in ,

Robert Kennedy Jr. waarschuwt voor een machtsgreep om de globale democratieën te verslaan

Robert Kennedy Jr. ziet wat veel mensen zien. De bedrijfsgiganten en elites willen de wereld en onze individuele vrijheden overnemen.

Robert Kennedy Jr., zoon van Robert Kennedy Sr. (de voormalige procureur-generaal voor zijn broer, John F. Kennedy), heeft al eerder gewaarschuwd voor het bundelen van de krachten van de farmaceutische industrie en en de techgiganten.

Hij heeft gewaarschuwd voor de bioveiligheidsagenda (geïmplanteerde microchips) van Bill Gates, de opkomst van de autoritaire bewakingsstaat en de door Big Pharma gesponsorde staatsgreep tegen de vrije democratie tijdens een protestbijeenkomst in Duitsland afgelopen augustus.

“Dit is een farmaceutisch gedreven, bioveiligheidsagenda die het menselijk ras tot slaaf zal maken en ons in een dystopische nachtmerrie zal storten, waar apocalyptische krachten van onwetendheid en hebzucht ons leven zullen leiden, en onze kinderen zullen ruïneren”.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

https://twitter.com/lyne_ian/status/1340123138223349760?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1340123138223349760%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.frontnieuws.com%2Frobert-kennedy-jr-waarschuwt-voor-een-machtsgreep-om-de-globale-democratieen-te-verslaan%2F


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom duiken corona virusmutaties op in 5G hotspots? 

‘Huidige zorgsysteem stort zonder ingrijpen in afgrond’