in ,

Rutte stuurde 313 voertuigen naar Syrische rebellen, verklaart bonnetjes tot staatsgeheim

Ohja, . Bestaat ook nog steeds. En er liggen bonnetjes van Nederlands bij “Syrische rebellen” waarvan niemand weet voor of tegen of namens wie ze vechten.

De Assad--Ayatollah-as houdt vooralsnog gewoon keurig stand tegen de internationale Soennitische opstand, ondanks de RIANTE sponsoring door Lord of War  (vanaf 2011 minstens 60 miljoen euro aan de islamitische zaak).

Waar de meest recente donatie aan voertuigen zo ongeveer precies terecht is gekomen, zullen we ook niet heel binnenkort te weten komen, want die info is voorts onder de onderste steen begraven. TL;DR van Lijst Omtzigts kamervragen: Vanaf 2015 stuurde onder andere 313 voertuigen en andere vormen van non-lethal assistance naar 23 groepen in dat horzelnest.

De bonnetjes van die overdrachten zijn nu staatsgeheim verklaard, net als het onderzoek naar de besteding van dat geld en die middelen. Kortom, mooie boel. Nu kan dus niet achterhaald worden of er mogelijk terroristische organisaties of lui met terroristische neigingen onder die 23 groepen vallen. En dat kan natuurlijk gevolgen hebben voor de mogelijke berechting van ë-terugkeerders.

Want wat nu als zo’n verdachte zich schuldig maakte aan oorlogsmisdaden terwijl zijn groepering door financiering van de Nederlandse overheid gestut werd? NOU, !?

https://www.geenstijl.nl/5143476/we-willen-bonnetjes/

RP: Ongevraagd doneren van ONS belastinggeld aan de vijand is volksverraad en diefstal!

Lees ook hier: In deze antwoorden staat alles over de geheime/staatsgeheime onderzoeken naar de leveranties aan Syrische rebellengroepen  Dit maakt democratische controle heel erg moeilijk!

Lees ook eens verder bij de bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dankzij Merkel´s volksverhuizing: elke 15 uur een seksuele overval in Leipzig

Hoe betrouwbaar vindt Facebook jou? Zo kom je erachter