Bedrog en veel teveel toeval: het Zweedse klimaatmeisje ontmaskerd

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Dimitri schreef:

  Klinkklare onzin

 2. Marco schreef:

  Zonder dit artikel wist ik dit al van te voren dat het niet klopt, alleen de meeste mensen zijn blind en zien de werkelijkheid niet. Dat hele klimaatgebeuren is een Hoax.

 3. Marco schreef:

  Zonder dit artikel wist ik dit al van te voren dat het niet klopt, alleen de meeste mensen zijn blind en zien de werkelijkheid niet. Dat hele klimaatgebeuren is een Hoax.

 4. louis schreef:

  klimaat is handel, dus pr. neem nijppels, die doet lobbie voor. nou google maar even, het is en zeer duur verdien model, met vele subsidies, dus rijke linkse mensjes, en de ondergang van het westen. maar daar is het tijd voor, hoe zit het ook alweer, Turkey iralie, Spanje, onze deel van Europa, Engeland USA nu maar china komt er snel aan, is natuurlijk verloop. hang me er niet aan op een foutje., maar telkens worden de machten vanbinnen uit vernietigt, mensen leren niet veel. of te wel niets worden

 5. Fred Pauwels schreef:

  Ge hebt altijd mensen die achter alles een complot zien. Voor mij is gans dat betoog zeer ver gezocht en gaat het de essentie voorbij. Zeker is dat de natuur een rol speelt, maar deze veranderingen gebeuren in een paar decennia, in plaats van een paar eeuwen of miljoenen jaren. Wat toch wel duidt op menselijke interventie in de natuur. Ik geloof dat hier nog veel geleerde mensen rondlopen met een IQ van 90 en dan mag je zo’n verhaaltjes wel verwachten.Sorry maar dit artikel verwijs ik naar de prullenmand.

 6. Klaas schreef:

  Ben niet verder geraakt dan “wordt ik”.

  🙂 en wat een idioot gezever van HAARP.

 7. Bruno schreef:

  Veel geneuzel in de artikel om hoog in google te komen. Schrijver heeft duidelijk een cursus SEO gedaan.
  Uit persoonlijke ervaring weet ik dat zodra je publiekelijk spreekt en je thema en verwoording is helder en duidelijk -hier helpt timing ook- dat je dan in een lawine van aandacht kunt komen. En toeval bestaat niet. Immers Greta zat op zettelijk voor het parlement. En inderdaad ze wordt steeds meer bedreven in publiekelijk spreken want ze doet het steeds vaker.
  En iemand met het syndroom van asperger is meestal bovenmatig intelligent. Daarbij komt dat het een lichte vorm van autisme is, dus mensen en kinderen kunnen zich extreem goed focussen en bepaalde vaardigheden aanleren. Zo ziet je dat ook vaak terug onder nerts en geeks (google dat eens).
  Dit artikel doet niet aan bronvermelding, is tendentieus en briljant duidelijk geschreven door een klimaatontkenner die niet eens de moeite neemt zich in de materie te verdiepen wat blijkt uit zijn opmerkingen. Zoals “ik vind..” en “ik denk…”. De klimaat visie in dit artikel is een persoonlijke mening die 100% gelogenstraft wordt door meer dan 6000 wetenschappers die na +40 studie en analyse tot een, redelijk voorzichtige- conclusie komen. Mocht alles waar zijn dan is dat catastrofaal voor de hele fauna en flora wereldwijd. En daar wij maar een geëvolueerde diersoort zijn die grondstof bronnen nodig heeft om te overleven, zoals bodem, water, flora, fauna, buitentemperatuur en een relatief droog leefgebied om in te fietsen, is onze leefomgeving potentieel op een zeer dramauwijze bedreigt.
  En daar verander jij niet aan, ten goede en te slechte, met dit soort complottheorieën. Die zelf maar eens iets op een podium. Als het uniek of opvallend genoeg is, krijg jij ook een groter (wereld?) podium geboden.
  Greta’s pad is vergelijkbaar met een goede rockband, die wil ook iedereen zien en horen. Is dat dan ook een verdacht iets?

