in , , , , , , ,

Nog een gevaar van 5G is dat jouw gedachten niet meer van jou zijn, mind control patent US6506148B2

De uitrol van vindt plaats, ondanks een stroom aan kritiek van gerespecteerde wetenschappers en burgers. Zij die op de hoogte zijn, vrezen de schadelijke gevolgen voor de , maar hoe zit het met die van onze geest?

Er is zoveel dat wij niet weten over de gevolgen van de implementatie van 5G.

Dit uiteraard in de eerste plaats omdat er nooit echt onderzoek is gedaan naar de gevolgen en het nadelige effect dat dit kan veroorzaken op de gezondheid van de mens. Maar, er is nog een heel andere sinistere kant aan het hele 5G verhaal en dat heeft alles te maken met het manipuleren of beïnvloeden van onze geestesgesteldheid, ook wel mind control genoemd.

Wanneer straks 20.000 satellieten om de aarde cirkelen en iedere lantaarnpaal een 5G zendmast is geworden, dan is er geen ontsnappen aan de van 5G. En er is één lichaamsdeel dat bijzonder te lijden zal hebben onder de straling van 5G en dat is de huid.

Juist omdat de straling van 5G niet ver in ons lichaam doordringt, wordt de stralingsabsorptie in de huid erg sterk. Verwacht wordt daarom dat blootstelling aan 5G permanente huidproblemen zal veroorzaken. 

En dat de huid een belangrijke rol kan spelen bij mind control blijkt uit het US6506148B2 patent.

Wanneer je naar gaat met dat nummer, dan kom je uit bij een Amerikaans patent waarin wordt gesproken over het manipuleren van het menselijk zenuwstelsel door middel van elektromagnetische velden via de huid.

https://www.youtube.com/watch?v=M6mzyyVqwSc

We praten dus over mind control, het beïnvloeden van je geest met elektromagnetische velden via je huid.

Als dat 20 jaar geleden al kon…

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is de geheime “Hate Agent” formule van Facebook, gelekt door Insider, heb jij de stempel?

Ongelukkige timing: Franse ministerie van Binnenlandse Zaken bestelt 40.000 nieuwe granaten