in

Scheveningse vreugdevuur maakt weer eens pijnlijk duidelijk hoe de overheidsdiensten keer op keer er een potje van maken

politics 1546694025
geralt / Pixabay

Scheveningen maakte met het vreugdevuur maar weer eens pijnlijk duidelijk hoe de overheidsdiensten en keer op keer een potje van maken door vooral naar elkaar te wijzen in plaats van verantwoordelijkheid te nemen.

De trad niet op toen men zag dat de stapel pallets véél hoger was dan afgesproken, die wees naar de gemeente. De brandweer stelde dat de politie wél had moeten ingrijpen.

Nu blijkt ook nog eens dat de gemeente helemaal geen evenementenvergunning heeft afgegeven, maar alleen op basis van afspraken werkt.

Dit is niet uniek voor zulke situaties, overheidsdiensten zijn ergens de regie kwijtgeraakt. Er zijn kennelijk zoveel regels en bureaucratische maatregelen opgesteld dat voor de diensten zelf onduidelijk is geworden wie nou écht verantwoordelijk is.

Het is zelfs al zo erg dat er een heel onderzoek voor nodig is, in het geval van Scheveningen, om te kijken wie nou precies wat met wie heeft afgesproken en bij wie de fout en de verantwoordelijkheid ligt.

Lees ook eens verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
auto brand 1546642717

Explosieve groei van 27% als we het over autobranden hebben, alleen in 2018 maar liefst 5574 autobranden

2019 01 04de donkere kant van smartphones3

De Smartphone heeft mensen afhankelijk gemaakt… en dommer