in , , , ,

De Smartphone heeft mensen afhankelijk gemaakt… en dommer

2019 01 04de donkere kant van smartphones3

De smartphones zijn sluipmoordenaars. Voortgekomen uit een simpel mobieltje is het verworden tot een multifunctioneel toestel, maar wel een die mensen afhankelijk heeft gemaakt… en dommer! Het wordt tijd dat mensen zich bewust worden van de slechte kanten van deze dumbphones.

We leven in een snel veranderende wereld, en vooral technologie is een grote factor die ons leven in een razend tempo beïnvloedt. We zijn omringd door mobiele telefoons, tablets, slimme horloges, Bluetooth, wifi en elk ander denkbaar (on)gemak.

Onze lichamen, die gedurende ten minste 10.000 jaar vastgelegde geschiedenis redelijk onveranderd zijn gebleven, hebben geen kans gehad om gelijke tred te houden met de technologie. Resultaat: het doet een aanslag op onze gezondheid.

Vandaag kijken we naar hoe het ene apparaat dat we het meest gebruiken, de mobiele telefoon, onze gezondheid kan beïnvloeden.

Wereldwijd zijn er naar schatting 5 miljard mobiele telefoonabonnementen. Nooit heeft een object of fenomeen zo’n indringende invloed gehad op de mensheid als de mobiele telefoon, en dan vooral de smartphone. Het aantal oproepen of WhatsApp-berichten die ieder van ons dagelijks maakt of uitwisselt, is van een duizelingwekkende orde. Zelfs als u ‘s nachts uw telefoon in de stille modus zet, blijft de telefoon signalen afgeven en blijft hij in contact met de dichtstbijzijnde mobiele telefoonantenne.

Mobiele telefoons zenden radiofrequentie-energie uit, een vorm van niet-ioniserende straling, met behulp van hun antennes. Weefsels in ons lichaam die zich het dichtst bij die antenne bevinden, kunnen deze energie absorberen. Deze signalen interfereren met de elektromagnetische velden in ons lichaam en hebben een verstorende werking op onze lichaamscellen, weefsels en organen.

Volgens een onderzoek, gepubliceerd in het bekende Journal of American Medicine, verhoogt 50 minuten aan straling van mobiele telefoons de metabole activiteit in de hersenen zichtbaar, en het is niet duidelijk wat de resultaten daarvan zullen zijn.

Dr.Magda Havas, PhD, en wereldberoemde autoriteit over dit onderwerp, zegt hierover: “Verhoogde risico’s van tumoren, verminderde aantallen spermacellen en mogelijke gedragsproblemen bij kinderen van moeders die tijdens de zwangerschap mobiele telefoons hebben gebruikt, zijn de meest verontrustende zaken. Zij moeten worden gezien als een vroege waarschuwingsindicator van de dingen die ons nog te wachten staan.”

In het verleden hebben we er al op gewezen dat de smartphone mensen dommer maakt, en als we de ontwikkelingen van de laatste tien jaar kijken worden we alleen maar in die visie gesterkt.

Mensen worden gemakkelijker, want alles is op het internet te zoeken, dus eigen initiatief neemt af. Mensen zijn drukker met hun smartphone dan met hun kinderen. Politici zijn in de Tweede Kamer niet meer aan het debatteren en opletten…. ze kijken continue op hun smartphone. Geen wonder dat er zulke slechte beleidsmaatregelen genomen worden.

2019 01 04de donkere kant van smartphones5
Wat ons, nu we het over politici hebben, doet denken aan de volgende uitspraken van Albert Einstein:

2019 01 04de donkere kant van smartphones6

Het gebruik van smartphones begint veel weg te krijgen van een verslaving. Veel mensen hebben tijdens het fietsen zo’n kreng in de hand, want je zou maar zo gebeld of gewhatsappt kunnen worden…. en natuurlijk moet je dan metéén reageren. De (bijna)ongelukken door het gebruik van een smartphone in het verkeer zijn al niet meer te tellen.

2019 01 04de donkere kant van smartphones2

Los van al dit soort signalen is er ons inziens een wetenschappelijke kant aan dit verhaal, redenen waarom het gebruik van smartphones beperkt zou moeten worden.

Even wat theorie van Wikipedia halen: met de ontdekking van de Schumann-resonanties in 1952 werd het zelfs voor reguliere wetenschappers duidelijk dat de Aarde een elektromagnetisch levend organisme is dat voortdurend extreem laagfrequente (ELF) golven uitzendt.

