in ,

Stapje voor stapje: Zweedse politieke partij wil moslims de status van ‘speciale minderheid’ verlenen

Een nieuw opgerichte Zweedse politieke partij heeft voorgesteld om van alle moslims in een “speciale minderheid” te maken; de partij beweert dat moslims dagelijks last hebben van geweld en verbale aanvallen.

De Partiet Nyans zegt dat ze wil dat moslims in Zweden op dezelfde manier worden erkend als het land Sami-volkeren en Joden als speciale minderheden erkent en de partij zegt dat ze wil dat zogenaamde islamitische misdaden een speciale classificatie volgens de wet krijgen, meldt SVT.

De partijvoorzitter Mikail Yüksel, die uit de Centrumpartij werd geschopt vanwege zijn banden met de ultranationalistische Turkse Grijze Wolven, vertelde de omroep: “De Zweedse moslims ervaren dagelijks fysieke en verbale aanvallen van racistische aard”.

“Het is niet de sluier die moet worden bestreden, het is de onderdrukking. Tegelijkertijd hebben ouders het recht om hun kinderen op te voeden op basis van hun cultuur en ”, voegde hij eraan toe.

Toen zijn eerdere connectie met de Grijze Wolven ter sprake werd gebracht, zei Yüksel dat hij zich van de Turkse onthield en: “Ik ontmoet mensen met verschillende politieke meningen, maar dat betekent niet dat ik hun mening deel”.

Naar verluidt hebben ongeveer 60 mensen een bijeenkomst van de partij in de voorstad Kista in Stockholm bijgewoond, hetzelfde gebied dat eerder deze week werd getroffen door een bomaanslag.

De partij, die vorig jaar november werd opgericht, is niet ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
1 jaar geleden

Moslim lieverds moeten zich aan de wet aanpassen anders weg wezen

Burgers zijn migranten meer dan zat. Het is aanpassen of wegwezen.
9 maanden geleden

Het moment daar is dat de burgers van hun overheid zeer dwingend eisen dat het afgelopen is met het pamperen van migranten (lees moslims).
Een groot probleem is de Islam want die predikt geweld jegens niet moslims. Islam is ook geen religie maar een politieke stroming. En het is vreemd dat politici dat nooit hebben willen begrijpen hoewel zij zijn gewaarschuwd door ervaren Islam kenners.

Burgers hebben nu al 60 jaar ervaring met moslim migranten en die ervaringen zijn zeer, zeer slecht omdat deze mensen niet willen integreren en de westerse cultuur haten. Dat is uiteraard hun goed recht, maar dan moeten die migranten terug naar huis. En wel vandaag nog omdat het schade doet aan de cultuur van Nederland!
Zou Marokko ooit accepteren als westerlingen zich daar zo zouden gedragen?

Het is stuitend te zien dat de overheden werkelijk alles doen om het deze mensen maar naar de zin te maken, maar dat blijkt in de praktijk alleen maar te leiden tot eindeloos grenzen op zoeken naar nog meer privileges en subsidies.

Het is krankzinnig te zien dat een Zwarte Piet zou moeten verdwijnen omdat dat mogelijk de allochtone bevolking zou irriteren.
Dit moet echt ophouden want de burgers zijn het meer dan zat en het is stuitend te zien dat de autochtone bevolking opgezadeld wordt met giga kosten van het pamperen van allochtonen. En dat terwijl die overheid de eigen bevolking die veertig jaar voor dit land gewerkt hebben niet eens geeft wat het toekomt en wat het ten volle heeft verdiend.

De burgers mogen verwachten van haar overheid dat zij luistert naar haar burgers, dat zij de cultuur van het land bewaakt en dat zij belangen van haar burgers behartigt. De maat is meer dan vol: de overheid is nu aan zet !!!!

Leg de hesjes maar klaar: Hoe de Europese Unie over haar en uw toekomst wil beslissen

Wuhan National Biosafety Laboratory is het laboratorium in China voor het bestuderen van gevaarlijke ziekteverwekkers zoals SARS en Ebola