 8. Bruno schreef:

  En ja, mijn excuses voor de typos..
  Ben ook maar een geëvolueerde diersoort die hier een kunstje doet

 9. Brecht schreef:

  Belachelijk!
  Ofwel ga je naar Brussel op 15 maart en tracht je samen als ‘volk’ een duidelijk signaal te geven aan economie en politiek, ofwel doe je niets en wijs je de vinger naar iemand die een oplossing tracht te genereren voor een klimaatproblematiek die wel eens sneller dan je denkt in een stroomversnelling komt. In elk geval komt dit artikel me zeer negatief en onbezonnen over.

  • Mooi hoor schreef:

   Het enige belachelijke aan heel dit gebeuren is hoe naïef mensen zoals jijzelf zijn terwijl ze van zichzelf denken dat ze intelligent zijn. De geschiedenis spreekt jou soort keer op keer tegen, maar ach, ik neem het je niet kwalijk, de mensen achter het stuur rekenen op jou naïviteit. Veel succes nog met de wereld te verbeteren, ik zou je graag binnen enkele decennia nog maar eens met de neus op de werkelijke feiten duwen, maar helaas levert mij dat ook niets op, dus in de plaats zal ik je gewoon bedanken: Bedankt, dankzij jou soort komen rotte appels al duizenden jaren weg met de massamanipulatie van de hele menselijke bevolking, echt iets om trots op te zijn!

 10. Mooi hoor schreef:

  Het artikel staat nog maar net online en de arme schapen komen ook hier alweer hun nieuwe religie propageren. Wie oprecht gelooft dat dit allemaal de natuurlijke gang van zaken loopt, ontbreekt toch echt wel enkele hersencellen.

  De geschiedenis heeft de neiging zichzelf te herhalen, alleen jammer dat ook hetzelfde soort naïeve mensen dit keer op keer toelaten. “Het is voor de kinderen!”, ja dag, we zullen binnen enkele decennia nog maar eens zien wat er zich deze keer weer allemaal werkelijk achter de gordijnen van het toneel afspeelt, en wat een glansrol speelt dit meisje, je kan het mensen niet echt kwalijk nemen, een puppy mag zelfs mensen zachtjes bijten maar dan is het schattig hoor, tot de ware intenties van dat onschuldige bijten gestuurd door een trainer vele jaren later weer maar eens onthuld worden.

  Aan iedereen die dit leest en denkt “wat een onzin”: jullie hebben het, voor de zoveelste keer, bij het foute eind, maar ach, wat boeit het toch, zolang jullie jezelf op dit moment een schouderklopje kunnen geven voor jullie positie aan de “juiste” kant is alles goed en wel, en alle miserie die er later van komt? Doen we toch gewoon lekker alsof we van niks wisten! Medelijden is het enige dat jullie soort verdient, mensen die denken dat ze intelligent genoeg zijn, maar nog steeds niet begrijpen dat “all the world’s a stage”. Dom of naïef? Aan u de keuze, maar intelligent is het in elk geval niet om dit af te wimpelen als onzin, de geschiedenis is tegen jullie, en met een track record als dat van de manipulatieve mensheid, zal ook hier wederom de geschiedenis uitwijzen dat jullie, ondanks jullie morele gevoel van deugdigheid, enkel tegen jullie medemens werken/gewerkt hebben.

  (Ik lees geen reacties, dus don’t bother, als ik cookie cutter antwoorden wil lezen, ga ik wel met playdoh vormpjes aan de slag, die hebben tenminste nog enige substantie)

 11. Ronald Dolleman schreef:

  De mens werkt weldegelijk mee, aan het verpesten van het klimaat. Denk hierbij aan ontbossing, dat nu op grote schaal gebeurt (bomen zetten CO2 (giftig) om in zuurstof (nodig voor de mens, om te kunnen leven)), minder bomen betekent minder zuurstof, en uitroeiing van de mensheid.
  Denk hierbij ook aan de uitstoot van CO2 door auto’s vliegtuigen, fabrieken, etc.

