in , , , , , ,

Bedrog en veel teveel toeval: het Zweedse klimaatmeisje ontmaskerd

Ik houd me niet erg bezig met de huidige ophef over de klimaattoestand, of noem het de discussie als je wilt. Ik heb er wel, zoals iedereen, een mening over. Ik denk dat we het begrip klimaat moeten scheiden van het begrip milieu. het milieu, daar kan de mens veel aan verpesten, wat je ook als leek wel ziet gebeuren, maar dat we op het klimaat veel minder invloed hebben.

Weliswaar wordt met HAARP pogingen gedaan (en mogelijk lukt het ook) om het klimaat te beïnvloeden, maar dat is echter zeer plaatselijk en tijdelijk. Ik heb trouwens ook nog geen goede argumenten gehoord dat wij, de mens, het klimaat verpesten. De argumenten hadden allemaal te maken met het milieu. (Maar dat wil niet zeggen dat er geen goede argumenten zouden zijn).

Mijn standpunt is dat het klimaat beïnvloed wordt door de stand van de Aarde ten opzichte van de Zon. Meerdere IJstijden op Aarde tonen m.i. dat aan.

Toch wordt ik geacht het verhaal over het Klimaat te geloven. Om mij (moet natuurlijk zijn: ons) nog meer te overtuigen zijn er kinderen ingezet. De kinderen worden opgejut om onder schooltijd te demonstreren. Dat heet spijbelen, maar ze noemen de kinderen met een veel mooier woord Klimaatspijbelaars. In plaats dat de overheidsfiguren als Rutte en Merkel hier boos over worden, roepen ze juist de kinderen op om hier aan mee te doen. Zelf de koning van België staat vooraan te juichen.

Ja, dan moet er wel iets mis zijn. En het stinkt behoorlijk.
Het begon allemaal met het zorgvuldig voorbereide campagne van het ”Zweeds Klimaatmeisje Gretha Thunberg” Ach ach, dat arme klimaat toch en als zo’n lief kind met vlechtjes zo bezorgd is om het klimaat verdient het navolging, toch? Dank zij de vele oproepen van de overheden, ontstonden de ”Klimaatspijbel-demonstraties”.

Maar wie is nou dat lieftallige ”Klimaatmeisje”? Olaf ten Broek en Leo Scheele deden hier onderzoek naar en al snel stootten ze op onderstaande informatie.

Mij bekruipt het gevoel dat er een heleboel niet klopt aan Gretha Thunberg. Zoals haar onmiddellijke en onvoorwaardelijke toegang tot de belangrijkste leiders op topconferenties en de onvoorstelbare media-aandacht.
Zoek haar op Google en je krijgt letterlijk honderden foto’s van het schattige Zweedse klimaatmeisje met de lange staarten en het verongelijkte smoeltje.

Zoek op Wikipedia in alle talen en lees: “Al toen ze acht jaar was werd Gretha geconfronteerd met de gevaarlijke opwarming van de Aarde”. Hoezo, toen ze acht jaar was? Wat deed ze dan, behalve met poppen spelen en naar de tweede klas basisschool gaan? Wat is dat voor waanzin?
“Toen Gretha elf was ging ze in hongerstaking waarna ze aan de Ziekte van Asperger leed”. Hongerstaking?
“In december ging ze met haar vader naar de milieuconferentie van Katowice waar ze een onderhoud had met de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties, António Guterres.

Wacht even, hier wordt het verdacht. Ik kan mijn kinderen in de auto prakken en naar Den Haag, Brussel of Rome rijden, maar mijn zoontjes en dochtertjes worden dan absoluut niet zomaar ontvangen door de regeringsleiders of door de voorzitter van de Europese Commissie of de paus of wie dan ook. Dat zijn zaken die je minstens een jaar van tevoren geregeld moet hebben. Hier klopt iets niet.

Maar het wordt nog gekker: ze had in januari onbeperkt toegang tot het Wereld Economisch Forum in Davos. Davos is tijdens dat evenement een fort in zeven lagen en hindernissen waar geen muis doorheen komt. Maar Gretha kon ongehinderd op het podium plaatsnemen en een perfect ingestudeerde toespraak afsteken voor alle wereldleiders en voor de aanwezige wereldpers.

