in ,

Rutte heeft mocro-maffia niet onder controle: wietroker moet zich realiseren wat je doet!

Screenshot Rutte

Premier Rutte waarschuwt niet alleen drugscriminelen, maar ook gebruikers van drugs voor de gevolgen voor de maatschappij.

In het wekelijkse gesprek met de NOS zegt hij dat “bij iemand die zijn eerste jointje rookt of een pilletje neemt op een dancefestival de vraag begint.

Daarna komt het aanbod en uiteindelijk ontstaat de verschrikkelijkste criminaliteit met een omzet in Nederland van tientallen miljarden.”

Volgens Rutte is dat criminele systeem bezig het “normale maatschappelijke politieke systeem” te ondermijnen en zet dat druk op boeren om “rotzooi te gaan verbouwen” en ook op burgemeesters en politieagenten.

De premier erkent dat hier ook internationale netwerken bij betrokken zijn, maar hij vindt dat de drugsindustrie in heel Nederland heel fijnmazig is ontwikkeld: “Cocaïne, wiet, die hele pillenindustrie, dat is echt ook wel een Nederlands probleem.”

Rutte voegt eraan toe dat je in Nederland een jointje mag roken, maar dat je je moet realiseren wat je doet.

Lees verder bij de bron: NOS

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
george soros trump is een bedrei

De echte oorlog van Trump is met de diepe staat, niet Iran

handboeien en vaccinspuit en geld 300x225

Verplichte vaccins voor iedereen – een wereldwijd gecoördineerde agenda