in , ,

S *** is echt geworden! Politie bekogeld met poepbommen tijdens Gele Hesjes-protesten in Marseille

gele hesjes poep bommen

De demonstranten van de Gele Hesjes hebben blijkbaar een onconventioneel wapen tegen de Franse en de handhaving van de aangenomen – fecale bommen. Ten minste drie politieagenten zijn tijdens het meest recente protest al door hen getroffen.

De officier van de misdadige politie (BAC) kwam zaterdag onder de uitwerpselen-aanval in de stad Marseille terecht en raakte zwaar bevlekt door uitwerpselen. Een van de officieren heeft naar verluidt letsel toegebracht aan een Geel Hesje, waarbij fysieke schade aan zijn elleboog heeft opgelopen.

https://twitter.com/LPLdirect/status/1102308006757310465

Het incident werd erkend door de politie, waarbij het hoofd van een lokale politie-unie Rudy Manna de details onthulde van de waardeloze ontmoeting met de krant La Provence.

“[De politie] had het in hun haar, op hun schoenen en moesten ze hun kleren dumpen. Ze hebben me verteld dat ze nog nooit zo vernederd zijn geweest,” zei Manna. “En aangezien het echt s'middags was, werkten de douches niet op het Noordstation, ze moesten zichzelf schoonmaken met koud in de garage.”

OOK OP RT.COMrolstoel-gebonden Yellow Vest-protesteerder die met peperspray door politie in huiveringwekkende VIDEO wordt overgoten

De daders zijn nog niet geïdentificeerd, omdat ze zich verstopten tussen andere demonstranten, voegde de vakbondsleider daaraan toe.

De duistere projectielen worden ‘Cacatov' genoemd – na vertrouwde Molotov-cocktailbrandbommen – gewoon gevuld met ontlasting in plaats van dure . Een ‘lichtere' versie van de mestbom staat bekend als ‘Pipitov' en wordt gevuld met de nummer één verbinding.

Afgezien van Marseille, werden de Cacatovs naar verluidt ingezet door de Yellow Vests in Montpellier. De ontploffingsbommen zijn al op 23 februari in Parijs ingezet, met een politie-unie die alarm slaat over ‘met voorbedachten rade en weerzinwekkende' acties van de demonstranten.

Voorafgaand aan de Act 16-protesten zijn bepaalde personen gespot door de fecale bommen online te promoten, met tips over hoe ze op de juiste manier kunnen koken. Het afval wordt met water – of urine aangevuld – naar een vloeibare toestand gebracht en vervolgens in dichte plastic containers, ballonnen, enz. gegoten, die gemakkelijk breken bij een botsing.

Een van de demonstranten van Gele Hesjes heeft zelfs een behoorlijk lange video uitgebracht , waarin de voordelen van dit soort wapens worden benadrukt. Hij prees het psychologische effect dat de Cacatovs zouden hebben op de ordehandhaving, die het als een ultieme belediging zouden zien. Volgens de demonstrant is het idee afkomstig uit , waar de anti-regeringsdemonstranten de poepbommen reeds in 2017 hebben ingezet.

Het idee om uitwerpselen naar de tegenstander te gooien lijkt echter een beetje ouder dan dat en zeker dateert uit de prehistorie.

https://www.youtube.com/watch?v=iuugitHUmYU

 

Lees verder bij de bron: RT World News

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53110898 2024467417849508 1046197593140363264 n

Bedrog en veel teveel toeval: het Zweedse klimaatmeisje ontmaskerd

werken en arm

Armoede onder werkenden schrikbarend toegenomen