in

Doofpot: MH17-rapport niet vrijgegeven omdat het bewijst dat Rusland niets te maken heeft met de crash

De westerse propaganda tegen Rusland staat haaks op de feiten over de crash van vlucht van Malaysia Airlines. Dat zegt de vooraanstaande Amerikaanse econoom en oud-onderminister van Financiën dr. Paul Craig Roberts.

Hij vindt het erg verdacht dat Washington en Kiev weigeren cruciale gegevens vrij te geven over de rampvlucht, terwijl Rusland al het bewijs dat in haar bezit was heeft overhandigd aan het officiële onderzoeksteam.

Oorlogsgebied

“Washington weigert informatie vrij te geven die met de spionagesatelliet recht boven de rampplek is verzameld,” legde dr. Roberts uit. “Kiev weigert bovendien de tapes vrij te geven van de gesprekken tussen de bemanning en de luchtverkeersleiding, die de piloot opdracht gaf van koers te veranderen en over oorlogsgebied te vliegen.”

“De Nederlanders of de Europeanen, wie er ook maar verantwoordelijk is voor het onderzoek naar de crash van het vliegtuig van Malaysia Airlines, zijn niet in staat het rapport naar buiten te brengen. Wat zegt dit? In mijn ogen staat de propaganda tegen Rusland haaks op de feiten. Als er al enig bewijs was voor Russische betrokkenheid, zou het rapport allang naar buiten zijn gebracht,” benadrukte hij.

Hoewel Washington het Nederlandse rapport over de tragedie kan tegenhouden, kunnen de Amerikanen het niet geheel vervalsen. Ondertussen probeerde de VS in allerijl een VN-tribunaal op te richten naar de vraag wie er verantwoordelijk is voor het neerhalen van vlucht MH17. Dat tribunaal is geblokkeerd door Rusland.

Bevooroordeeld

De Russische ambassadeur zei dat er bij eerdere incidenten ook nooit een VN-tribunaal is opgericht. Hij verwees naar vlucht 655 van Iran Air, die door de VS uit de lucht is geschoten, en vlucht 1812 van Siberian Airlines, die is neergehaald door een Oekraïense straaljager.

“Er zijn al heel veel lijnvliegtuigen uit de lucht geschoten door militairen, maar er is in dit soort gevallen nog nooit een VN-tribunaal opgericht. Waarom zou het dan nu wel moeten gebeuren? Bovendien zou een dergelijk tribunaal bij voorbaat al bevooroordeeld zijn tegen Rusland,” zei luchtvaartdeskundige Peter Haisenko.

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
K18
5 jaren geleden

Bullshit.

Banter
5 jaren geleden

K18 jij bent zo’n geïndoctrineerd persoontje door de media dat je geen eigen mening kunt vormen zeker….

Marco Rietsnijder
5 jaren geleden

Denk het niet. Bewijzen tegen de Westerse terreurstaten komen echt niet in dat rapport.

Het is zeker niet de 1e keer dat de waarheid onder het tapijt wordt geveegd. Dat deden we eerder al – als het om vliegtuig’ongelukken’ gaat – hier een paar voorbeelden, waarbij de slapende massa nóg in de staatspropaganda gelooft:

– Operatie Trojan, met PanAm flight 103, Lockerbie dec. feb. ’88 – trigger om Libië te bombarderen http://en.wikipedia.org/wiki/Pan_Am_Flight_103 http://aangirfan.blogspot.nl/2009/08/lockerbie-disaster.html
Reportedly, Khaisar Haddad, known as Abu Elias, was an agent of the US government and carried out the Lockerbie Bombing. http://www.the7thfire.com/new_world_order/zionism/mossad/how_the_mossad_tricked_US_into_bombing

– EL-AL van Schiphol, juni 1992 http://retro.nrc.nl/W2/Lab/Enquete/enq08021999f.html http://www.wrmea.org/1998-december/crash-of-cargo-plane-in-holland-revealed-existence-of-israeli-chemical-and-biological-weapons-plant.html

– October 31, 1999 – Remote controlled takeover and crashing of Egypt Air 990 http://rockthetruth.blogspot.nl/2011/08/another-israeli-false-flag.html
Air Traffic Controller Peter Zalewski was responsible for both New York Tower crashes and also was controller for Egypt 990 crash in 1999.
‘On October 31, 1999, EgyptAir Flight 990 – a Boeing 767 – plunged into the Atlantic. Officially, the ‘accident’ was blamed on a suicidal co-pilot. http://shirlz007.com/2014/08/20/israel-and-a-long-suspected-history-of-false-flag-terrorism-around-the-globe/

They needed to conduct a trial run to test remote control technology for taking over planes already in flight, and they needed to promote the concept of “Muslim suicide pilots” to a gullible public.
As a bonus, they got murder 33 Egyptian army officers including two Air Force brigadier generals and two army major generals.’ http://shirlz007.com/2014/08/20/israel-and-a-long-suspected-history-of-false-flag-terrorism-around-the-globe/

Probleem hier is dat Rusland wordt bedreigd door de NAVO, onmiskenbaar. En Russen hebben het Westen al 3x keer eerder op de stoep gehad. Napoleon, de subversie door de Trotskisten, WOII – Duitsland in het Westen én Japan in het Oosten.

Dus in dit geval moet de NAVO zo goed liegen en bewijzen fabriceren – dat zelfs Rusland de bevolking kan uitleggen dat Westerse dictatuur hun verdiende straf is. TTIP is immers niks minder dan fascistische dictatuur.

Hoe dan ook, het wrange is – dat wij dit over de hoofden van de nabestaanden bekokstoven. Toppunt van schofterigheid. De VOC-mentaliteit die de elite hier cultiveert.

Dit gaat heel lang gerekt worden. Dat wordt verkocht onder het mom van ‘omwille van de grondigheid, zorgvuldigheid’.
De globalisten zijn erin bedreven de waarheid voor eeuwig te begraven. Zelfs de geschiedenis te herschrijven. ref. moord op JFK, de kleurenrevoluties, brand Rijksdag, Pearl Harbour, 9/11, Enschede, etc..
De complotters doen al die terreurdaden af als ‘complot-theorie’.
Bij gebrek aan steekhoudende argumenten is schelden het enige wapen dat ze hebben. Wetende dat zij de leugenmedia aan hun zij hebben.

Satire: Putin over zijn ontmoeting met Mark Rutte

RT Docu: MH17 – A Year Without Truth