in , , , , , ,

Nabestaanden MH17 weer eens boos, waarom willen zij de waarheid niet weten?

MH17 Ukraine Map Locations

Er is zoveel verkeerd met het officiële MH17 verhaal, dat zelfs een echt fanatieke Mark Rutte fan moet gaan twijfelen aan de officiële lezing.

En het begint nu aardig verdacht te worden dat nabestaanden ALTIJD boos worden als er andere invalshoeken op tafel komen.

Er beginnen grote gaten te verschijnen in het officiële MH17 verhaal. Op zich is dat ook logisch, want de waarheid is geheel anders dan wat het publiek wordt voorgeschoteld en de waarheid heeft nu eenmaal de neiging om vroeg of laat boven water te komen.

Dit keer was het de premier van Maleisië die Mark Rutte en zijn medecomplotters een paar onrustige nachten heeft bezorgd door zijn uitspraken eerder in de week:

Premier Mahathir Mohammad zegt achter de conclusies van het Joint Investigation Team (JIT) te staan, tot het punt in het onderzoek waarin wordt beweerd dat de raket waarmee vlucht MH17 werd neergehaald van Russische makelij was.

Of Rusland het projectiel heeft afgevuurd, betwijfelt hij. “Ik denk niet dat zo’n gedisciplineerde partij verantwoordelijk is voor de lancering van de raket”, zegt Mohammad tegen persbureau Bernama.

Het JIT concludeerde eerder dat de raket werd afgevuurd vanuit een gebied in handen van pro-Russische separatisten, met een BUK-raketinstallatie afkomstig uit Rusland, die vervolgens weer is teruggereden naar Rusland.

“Ze beschuldigen Rusland, maar waar is het bewijs?”, vraagt Mohammad over de conclusies van het JIT. “We weten dat de raket van een Russisch type is, maar hij kan ook in Oekraïne zijn gemaakt.”

De toon van de Maleisische premier is nog gematigd, want wat te denken van het feit dat Maleisië niet eens toestemming krijgt om de gegevens van de zwarte doos te bekijken? Een toestel uit Maleisië, gevlogen door een bemanning van Maleisië en het land zelf mag niet de gegevens bekijken. Dat feit alleen al zou alle signalen voor alles en iedereen op rood moeten zetten, maar op één of andere manier gebeurt dat niet.

En dan komen we bij iets wat simpelweg niet te begrijpen en ook niet te verklaren, tenzij……

Wat niet te begrijpen is, is dat de nabestaanden van MH17 ALTIJD boos worden als er ergens een andere invalshoek opduikt voor wat betreft de schuldige van het neerhalen van MH17.

Ook nu worden ze standaard weer boos:

Nabestaanden van vlucht MH17 protesteren in een brief aan de ambassadeur van Maleisië in Nederland tegen de uitspraken eerder deze week van de Maleisische premier Mahathir Mohamad. Die trok in een interview de verantwoordelijkheid van Rusland voor het neerhalen van het toestel in twijfel.

“Zijn opmerkingen zijn meer dan alleen bizar en verontrustend; we vinden ze contraproductief bij de zoektocht naar de waarheid over de moord op 298 weerloze mensen, onder wie 43 Maleisiërs”, schrijft de Werkgroep Waarheidsvinding MH17. “Uiteindelijk ervaren wij zijn opmerkingen, met alle respect voor de premier en zijn ambt, als verraad aan alle slachtoffers en hun rouwende families.”

Lees goed wat daar staat: “de zoektocht naar de waarheid”.

Zij willen helemaal niet een zoektocht naar de waarheid, ze willen dat Rusland door alles en iedereen wordt veroordeeld als schuldige partij.

Als ze echt op zoek waren naar de waarheid, dan zouden ze open staan voor allerlei mogelijke scenario’s, want de premier van Maleisië heeft natuurlijk helemaal gelijk, want er is totaal niets bewezen.

Het feit dat de nabestaanden ALTIJD boos worden als er andere invalshoeken op tafel komen, begint aardig te stinken. Waarom willen zij de waarheid niet kennen? Dat is compleet onvoorstelbaar en afwijkend gedrag. Is er iets gebeurd waardoor de nabestaanden gewoon het deksel op de doofpot willen houden?

Het zou natuurlijk niet de eerste keer zijn dat nabestaanden op een bepaalde manier het zwijgen wordt opgelegd. Het gebeurde destijds ook na de “aanslag” op de school in Sandy Hook.

De maker van de video hieronder laat zien dat op kerstdag 2009, op 25 december, de dag waarop alles gesloten is, bijna iedere bewoner zijn/haar hypotheek volledig heeft afgelost. Er zijn twee soorten transacties waar te nemen voor de huizen in Sandy Hook. De ene is dat mensen die er al woonden op die dag hun hypotheek volledig betaald zagen worden en anderen kregen op die dag een gratis huis. Er zit zelfs een huis van een half miljoen dollar bij.

Zoals je kunt zien in het oorspronkelijke artikel zijn de originele video’s al door de Youtube censuurmachine verwijderd, maar gelukkig hebben wij destijds een kopie gemaakt.

Vorig jaar schreven we al een artikel met de titel: Nabestaanden MH17 totaal niet geïnteresseerd in de waarheid. Waarom niet?

Waarom willen zij koste wat kost aan het officiële verhaal vasthouden, terwijl er karrenvrachten met aanwijzingen zijn dat het verhaal heel anders in elkaar steekt?

Een verhaal dat op zoveel fronten rammelt dat sommige politici zelfs niet meer hun mond dicht houden, zoals Thierry Baudet. Kijk in het volgende fragment hoe vrijmetselaar Rutte duidelijk aangeslagen is als Baudet weigert om zijn eerdere mening over Oekraïne als mogelijke schuldige te herzien.

Wanneer de nabestaanden wél echt geïnteresseerd zouden zijn in de waarheid, dan zouden ze niet boos worden, maar gerichte vragen stellen over hoe het kan dat er zoveel dingen niet kloppen.

Van de slachtoffers zijn er 38 overgebracht naar Australië en daar onderzocht door forensisch specialisten. Die vonden geen noemenswaardige metaalfragmenten in de lichamen, iets dat wel het geval zou zijn met een aanval door een BUK raket zoals in de officiële lezing staat en kwamen tot de conclusie dat de slachtoffers zijn overleden door het uiteenvallen van het toestel en decompressie, waardoor ze werden blootgesteld aan extreme koude.

xxx

Dit rapport dat in eerste instantie publiekelijk werd gepubliceerd, werd later met een sneltreinvaart “geheim” verklaard. 

Wanneer je bovenstaande bekijkt en het artikel dat we eerder schreven waarin duidelijk wordt gemaakt dat het vliegtuig een bocht naar links maakte voordat het neerstortte en het berucht zuurstofmasker van liegende Frans Timmermans, dan heb je zo al een scala aan redenen om te twijfelen aan het officiële onderzoek.

We blijven volhouden met het verspreiden van de waarheid en een doofpot met al zoveel scheuren in het deksel zal vroeg of laat openbreken. Help mee met het verspreiden van de waarheid, want het officiële MH17 verhaal is een grote leugen.

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
oude brug 1559557157

Ons land, breekbaar als een vaasje: noodklok om achterstallig onderhoud bruggen, sluizen en tunnels

nederland veranderd islam in de straten e1559559283679

Nederland veranderd: “Weg met Israël! Weg met Amerika!” klinkt het in de Haagse straten