Vogels en insecten gebruiken deze frequenties als een kompas tijdens het migreren. Veel studies hebben de nadelige effecten aangetoond die de piek in kunstmatige ELF-golven had op vogels en insecten. Het ineenstorten van een kolonie van honingbijen is ook al in verband gebracht met dezelfde ELF’s. Honderden soorten vogels en vlinders zullen binnenkort uitgestorven zijn.
Dit zijn de kanaries in de kolenmijn voor een komende massa-extinctie.

De gezondheid van de mens wordt ook ernstig beschadigd door deze enorme toename van radiogolven.

Het elektromagnetische veld van de Aarde omringt en beschermt ons, met een gemiddelde natuurlijke frequentie van 7,83 Hertz.
Zonnewind, bliksem en ander natuurlijk verschijnselen zijn er om dit gemiddelde in stand te houden, door energie toe te voegen of weg te halen wanneer dat nodig is. Dit is de hartslag van Moeder Aarde.

Omdat er mensen op de Aarde zijn, zijn we zelf ook van elektromagnetisme afhankelijke wezens. Kijk maar naar een ECG (elektrocardiogram) scherm in een ziekenhuis en dan wordt het u meteen duidelijk. In de jaren 1980 werd ontdekt dat het menselijk brein ook een optimale werkfrequentie heeft – exact hetzelfde als de Schumann-resonantie bij 7,83 Hertz.

Het interessante is dat de 7,83 Hz Schumann Resonantie binnen het bereik van menselijke hersengolven valt, precies in het midden waar de alfa hersengolf- en theta hersengolfbereiken samenkomen.

De Oostenrijkse elektrotechnisch ingenieur Lewis Hainsworth ontdekte deze van nature vóórkomende hersenfrequenties, die bekend zijn geworden als alfagolven. Hainsworth was de eerste die suggereerde dat de menselijke gezondheid afhankelijk is van het feit dat onze hersenfrequentie synchroon loopt met de Schumann-resonantie op Aarde.

Een van de belangrijkste onderzoekers over dit onderwerp, Dr. Wolfgang Ludwig, ontdekte dat terwijl de Schumann-resonantie gemakkelijk in de natuur en op zee gemeten kon worden, het bijna onmogelijk was om dit te detecteren in steden of zelfs kleinere steden waar torens en gebruik van mobiele telefoons in ruime mate aanwezig zijn.

De voruitgang in de technologie verhoogt de hoeveelheid elektromagnetische vervuiling dagelijks, en relatief recente ontwikkelingen hebben al een aanzienlijke toename in de ELF-component hiervan geproduceerd. Het grootste deel van de wereld wordt bijvoorbeeld nu onderworpen aan elektromagnetische signalen die een component bevatten van ongeveer 10 Hz.

2019 01 04de donkere kant van smartphones4

Maar Hainsworth voorspelde ook iets onheilspellends:  dat, als mensen blootgesteld blijven aan deze onnatuurlijke frequenties (van telefoons en hun netwerken), een evolutie van het menselijk brein waarschijnlijk is. Maar een evolutie naar wat? We zouden evolueren van een staat die al sinds mensenheugenis ongewijzigd aanwezig is. Van een staat waarin we gelukkig afgestemd zijn op de natuurlijke ritmes van Moeder Aarde evoluerend naar een staat van chaos en ontevredenheid, gebaseerd op een onnatuurlijke en daarom kunstmatige (of zo u wilt: niet-aardse) levenscadans.

Is dit de verklaring van de explosieve stijging van gevallen van meervoudige persoonlijkheid of de transgender identiteitscodering?
Is dit de reden waarom steeds meer mensen helemaal gek lijken te worden?
En wat staat ons te wachten wanneer 5G volledig wordt uitgerold?
Zullen mensen in hetzelfde schuitje belanden als vogels en insecten?
Zullen we ons volledig verliezen in wie we zijn. en zo veel gemakkelijker middels ontvolking en ziekte worden gedirigeerd naar de door de elite georkestreerde Nieuwe Wereld Orde?

Ondanks het ontbreken van zowel toereikende telecomregulering als financiering voor studies die kritisch zijn ten aanzien van ELF’s, geven zelfs reguliere organisaties zoals de Wereld Gezondheids Organisatie nu toe dat mobiele telefoons kanker kunnen veroorzaken. De meest vóórkomende vorm hiervan zijn gliomen in het gebied van de hersenen dat zich het dichtst bij het oor bevindt. Veel van deze gliomen migreren vervolgens naar de pijnappelklier in het midden van de hersenen. Dit is om twee redenen belangrijk.

