in ,

SNS bank gedagvaard: Klant wil rente over geld uit het niets terug

15354488459 0ce7ee4df7 rente

Afgelopen zondag had ik een afspraak met Paul van de Waarsenburg, advocaat bij van Vliet Advocaten in Nijmegen. Paul heeft namens een nog niet te noemen client als eiser, de SNS gedagvaard. De dagvaarding bestaat uit de eis om een groot deel van de door eiser betaalde variabele rentevergoeding over dat door de SNS uit het niets is geschapen terug te storten op de bankrekening van de eiser en/of zijn hypotheekschuld met een groot deel van de door eiser betaalde hypotheekrente te verminderen. Kortom, hij wil het geld dat hij heeft betaald in de vorm van terug…

Waarom die eis? Paul's client als eiser is van mening dat de SNS bank al jarenlang ten onrechte deze rentevergoeding van hem verlangt en opeist. De geldschepping van SNS; het intikken in de computer van het hypotheek leenbedrag, kan en mag toch niet tot gevolg hebben dat klant na 30 jaar (360 maandtermijnen) meer aan rente heeft betaald dan het bedrag dat hij heeft geleend? Bovendien brengt SNS Pauls' cliënt al jarenlang een stijgende variabele hypotheekrente in rekening terwijl de variabele marktrente (euribor rente) de afgelopen jaren sterk is gedaald, tot bijna 0%! het lijkt wel een woekerpolisconstructie!

Lees verder via SNS bank gedagvaard. Klant wil rente over geld uit het niets terug….

Photo by RvMWillich cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4353273547 2acb241e4f verkeerscamera

Kan de Politie misdaad werkelijk al zien aankomen via 100.000 camera’s, sensoren en databanken?

maxresdefault

De Geheime Bailout: Hoe Ierland recentelijk Duitsland redde