in , ,

Serviërs dwingen regering tot opheffen lockdown

53e0d1464f54a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547848722678d79145 640 lockdown

In verschillende plaatsen in Servië werden er deze week demonstraties gehouden tegen de herinvoering van de lockdown.

De Europese landen willen, ieder op hun eigen manier, het volk weer opsluiten. Beetje bij beetje. Nu voorbereiden en straks toeslaan wanneer het griepseizoen weer begint. Medeverantwoordelijken? De schapen die de Corona teststraten inrijden. Zo geef je ze een valse stok om mee te slaan.

In Catalonië moet iedereen vanaf afgelopen donderdag VERPLICHT een mondkapje dragen buitenshuis. Ook wanneer er genoeg afstand gehouden kan worden.

In Nederland weten we wat ons te wachten staat.

De manier hoe ze ons voor de gek houden is o.a. door juist nu te testen. Gratis tests en een app. Zo kan men schermen in de media met nieuwe besmettingen maar men laat de context achterwege. Namelijk het feit dat meer besmettingen tegenover het dodenaantal steeds duidelijker aangeeft dat dit virus alles behalve dodelijk en gevaarlijk is.

Maar in ieder land draait de media en ook de politici het om en laten zo schaamteloos zien dat ze weten dat de helft van het volk toch niet kan redeneren en rekenen.

Zij grijpen de besmettingen aan om de mensen weer vast te zetten.

De helft van de bevolking heeft dat in de gaten en de andere helft kan die logica niet volgen en zullen zonder enig protest luisteren naar de corrupte Europese Overheden en lopen als schapen hun hok weer in.

CORONA IS POLITIEK!

Corona is politiek.  Nu we zien dat al die manifestaties wereldwijd met tienduizenden mensen, zonder afstand te houden en zonder mondkapjes te gebruiken, geen enkele nieuwe uitbraak veroorzaken. Landen zonder lockdown hebben het hetzelfde gedaan en vaak zelfs beter en hebben geen doodkwijnende ouderen en een economie die is gevallen.

De Republikeinen in de VS doen vooral niet meer mee  aan de onzin. Een enkeling zet uit voorzorg zijn of haar mondkapje nog op maar volledige uit eigen beweging. Dit terwijl de Dems altijd een mondkapje dragen (zodra ze in beeld zijn) om zo een angstaanjagend beeld te geven en angst te zaaien onder de bevolking voor deze “grote pandemie” die zij wel even zullen oplossen door “verstandig en verantwoordelijk” te zijn en dat voorbeeld ook te geven.

SERVIË

Ook in Servië wilde men weer een lockdown invoeren. Een weekendlockdown, niet meer dan 5 personen bij elkaar en een avondklok Maar dat bleek een slecht idee. Dat land bestaat wél uit moedige burgers die begrijpen dat “Zij het volk zijn!” en heel goed zien dat COVID19 de grootste zwendel ooit is.

Na een recordaantal dagelijkse COVID19-doden heeft president Aleksandar Vucic aangekondigd terug te keren naar strikte limieten voor fysieke bijeenkomsten en was hij van plan om op 10 juli een driedaags uitgaansverbod in het Balkanland opnieuw in te stellen.

Hoeveel doden hield dat record in?

18 doden op 1 dag!!

Gemiddeld 80 jaar Hier een aanvullende bron in het Engels ……

Lees verder bij de bron: CSTV

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
44191253382 2fc04ba73f b Mona Keijzer

Staatssecretaris Mona Keijzer tegen kermisexploitanten: ‘Als 70% failliet gaat heb je toch minder concurrentie’

onderzoek toont aan nederland is

Ook volstrekt normaal: Nederland staat nummer 4 op ranglijst belastingparadijzen