Fysiologisch gezien is de pijnappelklier de plaats waar we melatonine produceren, wat de sleutel is tot wederopbouw van ons slecht belaste immuunsysteem, aangezien dit hormoon vrije radicalen aanvalt, waarvan de meeste onderzoekers het erover eens zijn dat het de hoofdschuldige is achter niet alleen kanker maar veel ziekten.

We maken alleen melatonine aan als we (op een donkere plaats) slapen vanwege ons aangeboren circadiane ritme. Maar recente studies hebben aangetoond dat ons brein geen onderscheid kan maken tussen lichte frequentie en ELF’s. Dus als je in een gebied woont waar veel mobiele telefoons worden gebruikt, produceer je geen melatonine omdat je hersenen denken dat je niet slaapt, zelfs als je dat wel doet.

Geestelijk gezien werd de pijnappelklier door de ouden beschouwd als ons “derde oog”, waarvan men zei dar de mens een natuurlijk vermogen heeft om fenomenen te ontdekken die buiten onze vijf zintuigen bestaan. Veel Illuminati-onderzoekers hebben deze obsessie gedocumenteerd, en de heersende elite gebruikt dit “door God gegeven vermogen” (gebaseerd op onze pijnappelklier) in hun geheime genootschappen.

2019 01 04de donkere kant van smartphones3

Als we willen voorkómen dat de hele mensheid te dom wordt om te poepen, dan moeten we deze (geregisseerde) aanval van radiogolven door onafhankelijke deskundigen laten toetsen.

We zetten de meeste risico’s van het gebruik van smartphones nog even op een rijtje:

2019 01 04de donkere kant van smartphones1

 • Beschadiging aan de wervelkolom en het spierstelsel
  Sms’en of messaging is een belangrijke functionaliteit van de smartphone. Onderzoek toont aan dat het veelvuldig omlaah kijken naar het kleine schermpje een grote belasting van de nek vraagt, en we doen dit elke dag opnieuw, dag in dag uit, en in het ergste geval kan het zo maar leiden tot een onomkeerbare kromming van de wervelkolom.
 • Gewichtstoename
  Het gebruik van smartphones bevordert een sedentaire levensstijl die op zijn beurt leidt tot obesitas en chronische ziekten.
 • Verstoring van het slaappatroon
 • Het blauwe licht dat door elektronische apparaten wordt uitgezonden, verstoort onze productie van melatonine-hormonen. Deze hormonen zijn verantwoordelijk voor het bevorderen van slaap.
 • Het stompt het geheugen af
  Smartphones zorgen ervoor dat we alleen op technologie vertrouwen om dingen voor ons te onthouden – waarom dingen onthouden als je het op kunt zoeken?
 • Vermindering van sociale interacties
 • Smartphones stelen uw aandacht weg van de mensen om u heen, evenals van uw omgeving. Het vermindert je cognitieve vermogen bij o.a. de manier van omgaan met sociale contacten met andere mensen.
 • Het heeft een nadelig effect op het gezichtsvermogen

Een studie uit 2014, uitgevoerd door onafhankelijke opticiens, vond dat een bepaalde golflengte van het licht uitgestraald door telefoon- en tabletschermen “potentieel gevaarlijk en giftig voor de achterkant van het oog” is. Het teveel gebruiken van de spieren van het oog bij het scherpstellen op een scherm, resulteert in hoofdpijn, terwijl de intense focus die we geven op kleine objecten zoals smartphones die YouTube-video’s afspelen, kan betekenen dat we minder knipperen, wat resulteert in een droge blik.

Al met al: gebruik je smartphone met mate, ga naar buiten en ontdek van wat we van de natuur kunnen leren. Het is essentieel dat mensen weer volop gebruik maken van hun hersens, en vechten tegen de voortwoekerende domheid, want vergeet niet: de heersende elite heeft de burgers de oorlog verklaard en is gebaat bij domme mensen.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
politics 1546694025

Scheveningse vreugdevuur maakt weer eens pijnlijk duidelijk hoe de overheidsdiensten keer op keer er een potje van maken

aardappel 1542644425

Gele Hesjes: De Ruttes, de Ollongrens en de Timmermansen zijn bang voor wat er komen gaat(spoiler: het gaat volgens plan)