop gemene zaken.
Nuland en Jo en Hunter Biden verrijken hun dynastieën weer schaamteloos op onze kosten.
We hebben onze diplomatieke terreurtak aan het werk gezet om de veroordeelde zwendelaar-oligarch Kodorkovsky vervroegd op vrije!! voeten te laten stellen.
Leon ziet dingen die er niet zijn, en wat over z’n tenen loopt merkt hij – conveniently – niet op . . . . .
Heel gebruikelijk in de propanda cq. leugenmedia.
http://www.newsweek.com/2015/04/24/hillary-clinton-runs-white-house-and-row-over-ukrainian-benefactors-trade-322253.html

Een greep uit de vele bronnen die het – al weer veelvuldig op de nieuwe media rondgepompte – verhaal van Leon de Winter overtuigend als kul blootleggen:
http://www.constantinereport.com/topic/gop-watch/
http://aangirfan.blogspot.nl/2010/09/jewish-control-of-russia.html

Ook leugenachtig besculdigt Leon de Winter o.a. Rusland van kolonialisme; de feiten bewijzen het tegendeel:
“Vanaf het moment dat de Sovjet-Unie instortte (1991) zijn de Verenigde Staten bezig geweest Rusland te omsingelen. Hetzelfde werd gedaan met China en Iran.
Amerika heeft inmiddels twaalf landen in Centraal Europa, tevens voormalige bondgenoten van Moskou, onderbracht in het NAVO-bondgenootschap. Amerika staat aan de grens van Rusland. (Steven Kinzer, Boston Globe, 3 mrt. ‘14).

Supreme Allied Commander Europe (SACEUR) generaal Philip Breedlove van de NAVO (AFP Photo/John Thys).
Op 24 juli liet generaal Breedlove, de hoogste militaire bevelhebber van de NAVO, na overleg met het Pentagon weten dat in Polen moest worden overgegaan tot de aanleg van zoveel voorraden wapens, munitie en andere benodigdheden dat de snelle inzet van duizenden soldaten tegen Rusland was gegarandeerd (RT, 24 juli 2014 en Times, 22 augustus 2014).

Volgens The London Times zal het “Blitzkrieg scenario” van Breedlove begin september op de NAVO-top in Wales worden gepresenteerd. http://www.earth-matters.nl/11/9912/verborgen-nieuws/de-wereld-staat-op-een-gevaarlijk-kruispunt.html

Uyghur Terrorists Making Headlines in Turkey, China & Indonesia As Victoria Nuland and USAID visit the South Caucasus,
the Russian authorities have every reason to be alarmed –

Christoph Germann is an independent analyst and researcher :
http://www.boilingfrogspost.com/2015/02/23/the-new-great-game-round-up-february-23-2015/#sthash.kfHU5xcj.dpuf

Van een raketschild van 200 kernkoppen in Europa gaat natuurlijk wel degelijk een dreiging richting Rusland uit. http://martinvrijland.com/2013/12/05/europa-pakt-oekraine-af-van-rusland-via-de-gene-sharp-methode/

On Wednesday, June 11th, CNN headlined “U.S. Sends B-2 Stealth Bombers to Europe,” and reported that “they arrived in Europe

Europe needs to wake up to how it has been and continues to be played for a fool and a stooge by Washington, where potentially good neighborly relations with Russia are abused to the point of war.
http://thisisyourwake-upcall.blogspot.nl/2014/04/this-is-why-washington-has-sought-to.html

We programmeren onze kinderen in haatdenken:
http://russia-insider.com/en/dutch-school-book-depicts-russia-monster-devouring-ukraine/ri8326

Als er iets in de lucht hangt, zijn het vooral de giftige leugens, beeldvorming en oorlogsretoriek van de kennelijk voor dat werk goed betaalde haatzaaiers annex oorlogspropagandisten zoals Leon de Winter c.s..

Sinds de oorlogsmisdaden door de NAVO in Irak, Libie, Syrie, Afghanistan en Irak weten we dat de NAVO geen misdaad zo groot schuwt.
Het gevaar voor onze vrede, welvaart, veiligheid en vrijheid komt uit heel andere hoek dan de Winter beweert. Veelzeggend dat hij daar niet over rept!

De voorbereidingen van de NAVO – op onze kosten – voor de komende nucleaire oorlog vanuit de arsenalen in de EU:
http://www.voltairenet.org/article188215.html
http://www.truth-out.org/news/item/26070-ukraine-conflict-red-meat-for-anemic-nato-alliance
https://rickrozoff.wordpress.com/baltic-states-pentagons-training-grounds-for-afghan-and-future-wars/

“een 1997 verslag van het Comité van de Republikeinse partij van het Amerikaanse Congres. ”
(Zie ons Congres, 16 jan. ´97, http://www.globalresearch.ca/articles/DCH109A.html ).
“In feite tijdens de oorlog in Bosnië Amerikaanse wapens werkten inspecteurs met Al Qaeda agenten, waardoor in grote hoeveelheden van wapens voor het Bosnische Moslimleger.”
Vandaar dat de beroemde fotorolletjes moesten verdwijnen. De Nederlandse regering was van dit alles uiteraard volledig op de hoogte!

CIA dirigeert neonazi’s, neo-fascisten, en IS naar Europa: http://www.voltairenet.org/article183864.html

van 28 sept. tot 6 nov. gaat de NAVO (filiaal van het Pentagon) een generale repetitie doen voor de aanval op Rusland; 35.000 troepen: http://www.voltairenet.org/article187924.html

http://www.strategic-culture.org/news/2014/12/11/the-us-congressional-declaration-war-against-russia.html

Tenslotte noemt Leon de Winter, schrijver/fantast, n.b. iemand als Churchill als
voorbeeld – ter verdediging van onze cultuur en waarden.
Wintertje, wintertje. Van nichts woessen ist anno nu geen excuus!
Churchill was een uitgesproken fascist. tevens eugenist en oorlogsmisdadiger. Om uw geheugen wat op te frissen, moet ff.. (We laten ons niet voorliegen, veel te ernstig om leugenaars vrij uit hun gif te laten spuien.):
Dresden ’45: 600.000 burgers gedood in 14 uur tijd. Een hels bommentapijt, 1 bom voor ieder 2 burgers. De daders gaan nog door voor helden. Kun je nagaan.:
http://www.whale.to/b/dresden_p.html

Wie Nederland, en onze welvaart, vrijheid en veiligheid lief is kan beter haatzaaiers als Leon de Winter niet teveel bodium bieden;
en leugens doorprikken en dito leugenaars ontmaskeren.

078Sjoerd83
5 jaren geleden

https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Paperclip

https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Gladio

Zo lang nog?
Kennen we niet gewoon gisteren beginnen?

Of komen we er morgen pas weer achter dat het vorige week nog nooit gestopt was?

Er is maar één ras!
Er is maar één oorlog!

En luister godverdomme naar JFK’s Secret Societies Speech!
Als je nu nog steeds mensen wegzet als complotgekken,…
geen woorden voor!

Kennedy:
https://www.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs

En aangezien er blijkbaar weer over 9-11 gesproken mag worden in (of om en nabij) de MSM: gewoon op herhaling!

https://collegerama.tudelft.nl/Mediasite/Play/c6867a5e068342018f57ec533b8d84021d

Free TARIK!!!

Wereldcrisis in de maak

Hoger gebruik antipsychotica in verpleeghuis