in

Doofpot: MH17-rapport niet vrijgegeven omdat het bewijst dat Rusland niets te maken heeft met de crash

img 090914 110.onlineBild

De westerse propaganda tegen Rusland staat haaks op de feiten over de crash van vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Dat zegt de vooraanstaande Amerikaanse econoom en oud-onderminister van Financiën dr. Paul Craig Roberts.

Hij vindt het erg verdacht dat Washington en Kiev weigeren cruciale gegevens vrij te geven over de rampvlucht, terwijl Rusland al het bewijs dat in haar bezit was heeft overhandigd aan het officiële onderzoeksteam.

Oorlogsgebied

“Washington weigert informatie vrij te geven die met de spionagesatelliet recht boven de rampplek is verzameld,” legde dr. Roberts uit. “Kiev weigert bovendien de tapes vrij te geven van de gesprekken tussen de bemanning en de luchtverkeersleiding, die de piloot opdracht gaf van koers te veranderen en over oorlogsgebied te vliegen.”

“De Nederlanders of de Europeanen, wie er ook maar verantwoordelijk is voor het onderzoek naar de crash van het vliegtuig van Malaysia Airlines, zijn niet in staat het rapport naar buiten te brengen. Wat zegt dit? In mijn ogen staat de propaganda tegen Rusland haaks op de feiten. Als er al enig bewijs was voor Russische betrokkenheid, zou het rapport allang naar buiten zijn gebracht,” benadrukte hij.

Hoewel Washington het Nederlandse rapport over de tragedie kan tegenhouden, kunnen de Amerikanen het niet geheel vervalsen. Ondertussen probeerde de in allerijl een -tribunaal op te richten naar de vraag wie er verantwoordelijk is voor het neerhalen van vlucht MH17. Dat tribunaal is geblokkeerd door Rusland.

Bevooroordeeld

De Russische ambassadeur zei dat er bij eerdere incidenten ook nooit een VN-tribunaal is opgericht. Hij verwees naar vlucht 655 van Air, die door de VS uit de lucht is geschoten, en vlucht 1812 van Siberian Airlines, die is neergehaald door een Oekraïense straaljager.

“Er zijn al heel veel lijnvliegtuigen uit de lucht geschoten door , maar er is in dit soort gevallen nog nooit een VN-tribunaal opgericht. Waarom zou het dan nu wel moeten gebeuren? Bovendien zou een dergelijk tribunaal bij voorbaat al bevooroordeeld zijn tegen Rusland,” zei luchtvaartdeskundige Peter Haisenko.

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Poetin over Rutte

Satire: Putin over zijn ontmoeting met Mark Rutte

hqdefault e1438771989863

RT Docu: MH17 – A Year Without Truth