in ,

Het doel van de lockdowns onthuld: Bestaande economie minimaliseren en herstarten zonder CO2

Gellinger / Pixabay

Sky News Australia heeft de spreekwoordelijke ‘smoking gun’ onthuld van het ware doel van de door de VN/WHO aangestuurde totale lockdown van de Westerse wereld: de oude economie vernietigen, en herstarten zonder CO2 uitstoot.

We hebben al eerder geschreven dat de coronacrisis wordt aangegrepen voor wat in feite een soort staatsgreep tegen de democratie is van de linksgroenliberale klimaatelite, die ook in ons eigen land de scepter zwaait.

Is dit misschien wat premier Rutte bedoelde met ‘er is een Nederland voor, en een Nederland na de coronacrisis’? Want dat ‘na’ betekent vrijwel zeker een totaal ander, sterk verschraald en verarmd bestaan, waarin vrijwel al onze vrijheden permanent zullen zijn verdwenen.

Het Green Climate Fund, de met $ 10,3 miljard door de VN gefinancierde tak van het Klimaatakkoord van Parijs, noemt het coronavirus een ‘kans’ om nog meer geld voor maatregelen tegen ‘klimaatverandering’ te genereren, en de ‘economieën te herstarten op een lage-emissie, klimaatbestendige koers’.

‘Corona kans voor nog meer klimaatactie’

‘Hoewel Covid-19 onnoemelijk leed veroorzaakt, biedt de internationale reactie op deze onvoorstelbare gezondheidscrisis in deze moderne tijd een kans om financiële middelen aan te wenden om klimaatactie te versterken,’ schrijft het Green Climate Fund. ‘

‘GCF zal belangrijke investeringen in klimaatbestendige waterbronnen management, gezondheidsfaciliteiten, landbouw en levensonderhoud blijven doen, omdat dit allemaal essentiële zaken zijn om de pandemie te onderdrukken en overwinnen. Op vergelijkbare wijze zullen wij onze inspanningen om groene investeringen te bevorderen, en de economieën op een lage-emissie, klimaatbestendige koers te heropstarten.’

‘Alleen de klimaatverandering club wil deze complete vernietiging van de economie’

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong schrijft dat ‘ik heb gewaarschuwd dat deze complete vernietiging van de economie nergens op slaat. Niemand met gezond verstand zou zoiets doen – behalve de klimaatverandering club, die geobsedeerd is met CO2. We weten nu wat het echte doel van Bill Gates is: klimaatverandering gebruiken om de economie te verwoesten, en te herstarten zonder CO2.’

Olieprijs voor het eerst negatief; ‘Klimaatelite wil luchtvaart en auto industrie wegvagen’

De ruwe olieprijzen zijn gisteren op ongekende wijze ingestort. De prijzen werden zelfs negatief, op het dieptepunt van de markt gisteren zelfs – $ 40,-. Kopers zouden dan bij het aankopen van olie geld toe krijgen, in plaats van moeten betalen, iets dat in de hele geschiedenis nog nooit eerder is gebeurd, en een duidelijk teken is van een reeds in gang gezette onvoorstelbare economische crash, die het grootste deel van onze welvaart ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Maar wel wereldwijd miljarden bomen kappen, die wij tenslotte nodig hebben voor onze zuurstof en die CO2 nodig hebben om te groeien. We worden tot slaven gemaakt als we hier niet snel actie ondernemen en de criminele regeringen afzetten en wel definitief.

  2. Er zou nog begrip op te brengen zijn voor deze plannen, maar de VN wil ook de wereldbevolking terug brengen naar 500 miljoen mensen en heeft zelfs Corona ontwikkelde en tegen de wereldbevlking ingezet …. De VN, WHO, IMF, ECB, FED etc behoren allemaal tot de Cabal. Een groep die aan satanische praktijken doet. Zoek maar op internet wat dat betekent.
    Echt: de Cabal = Satan die de aarde voor zich wil met een kleine groep mensen als slaven en zonder eigen wil. Bill Gates wil iedereen vaccineren met god weet wat voor stoffen …. En dat allemaal vanwege de schone aarde? Ik geloof er helemaal niets van de verhalen van WHO !!!!

    Overigens geeft het minimaal te denken dat de NL regering WHO wil subsidiëren … Waar staat de NL regering dan ????

    En CO2 is een hoax want 400 ppm CO2 in de lucht is echt niets en is onmogelijk oorzaak van klimaat verandering.

    Deze organisaties weten dondersgoed waar ze mee bezig zijn en nu Trump deze organisaties aan het oprollen is proberen zij zich achter deze onzin te verschuilen. Dat de kranten en TV hier niets over vermelden maakt duidelijk aan welke kant de media staan.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Terug naar 2015: VS- en Chinese wetenschappers maken een Coronavirus…

‘Dus het was een hoax?’ Journalist schrikt van de echte corona cijfers