En het lieve, bezorgde kind krijgt nogal wat aandacht. Zie haar Facebook pagina

“In Davos sprak ze uitgebreid met Bono en Christine Lagarde, waarna ze achter gesloten deuren discussieerde met 58 regeringsleiders”.
Vreemd, heel vreemd. Er zijn minstens een miljoen kinderen die zich zorgen maken om de armoede in de wereld, kinderen die weten dat er een gebrek aan schoon water is, kinderen die zien dat het milieu te lijden heeft en dat er plastic in hun rivieren drijft, kinderen die dagelijks armoede en ziekte om zich heen zien, kinderen zie bang zijn voor een derde wereldoorlog, kinderen die dagelijks bommenwerpers zien overvliegen en kinderen die werkelijk onder de roet en de rook van fabrieken wonen, maar die komen nooit aan het woord in Davos en ontmoeten al helemaal geen 58 wereldleiders achter gesloten deuren. Gretha Thunberg wel. Rara hoe zit dat. Het lijkt wel gepland.

Ik heb eerder zo’n schattig meisje gezien. Vijftien jaar schijnt de ideale leeftijd te zijn voor dit soort stunts. Dat meisje sprak de Verenigde Naties toe op uitnodiging van de Amerikaanse president Bush. Ze sprak heel goed. Ze huilde zelfs. Het was Nayirah, een Koeweitse verpleegster, die vertelde dat haar couveuses waren leeggehaald en meegenomen naar Irak. De baby’s crepeerden op de koude vloer.

Een paar weken later begon een grootschalige oorlog om oliebelangen, die dertig jaar later nog steeds voortduurt. Het was dan ook nep. Ze was helemaal geen verpleegster, maar de dochter van de Koeweitse ambassadeur in Washington. Ze was wekenlang getraind door het reclamebureau Hill & Knowlton, om heel smerige politieke doelen door te duwen. Die oorlog had niets met couveuses te maken, maar met de macht in het Midden-Oosten.

Ik weet niet zeker of Gretha Thunberg ook nep is. Maar ik weet wel zeker dat als een kind zoveel aandacht krijgt en altijd iets te volwassen dingen zegt, er iets niet klopt.

En als Gretha Thunberg niet klopt, dan klopt het hele klimaat – CO2 – opwarming – zeespiegelverhaal erachter ook niet.

Vandaag staakten de Nederlandse scholieren, net zoals hun grote voorbeeld #Greta #Thunberg het ook al deed. Maar wie is het 16-jarige klimaatmeisje met de lange vlechten en priemende ogen dat zoveel reacties oproept?

Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg komt uit een familie van bekende Zweden. Haar vader Svante is net als haar opa en oma acteur. Haar moeder, Malena Ernman, is een internationaal succesvolle operazangeres. Zij vertegenwoordigde Zweden tien jaar geleden op het Eurovisie Songfestival. Er zit zelfs een Nobelprijs winnaar in haar stamboom namelijk Svante Arrhenius. Een goed nest om in te vertoeven, en als je wat wilt is het binnen dit gezin mogelijk.

Op de dag dat Greta naar buiten trad om te gaan staken voor een beter klimaat (20-8-18), brachten papa en mama een boek uit. Op deze dag publiceerde Malena Ernman namelijk samen met haar echtgenoot Svante Thunberg het boek Scenes from the Heart . Het boek gaat over zowel de crisis in haar gezin als de klimaatcrisis. Is het toeval?Ook op deze eerste stakingsdag liep ‘toevallig’ ook net de baas van een bekend Zweeds pr-bureau langs en maakte ‘toevallig’ net een foto die ‘toevallig’ viraal ging op sociale media.

Deze zakenman, Ingmar Rentzhog, richtte de klimaatbeweging #WeDontHaveTime eerder in 2018 op en is trainee en lid van het klimaatnetwerk van #Al #Gore. Deze Ingmar Rentzhog is ‘toevallig’ weer een kennis van Greta haar moeder. Uiteraard is Greta ‘toevallig’ als speciale jeugdadviseur toegetreden tot het bestuur van deze stichting.

Binnen 2 maand staken wist ze al internationaal door te breken. Op de Klimaatconferentie van Katowice 2018 wist ze wijze woorden te prediken, uiteraard allemaal door haar zelf bedacht. (Bijzonder slim kind) Gelukkig had Jean Claude Juncker in 2017 al een subsidie ter waarde van € 340.000.000,- toegezegd aan jeugdwerken (onder andere ‘Youth for Climate Change’) om dit klimaatdebat op de kaart te zetten. Dit enorm bedrag wordt gelukkig uitgesmeerd over een #langere termijn, namelijk 3 jaar……. En nu mocht Greta ook nog eens op deze klimaatconferentie preken, en ook Davos. Allemaal omdat deze kleine meid zo begaan is met de natuur……..

