in , ,

Ministerie van Waarheid komt met paginagrote advertenties over vaccin, want is goed voor U

Een overheid die de waarheid spreekt?? Leren we dan echt niets uit het verleden?

sheeple

De overheid wil in paginagrote advertenties in de landelijke dagbladen de bevolking geruststellen over het coronavaccin.

Maandag werd bekend dat het vaccin van Pfizer is goedgekeurd voor gebruik in de .

Het Rijk stelt dat het vaccin van Pfizer en BioNTech zorgvuldig is ontwikkeld en dat het vaccineren in op 8 januari kan beginnen.

“Het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) en het Nederlandse College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) keuren een vaccin alleen goed als de werkzaamheid, kwaliteit en veiligheid zijn aangetoond. En dat is dus nu voor dit vaccin een feit”, staat in de advertentie.

moeten voldoen aan dezelfde strenge eisen als andere vaccins. Veiligheid staat voorop. De ontwikkeling en beoordeling gaan sneller dan gebruikelijk. Dat kan omdat wereldwijd onderzoeken naar vaccins gelijktijdig worden uitgevoerd en kennis wordt gedeeld. Dat scheelt tijd.”

“Met een vaccinatie tegen het coronavirus bescherm je uiteindelijk jezelf, maar ook je familie, vrienden en de kwetsbare mensen om je heen”, zo is verder te lezen.

“Zo zorgt vaccineren ervoor dat we stapje voor stapje meer vrijheid terugkrijgen.”

In de advertentie wordt nogmaals aangegeven dat zorgmedewerkers die met ouderen en kwetsbare mensen werken als eersten aan de beurt zijn. Maandag meldde vakbond FNV dat onder die groep veel mensen zijn die het vaccin niet willen of nog ….

Lees verder bij de bron: Hartvannederland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5485051299 2c6dccbe42 politiebureau1

Politie checkt volle woonkamers tijdens oud en nieuw: ‘Dat is reden om aan te bellen’

ad

Ruim 85 procent Nederlanders wil helemaal geen coronavaccin blijkt uit peiling