 12. Trebsei schreef:

  Iedereen met een gezond verstand en goede opleiding kan toch nagaan, dat een kind van 15 nooit in staat kan zijn een dergelijke toespraakk te houden. Tevens de kontakte die ze heeft in de internationale wereld is niet realistisch. de vele kritieken die ik hier lees op dit bovenstaand artikel komen waarschijnlijke van groen/linkse mensen die alleen maar geloven, wat er uit hun pennenkoker kan komen. Denk na!!!

 13. Peter Klein schreef:

  arrhenius was toch die chemicus die als eerste een verband wou zien tussen stijgende co2 en klimaatopwarming.. https://nl.wikipedia.org/wiki/Vergelijking_van_Arrhenius
  Over toeval gesproken..

 14. Kirsten De Laet schreef:

  Een aantal onder jullie moet eens diep bij zichzelf naar binnen kijken en eens terugdenken aan de tijd dat jullie op de schoolbanken zaten. Toen werd er aangeleerd dat het klimaat continu verandert, met of zonder mensen op deze planeet. Of neem het mooie voorbeeld van Mars waar er duidelijke signalen gevonden zijn dat er ooit water aanwezig was. Maar dat water is wellicht opgedroogd doordat de vorige generaties teveel CO2 uitstoten en er teveel ‘ vervuilende ‘ industrie en auto’s aanwezig waren. Ik begrijp echt niet dat mensen zich met open ogen laten vangen door deze elitaire groene en linkse rukkers die werkelijk denken alle wijsheid in pacht te hebben. Of moet nou nog het mooie voorbeeld geven van Doggerland, gooi dat woord maar een keer in één of andere zoekrobot en druk enter.
  Medelijden heb ik met alle mensen die zich laten leiden door de linkse media, die niet langer in staat voor zichzelf te denken, die niet meer in opstand durven komen tegen datgene wat ons dagelijks door onze strot wordt geduwd, die niet meer over zelfrespect beschikken maar een kromme rug hebben door steeds te buigen voor onze leiders, die niet meer stroomopwaarts durven zwemmen en dan maar meehuilen met de massa.
  Ik zou nog wel eventjes kunnen doorgaan maar helaas, ik moet mijn bed opzoeken want morgenochtend loopt de wekker alweer af om te gaan werken zodat ik voldoende verdien om alle milieutaksen en heffingen te kunnen blijven betalen.
  En wanneer de weersomstandigheden meewerken kan ik komend weekend nog enkele kilometers met mijn 30 jaar oude dieseloldtimer rijden vooraleer ie definitief achter slot en grendel moet vanwege de #klimaatwaanzin.
  Nog een fijne dag verder!

 15. Bruno schreef:

  Jongens jongens jongens,
  Als we nu eens links en rechts of waar of niet waar laten varen.
  Waarom ga je niet gewoon mee met de technologische ontwikkelingen en je PORTEMONNEE.
  Ik heb drie jaar geleden overal LED lampen omgedraaid, alle stroomvragers achter schakelaars (±€3/st) gezet en een slimme thermostaat opgehangen. Mijn elektriciteit rekening gehalveerde. Meer dan van €210/mnd naar €63/mnd. Kortom de investering was binnen 5 maanden terug verdient. Daarna hield ik €1.800/jr in mijn portemonnee.
  Nu heb ik van die €3.600 een warmtewisselaar en zonnepanelen. De verwachting is dat ik nog meer ga besparen. Kan je een filmje laten zien uit februari (grijze hemel, dus weinig zon) waar mijn elektriciteitsmeter achteruit loopt.

  Stop deze onzin discussie. Wie gelijk heeft wordt over een tijdje duidelijk. Of heel pijnlijk met veel ellende en wereldwijde problemen, voedsel tekorten en héél veel doden. Óf er is niets echt aan de hand en we kunnen lachend een toekomst tegemoet met een gezonde portemonnee met veel centjes om ijsjes te kopen voor al onze kleinkinderen..

  Dus ben wijs, en investeer in je eerste besparing in je portemonnee. Ik heb nu geld over voor een zéér luxe skivakantie als ik dat zou willen.
  Mijn volgende investering? Neer zonnepanelen en mijn volgende auto daarop aansluiten. Zeg maar dag met het handje naar je olie aandelen…
  Succes allemaal!

Heb jij er iets over te zeggen?