in ,

Ruim 85 procent Nederlanders wil helemaal geen coronavaccin blijkt uit peiling 

ad

Net voor de feestdagen worden de reisbeperkingen nog even uitgebreid zodat een maximaal aantal mensen een nare ervaring heeft.

De reden is dat er opnieuw een onzichtbare vijand is opgedoken die met alle beschikbare middelen moet worden bestreden.

Zou er zo langzamerhand nog iemand zijn die de wilde propagandaverhalen van de mainstream media gelooft?

Mensen die geloven dat er nu weer een onzichtbare nieuwe variant van griep, pardon, het is opgedoken? Een variant die tot wel 70 keer meer besmettelijk is? Toch opvallend dat het land waar als eerste op grotere schaal wordt gevaccineerd ineens een zeer besmettelijke mutatie “ontdekt”.

Het is de zoveelste stap in het nog verder beperken van de bewegingsvrijheid van mensen in aanloop naar de vaccinatiedwang.

Want, daar is deze hele show voor bedoeld. Nog meer beperkingen, nog meer mensen die het allemaal spuugzat worden en nog meer mensen die ze op deze manier richting spuit willen dwingen.

Want, ondanks de leugens bij de NOS, gaat het niet goed met de vaccinatiebereidheid.

Waar de NOS op basis van 1600 ondervraagde mensen kan verkondigen dat driekwart van de Nederlanders een vaccinatiebewijs wil, zo kunnen wij op basis van bijna 28.000 ondervraagde landgenoten stellen dat ruim 85 procent van de Nederlanders geen coronavaccin wil.

Het volgende is de uitkomst van een enquête die NHNieuws onder haar lezers hield. De uitslag is duidelijk. wil geen coronavaccin.

vaccinatie enquete nh nieuws

Waar de NOS …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sheeple 326x159

Ministerie van Waarheid komt met paginagrote advertenties over vaccin, want is goed voor U

7366532750 d3639573ba politieauto1

Steeds meer arrestanten overlijden door politieoptreden