Stichter Ingmar Rentzhog kreeg in 2018 een prijs als belangrijkste Zweedse “milieu-influencer”. In radicaal-ecologische kringen vindt dit bedrijfsmodel met jeugdige “ambassadeurs” echter geen bijval. Men is er van oordeel dat de jeugd voor de kar wordt gespannen van een slimme investeringsmaatschappij, die via een nieuw soort Green New Deal in feite het Westers economisch model wil bestendigen. Tegelijk wordt aan de grondoorzaken van het klimaatprobleem weinig veranderd, en krijgen actoren met een sterke pr-afdeling een onnatuurlijk voordeel op het sociaal platform.

Greta is inmiddels ook aan het Skypen met Anuna de Wever, die op haar beurt weer Youth for Climate België is gestart. Hoe toevallig deze samenloop ook tot stand is gekomen, wij weten natuurlijk wel beter. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het vaak te mooi om waar te zijn.

Lees verder bij de bron: Gerrit Herders Blog

23 Comments

Leave a Reply
 1. Zonder dit artikel wist ik dit al van te voren dat het niet klopt, alleen de meeste mensen zijn blind en zien de werkelijkheid niet. Dat hele klimaatgebeuren is een Hoax.

 2. Zonder dit artikel wist ik dit al van te voren dat het niet klopt, alleen de meeste mensen zijn blind en zien de werkelijkheid niet. Dat hele klimaatgebeuren is een Hoax.

 3. klimaat is handel, dus pr. neem nijppels, die doet lobbie voor. nou google maar even, het is en zeer duur verdien model, met vele subsidies, dus rijke linkse mensjes, en de ondergang van het westen. maar daar is het tijd voor, hoe zit het ook alweer, Turkey iralie, Spanje, onze deel van Europa, Engeland USA nu maar china komt er snel aan, is natuurlijk verloop. hang me er niet aan op een foutje., maar telkens worden de machten vanbinnen uit vernietigt, mensen leren niet veel. of te wel niets worden

 4. Ge hebt altijd mensen die achter alles een complot zien. Voor mij is gans dat betoog zeer ver gezocht en gaat het de essentie voorbij. Zeker is dat de natuur een rol speelt, maar deze veranderingen gebeuren in een paar decennia, in plaats van een paar eeuwen of miljoenen jaren. Wat toch wel duidt op menselijke interventie in de natuur. Ik geloof dat hier nog veel geleerde mensen rondlopen met een IQ van 90 en dan mag je zo’n verhaaltjes wel verwachten.Sorry maar dit artikel verwijs ik naar de prullenmand.

  • Het lijkt mij dat u niet echt op de hoogte bent, sinds 1850 is de wereld temperatuur met een schrikbarende 1 graad celcius opgewarmd, let wel dit is gebaseerd op werkeljk gemeten temperaturen en over een periode van nu bijna 120 jaar. Dat is niet meer dan een natuurlijke variatie, waarbij de meeste opwarming ook nog eens voor 1934 plaatsvond. Maar hey waarom zou je op werkelijk gemeten temperaturen afgaan als je ook gewoon zelf computers kan programeren, daar de aangpaste data aan voert en vervolgens de opwarming die zes modellen geven aanhouden als de waarheid (feit geen enkel klimaat model heeft de opwarming tot nut toe goed voorspeld, zelfs na de aanpassing van 6 graden opwarming naar nu 1.5 graad opwarming in de komende 100 jaar zitten die zelfde modellen alweer te hoog vergeleken bij de gemeten temperaturen, daarnaast is geen enkel model tot nu toe in staat geweest om het verleden na te bootsen, ook daar zut men steevast veel te hoog dan de werkelijke temperaturen), dus hoezo heeft die opwarming in slecht decenia plaats gevonden?? Puur alarmisme en keiharde onzin.

