in , , ,

Rondje nieuws: Economische asieleisers, gratisland, miljardje meer of minder, misdaad loont, weg met ons

ed31b20c21f71c3e81584d04ee44408be273e7d218b8194194f4 640 crybaby

Gewoon weer eens een paar berichtjes aanhalen die de waanzin aantonen van wat we (de EU en Nederlandse politieke elite) nu eigenlijk precies aan het doen zijn. Als eerste, Elsevier rapporteert:

De toestroom van migranten naar Griekenland is de laatste twee weken sterk veranderd. Kwamen er amper nog oorlogsvluchtelingen naar het land, een steeds groter deel van de maakte de oversteek om economische redenen. Als Afghanen worden meegeteld als migranten – zij zijn niet zeker van een vluchtelingenstatus – is volgens de staatssecretaris negentig procent van de asielzoekers die onlangs naar Griekenland kwamen ‘economische migrant'. Tussen de asielzoekers zouden dus amper meer Syriërs zitten.

De eindeloze migrantenstroom heeft ondertussen dus niets meer met het ontvluchten van oorlog te maken. (Een oorlog waarin Nederland trouwens ook loopt te stoken.) Maar passen we het vluchtelingenbeleid daarop aan?

Diefstal

Vrijspreker in samenwerking met Nachthemel schrijft het boeiende betoog “Vluchtelingen in ” over de migrantencrisis:

Volgens de definitie van het Vluchtelingenverdrag van de Verenigde Naties uit 1951 is een vluchteling iemand die vervolging te vrezen heeft vanwege zijn ras, godsdienst of politieke overtuiging, of omdat hij/zij tot een bepaalde sociale groep behoort of een bepaalde nationaliteit heeft. Het recht op asiel werd eerder al vastgelegd in de Universele Verklaring van de in 1948. Zo bepaalt Artikel 14 van dat verdrag: “Een ieder heeft het recht om in andere landen asiel te zoeken en te genieten tegen vervolging”.

Echte vluchtelingen hebben dus een soort van recht, en mits daar niet bewust misbruik van gemaakt wordt (zoals nu) is dat uiteraard een zeer prettig en sociaal recht. Maar nu komt het:

Toch kunnen en moeten de meeste vluchtelingen of asielzoekers juridisch tot ‘ongewenst vreemdeling' worden verklaard. Volkomen legitiem. Bijvoorbeeld, nergens wordt het wettelijk recht genoemd om asiel te zoeken in andere landen om economische redenen. Laat staan een wettelijk recht op permanent verblijf vanwege die economische redenen. Daarenboven: indien de ‘vluchteling' voornemens is om de eigen economische situatie te verbeteren door eigendom te stelen uit de zak van de ander, dan betreft het al helemaal geen vluchteling, zelfs geen ‘economische'. Dan betreft het niet anders dan een dief.

En zo positioneer je de discussie duidelijk even heel anders dan de in al hun wijsheid doet – of beter: moet doen, want die heeft een uiteraard een opdracht gekregen. De politieke elite is werkelijk iedereen die zijn neus hier laat zien een permanente verblijfsvergunning aan het uitreiken, inclusief gratis uitkering, bijslag, onderdak, voedsel, zorg, wasmachine, TV, bankstel, dagbesteding, sport programma, etc. En dan mag je je hele familie ook nog legaal laten overvliegen onder de noemer hereniging. Wie wil dat nu niet, leven in … Gratisland!?

Het mag wat kosten: we kijken niet op een miljard meer of minder

En dat het niet over een paar migranten en paar verdwaalde euro's gaat wordt snel duidelijk. Politalk schrijft in een geweldig leuk betoog:

Afgelopen week was het weer raak. De oppositie raakte over de rooie door een zoveelste rookgordijn van het kabinet. Dit keer ging het over de asielcijfers. Waarom had premier Rutte de prognose van 94.000 asielaanvragers verzwegen? Hij had het aantal van 58.000 op de mouw van de Tweede Kamerleden gespeld. Het is de specialiteit van Rutte 2: informatie aandikken, afzwakken of zelfs weglaten.

Het kabinet is weer keihard aan het liegen over de 58.000 (!) gratisland-migranten. Maar de realiteit geeft aan dat er nu al geprognosticeerd minstens 94.000 naar ons toe komen, en dat is vermoedelijk nog zeer laag geschat, het zal gemakkelijk 100.000 worden. Wel als het aan Jesse Klaver en GroenLinks ligt, of aan Diederik Samsom en de , die willen minstens 100.000 legale migranten gaan ophalen (ook gratis uiteraard) uit .

Maar dan, het Parool: “In de eerste twee maanden van dit jaar zijn er vanuit dat land [Turkije] al net zo veel vluchtelingen overgestoken naar als in het eerste half jaar van 2015.” En bedenk dan: de stroom neemt nu de lente start uiteraard eerder nog toe dan af.

U heeft het vermoedelijk niet gemist:

De kosten voor de opvang van vluchtelingen lopen dit jaar op tot één à anderhalf miljard euro. Dat zegt minister Dijsselbloem. Het kabinet verwacht dat er 58.000 vluchtelingen naar Nederland komen, evenveel als vorig jaar.

