in ,

Er worden wederom smerige MH17 spelletjes gespeeld

De MH17 rechtzaak is natuurlijk nooit bedoeld om recht te doen aan wie dan ook.

Deze rechtzaak moet het ultieme deksel worden op de die MH17 heet, zodat de waarheid nooit boven water zal komen.

De afgelopen dagen verschenen er weer allerlei berichten in de mainstream (=gekochte) media over hoe de Russische geheime dienst zou hebben samengewerkt met een Nederlandse blogger om op die manier desinformatie over de ramp met MH17 te verspreiden.

Er verschenen berichten zoals de volgende:

Uit het onderzoek van blijkt dat twee officieren van de Russische militaire geheime dienst GROe regelmatig contact hadden met de oprichters van Bonanza Media. Bellingcat baseert zich op e-mails die door hackers werden doorgespeeld en door de onderzoekers zijn geverifieerd. Ook kreeg Bellingcat via klokkenluiders telefoonlogs van de twee Russische officieren.

En zoals deze:

Het mediabedrijf van de Nederlandse journalist Max van der Werff, dat aan de vooravond van het MH17-proces een geheim MIVD-document publiceerde, heeft nauwe contacten met de Russische militaire veiligheidsdienst GROe. Dat heeft onderzoekscollectief Bellingcat ontdekt.

De Telegraaf in een commentaar van de hoofdredactie:

Dat een Nederlandse blogger daar kennelijk aan meewerkt is verbijsterend. De desinformatie wordt volop gedeeld door complotaanhangers en bereikt via zogenaamde “alternatieve media” het publiek. Een zorgwekkend voorbeeld van Russische inmenging in Nederland.

Vorig jaar schreven wij een artikel over degenen die nu worden beschuldigd samen te werken met de Russische geheime dienst:

Gelukkig zijn er in het totaal corrupte en gekochte medialandschap nog steeds enkele journalisten die toch niet opgeven en de waarheid blijven zoeken. In het geval van MH17 zijn er twee die zich in dit vastbijten en niet opgeven en dat zijn Max van der Werff en Yana Yerlashova en gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor onderstaande .

Een documentaire die eigenlijk alles wat wij ooit over de MH17 ramp hebben beschreven op deze website ondersteunt. Ook een documentaire die voor iedere onafhankelijke opsporingsinstantie reden zou zijn om de verantwoordelijke man voor deze enorme stinkende doofpot, Mark , ter plaatse te arresteren en hem in afwachting van zijn proces voor het Internationaal Gerechtshof te bewaren in een Jeffrey Epstein cel.

Er is een hele goede reden dat deze twee uitstekende journalisten op deze manier door het slijk worden gehaald.

De onthulling van Bellingcat kan gevolgen hebben voor het lopende onderzoek naar de MH17-ramp. Zo droegen de advocaten van Oleg Poelatov, de enige verdachte die zich in de laat vertegenwoordigen, bevindingen van Bonanza Media als bewijs aan. Dat zou wellicht zijn verkregen met behulp van Rusland, een partij die wordt verdacht van betrokkenheid.   

Dit heeft totaal niets met de werkelijkheid te maken, maar alles met het ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Diederik Gommers: ‘Overheid gebruikt corona voor permanent vuurwerkverbod’

Global Cooling: NASA ziet een deep La Niña-event, piektemperatuurafwijking tot -3 ° C!