 5. Veel geneuzel in de artikel om hoog in google te komen. Schrijver heeft duidelijk een cursus SEO gedaan.
  Uit persoonlijke ervaring weet ik dat zodra je publiekelijk spreekt en je thema en verwoording is helder en duidelijk -hier helpt timing ook- dat je dan in een lawine van aandacht kunt komen. En toeval bestaat niet. Immers Greta zat op zettelijk voor het parlement. En inderdaad ze wordt steeds meer bedreven in publiekelijk spreken want ze doet het steeds vaker.
  En iemand met het syndroom van asperger is meestal bovenmatig intelligent. Daarbij komt dat het een lichte vorm van autisme is, dus mensen en kinderen kunnen zich extreem goed focussen en bepaalde vaardigheden aanleren. Zo ziet je dat ook vaak terug onder nerts en geeks (google dat eens).
  Dit artikel doet niet aan bronvermelding, is tendentieus en briljant duidelijk geschreven door een klimaatontkenner die niet eens de moeite neemt zich in de materie te verdiepen wat blijkt uit zijn opmerkingen. Zoals “ik vind..” en “ik denk…”. De klimaat visie in dit artikel is een persoonlijke mening die 100% gelogenstraft wordt door meer dan 6000 wetenschappers die na +40 studie en analyse tot een, redelijk voorzichtige- conclusie komen. Mocht alles waar zijn dan is dat catastrofaal voor de hele fauna en flora wereldwijd. En daar wij maar een geëvolueerde diersoort zijn die grondstof bronnen nodig heeft om te overleven, zoals bodem, water, flora, fauna, buitentemperatuur en een relatief droog leefgebied om in te fietsen, is onze leefomgeving potentieel op een zeer dramauwijze bedreigt.
  En daar verander jij niet aan, ten goede en te slechte, met dit soort complottheorieën. Die zelf maar eens iets op een podium. Als het uniek of opvallend genoeg is, krijg jij ook een groter (wereld?) podium geboden.
  Greta’s pad is vergelijkbaar met een goede rockband, die wil ook iedereen zien en horen. Is dat dan ook een verdacht iets?

 6. Belachelijk!
  Ofwel ga je naar Brussel op 15 maart en tracht je samen als ‘volk’ een duidelijk signaal te geven aan economie en politiek, ofwel doe je niets en wijs je de vinger naar iemand die een oplossing tracht te genereren voor een klimaatproblematiek die wel eens sneller dan je denkt in een stroomversnelling komt. In elk geval komt dit artikel me zeer negatief en onbezonnen over.

  • Het enige belachelijke aan heel dit gebeuren is hoe naïef mensen zoals jijzelf zijn terwijl ze van zichzelf denken dat ze intelligent zijn. De geschiedenis spreekt jou soort keer op keer tegen, maar ach, ik neem het je niet kwalijk, de mensen achter het stuur rekenen op jou naïviteit. Veel succes nog met de wereld te verbeteren, ik zou je graag binnen enkele decennia nog maar eens met de neus op de werkelijke feiten duwen, maar helaas levert mij dat ook niets op, dus in de plaats zal ik je gewoon bedanken: Bedankt, dankzij jou soort komen rotte appels al duizenden jaren weg met de massamanipulatie van de hele menselijke bevolking, echt iets om trots op te zijn!

 7. Het artikel staat nog maar net online en de arme schapen komen ook hier alweer hun nieuwe religie propageren. Wie oprecht gelooft dat dit allemaal de natuurlijke gang van zaken loopt, ontbreekt toch echt wel enkele hersencellen.

  De geschiedenis heeft de neiging zichzelf te herhalen, alleen jammer dat ook hetzelfde soort naïeve mensen dit keer op keer toelaten. “Het is voor de kinderen!”, ja dag, we zullen binnen enkele decennia nog maar eens zien wat er zich deze keer weer allemaal werkelijk achter de gordijnen van het toneel afspeelt, en wat een glansrol speelt dit meisje, je kan het mensen niet echt kwalijk nemen, een puppy mag zelfs mensen zachtjes bijten maar dan is het schattig hoor, tot de ware intenties van dat onschuldige bijten gestuurd door een trainer vele jaren later weer maar eens onthuld worden.

  Aan iedereen die dit leest en denkt “wat een onzin”: jullie hebben het, voor de zoveelste keer, bij het foute eind, maar ach, wat boeit het toch, zolang jullie jezelf op dit moment een schouderklopje kunnen geven voor jullie positie aan de “juiste” kant is alles goed en wel, en alle miserie die er later van komt? Doen we toch gewoon lekker alsof we van niks wisten! Medelijden is het enige dat jullie soort verdient, mensen die denken dat ze intelligent genoeg zijn, maar nog steeds niet begrijpen dat “all the world’s a stage”. Dom of naïef? Aan u de keuze, maar intelligent is het in elk geval niet om dit af te wimpelen als onzin, de geschiedenis is tegen jullie, en met een track record als dat van de manipulatieve mensheid, zal ook hier wederom de geschiedenis uitwijzen dat jullie, ondanks jullie morele gevoel van deugdigheid, enkel tegen jullie medemens werken/gewerkt hebben.