Die anderhalf miljard Nederlandse belastingeuro (u betaalt ervoor) is dus geschat voor 58.000 economische migranten. De realiteit maakt de te verwachten kosten dus eerder 3 miljard, dan de 1.5 van Rutte. En dan is het vermoedelijk nog conservatief geschat. En zoals we weten, het betreft ondertussen een zeer winstgevende miljardenindustrie.

Wilt u dus nu even uw portemonnee trekken? U kunt in ieder geval een fijne belastingverhoging tegemoet zien in de loop van dit jaar, maar u krijgt er dan ook wel wat voor terug:

Weg met ons

En of dat nog niet genoeg is, zijn we ondertussen druk onszelf uit Nederland aan het verbannen, zo adopteren we maar wat graag de gewoonten van de migranten:

German swimming pool where two migrant sex attacks have been carried out says it has been forced to segregate men and women

Niet criminelen aanpakken of zelfs gewoon eens naar huis sturen. Nee, we moeten misdaad van migranten gewoon tolereren en onze daar op aanpassen. Geweldig plan! We passen ons aan, aan de gasten die zich misdragen. Migranten hebben immers altijd gelijk. Dichter bij huis ook trouwens, ook de Hema maakt een knieval voor de ongenode migranten:

De H van Hema staat sinds dit weekend niet meer voor Hollandsche, maar voor Halal. Dat is in ieder geval de ad-hoc-analyse van cultureel nationalistische Twitteraars na het zien van een foto met de term ‘verstopeieren' boven een bak met Hema-chocolade-eitjes voor het paasfeest.

“Verstopeieren” … Zucht. Zie trouwens ook direct de toonzetting van de Volkskrant. De trend is duidelijk: Weg met ons, Nederland moet plaats maken voor de migranten, de migranten die zich weigeren aan te passen. U mag zich wel aanpassen, en dan wel op uw eigen kosten uiteraard. U moet zich u gewoon even aanpassen aan de ongenode en (helaas ook reeds aangetoond) misdragende gasten die zich beroepen op een recht dat ze feitelijk gewoon niet hebben en niet horen te krijgen. (Zie het betoog over Gratisland.)

De waanzin van de dag

Mochten we het gedrag van Turkije vreemd vinden, die de EU succesvol afperst voor miljarden en miljarden, toetredingsonderhandelingen én visumvrije toegang voor… nog meer economische migranten, terwijl het tegelijkertijd illegale mensenhandel stimuleert door hele migrantenstromen op bootjes te zetten en tegelijkertijd oorlog stookt in en met Syrië en Irak door (op z'n minst) ISIS te financieren en daar zelfs met eigen militairen op te treden… De EU zelf is er ook niet vreemd van. Heel vergelijkbaar chanteert  nu Engeland om bij de EU te blijven: Frankrijk dreigt vluchtelingen Calais naar UK te sturen als Brexit doorzet. Dat is naar succesvol voorbeeld van Turkije duidelijk. Misdaad loont in de EU veel te veel.

Ondertussen stelt de PvdA zelfs voor economische migranten per vliegtuig op te gaan halen uit Turkije!

Als het aan de PvdA ligt komt er snel een luchtbrug tussen Turkije en Europa om gedurende een maand ,,minimaal vierhonderd vluchtelingen per dag” over te brengen. De coalitiepartij wil dat premier Mark Rutte zich hiervoor inzet op de komende EU-Turkijetop in Brussel.

Misdaad loont voor de PvdA klaarblijkelijk. De paus is duidelijk, die noemt het maar eens een Arabische invasie, en Nederland faciliteert weer al te graag!

Dat dit geheel waanzin is, mag duidelijk zijn. En centraal in die waanzin staat uiteraard steeds weer die ‘ever closer' EU. Recent weer in het nieuws met het dictaat dat het bewaken van interne grenzen zelfs verboden wordt per einde van het jaar. In Calais gaat een gejuich op, kan ik u verzekeren. De EU faciliteert weer kundig de migranten, en moedigt ‘De Jungle' aan te blijven zitten waar ze zitten.

Ondertussen slaat de EU werkelijk geen enkele deuk in het pakje gratis boter, het zijn bewust loze beloften. Een goed ontregeld Europa is immers gemakkelijker te overheersen. En het is uiteraard het enige doel van de EU: elke EU maatregel staat in het teken van het grijpen van meer macht. Zo ook deze migranten ‘crisis'. Zwitserland nam duidelijk een goed besluit onlangs.

Plan B

Er is gelukkig ondertussen ook een Plan B gecreëerd, dat goed beschreven wordt door Ander Europa. Het is duidelijk dat de huidige politieke elite van de EU geen rol van betekenis speelt in het opruimen van de rotzooi die ze heeft gecreëerd:

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
— Albert Einstein

We moeten nu zelfs de overheid aanklagen om gehoord te mogen worden
Stop de waanzin: Stem Nee in April! Niet dat het wat uitmaakt voor de ‘toetreding' van Oekraïne, de overheid zal de uitslag toch volledig gaan negeren. Dit is uiteraard wel je  kans je mening eens te laten horen!

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
256310347 7135d8219b hacked e1457164238777

Let op, beveiliging tientallen gemeentewebsites lek: persoonsgegevens niet veilig

eb35b5082af21c3e81584d04ee44408be273e7d21bb716449cf2 640 digital human e1457267684752

Het grotere plaatje: Robotisering, digitalisering en zombificatie van de mensheid