in

RT Docu: MH17 – A Year Without Truth

Een jaar na de tragedie van vlucht MH17, brengt RTD een herhalingsbezoek voor het onderzoek naar de Boeing 777 crash. De film onderzoekt theorieën met betrekking tot de oorzaak van de tragedie, en vertelt ook een deel van de persoonlijke verhalen van de slachtoffers en hun families.

Het presenteert interviews met deskundigen, getuigen en bloggers die proberen om de van wat zou kunnen het naar beneden hebben gebracht vast te stellen.

Zoals het Nederlandse geleide onderzoek blijft gehuld in geheimzinnigheid, velen geloven dat er niet naar belangrijk bewijsmateriaal wordt gekeken. Ondertussen zijn de nabestaanden van degenen die bij de crash omgekomen wacht nog steeds op antwoord.

Willenwijhetweten schrijft tevens:

RT’s MH17: A Year Without Truth bleek bijzonder interessant voor de Nederlandse onderzoekers omdat het stukken van het vliegtuig laat zien die zich nog op de crashsite bevinden. Na het zien van de film nam de onderzoeksraad contact op met het netwerk en verzocht RT om hulp bij het terugvinden van delen van de vliegtuigcockpit.

“Met grote belangstelling hebben wij uw documentaire, ‘MH17: A Year Without Truth’, bekeken.’  In de documentaire laat RT delen van het dak van de cockpit zien die in de buurt van Petropavlivka zijn gevonden. Wij willen die stukken graag verzamelen en naar Nederland overbrengen zodat de Onderzoeksraad ze kan gebruiken voor het onderzoek en voor de reconstructie,” liet woordvoerster Sara Vernooij van de raad weten.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Doofpot: MH17-rapport niet vrijgegeven omdat het bewijst dat Rusland niets te maken heeft met de crash

Download nu: Open source & gratis Privacytool voorkomt tracking door Windows 10