  (Ik lees geen reacties, dus don’t bother, als ik cookie cutter antwoorden wil lezen, ga ik wel met playdoh vormpjes aan de slag, die hebben tenminste nog enige substantie)

 8. De mens werkt weldegelijk mee, aan het verpesten van het klimaat. Denk hierbij aan ontbossing, dat nu op grote schaal gebeurt (bomen zetten CO2 (giftig) om in zuurstof (nodig voor de mens, om te kunnen leven)), minder bomen betekent minder zuurstof, en uitroeiing van de mensheid.
  Denk hierbij ook aan de uitstoot van CO2 door auto’s vliegtuigen, fabrieken, etc.

 9. Iedereen met een gezond verstand en goede opleiding kan toch nagaan, dat een kind van 15 nooit in staat kan zijn een dergelijke toespraakk te houden. Tevens de kontakte die ze heeft in de internationale wereld is niet realistisch. de vele kritieken die ik hier lees op dit bovenstaand artikel komen waarschijnlijke van groen/linkse mensen die alleen maar geloven, wat er uit hun pennenkoker kan komen. Denk na!!!

 10. Een aantal onder jullie moet eens diep bij zichzelf naar binnen kijken en eens terugdenken aan de tijd dat jullie op de schoolbanken zaten. Toen werd er aangeleerd dat het klimaat continu verandert, met of zonder mensen op deze planeet. Of neem het mooie voorbeeld van Mars waar er duidelijke signalen gevonden zijn dat er ooit water aanwezig was. Maar dat water is wellicht opgedroogd doordat de vorige generaties teveel CO2 uitstoten en er teveel ‘ vervuilende ‘ industrie en auto’s aanwezig waren. Ik begrijp echt niet dat mensen zich met open ogen laten vangen door deze elitaire groene en linkse rukkers die werkelijk denken alle wijsheid in pacht te hebben. Of moet nou nog het mooie voorbeeld geven van Doggerland, gooi dat woord maar een keer in één of andere zoekrobot en druk enter.
  Medelijden heb ik met alle mensen die zich laten leiden door de linkse media, die niet langer in staat voor zichzelf te denken, die niet meer in opstand durven komen tegen datgene wat ons dagelijks door onze strot wordt geduwd, die niet meer over zelfrespect beschikken maar een kromme rug hebben door steeds te buigen voor onze leiders, die niet meer stroomopwaarts durven zwemmen en dan maar meehuilen met de massa.
  Ik zou nog wel eventjes kunnen doorgaan maar helaas, ik moet mijn bed opzoeken want morgenochtend loopt de wekker alweer af om te gaan werken zodat ik voldoende verdien om alle milieutaksen en heffingen te kunnen blijven betalen.
  En wanneer de weersomstandigheden meewerken kan ik komend weekend nog enkele kilometers met mijn 30 jaar oude dieseloldtimer rijden vooraleer ie definitief achter slot en grendel moet vanwege de #klimaatwaanzin.
  Nog een fijne dag verder!

 11. Jongens jongens jongens,
  Als we nu eens links en rechts of waar of niet waar laten varen.
  Waarom ga je niet gewoon mee met de technologische ontwikkelingen en je PORTEMONNEE.
  Ik heb drie jaar geleden overal LED lampen omgedraaid, alle stroomvragers achter schakelaars (±€3/st) gezet en een slimme thermostaat opgehangen. Mijn elektriciteit rekening gehalveerde. Meer dan van €210/mnd naar €63/mnd. Kortom de investering was binnen 5 maanden terug verdient. Daarna hield ik €1.800/jr in mijn portemonnee.
  Nu heb ik van die €3.600 een warmtewisselaar en zonnepanelen. De verwachting is dat ik nog meer ga besparen. Kan je een filmje laten zien uit februari (grijze hemel, dus weinig zon) waar mijn elektriciteitsmeter achteruit loopt.

  Stop deze onzin discussie. Wie gelijk heeft wordt over een tijdje duidelijk. Of heel pijnlijk met veel ellende en wereldwijde problemen, voedsel tekorten en héél veel doden. Óf er is niets echt aan de hand en we kunnen lachend een toekomst tegemoet met een gezonde portemonnee met veel centjes om ijsjes te kopen voor al onze kleinkinderen..

  Dus ben wijs, en investeer in je eerste besparing in je portemonnee. Ik heb nu geld over voor een zéér luxe skivakantie als ik dat zou willen.
  Mijn volgende investering? Neer zonnepanelen en mijn volgende auto daarop aansluiten. Zeg maar dag met het handje naar je olie aandelen…
  Succes allemaal!

 12. Nog mooier: heb al enige jaren een verbruik van 1100 kWh/jaar. Dat kost 240 euro max. Wat kan ik dan besparen? Niks dus. Stroom terug levert 6 ct/ kWh. Met panelen zou ik maar 1000 kWh /jaar opwekken. Goed voor 60 euro! Ja dan ga je natuurlijk 3500 euro investeren!
  Na 20 jaar ga ik dan pas de eerste centen voordeel zien. Maar dan is de boel aan vervanging toe.
  Oftewel: laat je niet gek maken. Ik heb wel meer van die positieve verhalen gelezen. Zien eruit als bloggers, door een of ander bureau betaald.
  Zo laat ik me niet beïnvloeden, ik heb leren rekenen, heb meer dan voldoende kennis van natuurkunde, scheikunde etc.

  Groetjes

 13. Het is te gek voor woorden dat hier zoveel mensen in meegetrokken worden omdat “wij” allemaal zo slecht voor het milieu zouden zijn. Als er hier op deze manier mee door wordt gegaan pakken ze al onze verworven vrijheden af en daaronder versta ik het vrije reizen naar vere landen het gebruiken van je gewone benzine/diesel auto. Is het soms de bedoeling dat we allemaal weer met paard en wagen gaan rijden? Of met een zeilbootje naar bv Amerika of Australië of om wat “dichter” bij huis te blijven de Kanarische eilanden te varen!? Laat me niet lachen het is te zot voor woorden wat ze hier presteren,ga gewoon naar school en maak die af en kijk dan of er een oplossing is voor de landen als de Filippijnen India Thailand enzovoort waar men het plastic zo dumpt langs de straat of in de rivieren. Het is nou eenmaal zo dat de aarde altijd onfderhevig is geweest aan extreme temperatuurs schommelingen en dat zal ook zo blijven. STOP met het opstoken van de kinderen dat het allemaal zo slecht gaat!!! Men moest zich schamen al die wereldleiders!!!! Zo dat is gezegd!! ????

 14. dit hele gedoe is toch verzonnen onzin, er is niets tegen een ijstijd te beginnen en heeft de wetenschap niet allang aangetoond dat deze altijd doormiddel van het opwarmen van de aarde tot stand komt, waardoor het ijs smelt, de golfstroom en zijn verwarming afkoelt en daar door de gebieden die van die warme stroom genoten zullen afkoelen, waardoor het ijs op andere plaatsen weer aan zal zetten en waarschijnlijk ook nog de aarde zal doen kantelen, waarna het wel heel snel gaat…is greta met haar vlechtjes, zoals het hier verkondigd word niet ingezet om te strijden tegen fosiele brandstoffen en om zo de aarde te redden, gewoon als afleiding om de mensen weg te houden van de waarheid, dat het de leiders helemaal niet meer om de mensheid gaat zoals we die kennen, maar meer voor de mensheid(lees henzelf) gaat in het algemeen, dat fossiele brandstof slechts een middel is om de hele aarde tot de laatste druppel leeg te melken en de mensheid tot op het laatse centje ook, omdat fosiele brandstof allang niet meer nodig is en men allang iets anders heeft, zoals de antigrafitatie middelen en gratis energie die deze opleverd – zo ook vluchtplannen voor de elite – die allang veilig zijn gesteld, en terug komen als de ramp zich voltrokken heeft om zo alles weer over nieuw te beginnen, als de satan die ze zijn…in de nieuwe werelden die dan vrij gekomen zijn, want waarom denkt men dat er zoveel geld gaat naar de nasa en andere exportnanten en zooi, u weet wel, zoals u ook die film wel kent war in een apparaat werd gebouwd en uit word gelegd dat er voor het zelfde geld ook twee kunnen worden gemaakt

Geef een antwoord

EU wil TiSA doordrukken: de uitverkoop van onze openbare dienstverlening aan multinationals

S *** is echt geworden! Politie bekogeld met poepbommen tijdens Gele Hesjes-protesten in Marseille