in , , , ,

‘Beken uw klimaatzonden’ – Signalen dat het klimaat een nieuwe religie is geworden

getty greta thunberg klimaatgodin

U wilt meehelpen de te ‘redden', maar het lukt maar niet om van uw vlees-, auto- of vliegvakantie verslaving af te komen? Geen nood, het Amerikaanse NBC heeft een oproep gedaan aan mensen om online hun ‘klimaatzonden' te bekennen, wat opnieuw bewijs is dat het (activisme) een nieuwe religie is geworden.

Jammer voor NBC is dat er vooral mensen reageerden die weigeren zich aan de dogmatische onzinpropaganda van deze extremistische religie, die feitelijk een stokoude natuurafgod aanbidt, te onderwerpen. ‘Ik laat liever de hele planeet verbranden dan dat ik mijn steak opgeef,' schreef iemand.

Iedereen die ‘zijn steentje wil bijdragen' om ‘klimaatverandering te voorkomen' –op zich al de grootst mogelijke faluwekul, want a) het klimaat verandert altijd, en b) er is niets wat de mens kan doen om dat te veranderen- kon bij NBC in zes categorieën, te weten energie, transport, plastic, vlees, papier en voedselverspilling, zijn ‘zonden' tegen ‘moeder natuur' bekennen.

Het Amerikaanse publiek trapte er gezien de meeste reacties echter niet in:

‘'Belijden' impliceert dat er iets is waar ik me schuldig over voel. Dat doe ik niet. Ik doe alleen zuinig met om mijn energierekening omlaag te krijgen.'

‘Ik geloof niet in door mensen veroorzaakte klimaatverandering, en doe helemaal niets om dit op wat voor manier dan ook te ‘voorkomen', regelen of veranderen.'

‘Mijn airco staat 24/7 aan. Ik ga niet zweten om deze klimaatreligie te plezieren.'

‘Ik denk dat het klimaat altijd al aan het veranderen is, en ik ga dus niet stoppen met het eten van vlees vanwege de sektarische manipulaties door links.'

‘Ik laat liever de hele planeet verbranden dan dat ik mijn steak opgeef.'

Moderne soort aflaat

Er zijn meer signalen dat de ‘klimaatbeweging' een nieuwe religie is geworden. een sekte zelfs. Denk bijvoorbeeld aan CO2 compensatieheffingen en emissierechten, die eigenlijk niets anders zijn dat een moderne soort ‘aflaat' voor rijkere ‘zondaren' voor hun slechte daden, en die hen toegang tot de ‘groene hemel' verlenen.

En wat te denken van de trend om je smaakpupillen te dwingen te wennen aan ‘duurzaam', op bijvoorbeeld soja en insecten gebaseerd , die veel weg heeft van een vorm van Middeleeuwse zelfkastijding.

Greta Thunberg de nieuwe Jeanne d'Arc of zelfs Jezus

Greta Thunberg wordt door de klimaatgelovigen als een soort Jeanne d'Arc op een voetstuk gezet, en door sommigen van hen zelfs letterlijk de wedergekomen Jezus genoemd.

Complete klassen schoolkinderen worden –regelmatig verplicht of verkapt gedwongen (‘jullie mogen alleen spijbelen als je meedoet')- de straat op gestuurd om te eisen dat hun ouders de planeet ‘redden', wat doet denken aan de Middeleeuwse kruistochten, toen uiteindelijk ook grote aantallen kinderen werden gedwongen om mee te doen om het heilige land te redden.

Vliegschaamte; bijna alle vliegreizen binnen Europa worden verboden

In de EU gaat men al zover door mensen te vertellen dat ze minder moeten gaan vliegen, omdat ze anders hun CO2 quotum overschrijden. is het volgende land geworden dat vliegreizen zwaarder gaat belasten. In het ultralinkse Zweden bestaat al de term ‘Flygskam' (vliegschaamte). Uiteindelijk gaat dit naar het grote visioen van de kersverse Europese klimaatcommissaris Frans Timmermans toe, namelijk dat vliegreizen binnen Europa zo goed als totaal verboden worden.j

‘Klimaatontkenners' automatisch verketterd

Nog een even duidelijk als angstwekkend bewijs dat we met een religie te maken hebben is dat iedereen die niet blindelings in het CO2/klimaatverhaal gelooft, wordt verketterd als ‘klimaatontkenner'. Alle tegenstemmen worden automatisch worden zwartgemaakt. Tegelijkertijd wordt valselijk de steun van 97% van de wetenschap beweerd – inderdaad: 97% van de door hen ingeschakelde, goedgekeurde en gesubsidieerde wetenschappers. Dit komt op hetzelfde neer als in een kerk vragen of God bestaat, en vervolgens met die uitslag proberen om ongelovigen te overtuigen.

Alleen de top wordt steeds rijker, ten koste van gewone man

En net als destijds bij de Katholieke Kerk en het Vaticaan het geval was, is het alleen de top die steeds rijker wordt, ten koste van de gewone man. Dat is de reden waarom ook veel multinationals en banken achter de klimaatagenda gaan staan: het levert hen onvoorstelbaar veel geld op.

Andere bedrijven zullen worden gedwongen om mee te doen, hetzij door almaar hogere klimaat/energiebelastingen (die er sowieso gaan komen), hetzij doordat ze op een zwarte lijst worden gezet als ze in de ogen van de klimaatbisschoppen niet schoon genoeg zijn of niet voldoende ‘duurzame' investeringen doen.

Opstand in geprogrammeerd

Dit kan dan wel eens gaan uitlopen op een grote opstand, net zoals men zich uiteindelijk ook tegen het religieuze totalitarisme van het Vaticaan ging verzetten. Het zal vermoedelijk beginnen te rommelen zodra het volk aan den lijve gaat ondervinden dat niet zozeer het klimaat, maar het klimaatbeleid hun levens begint te bemoeilijken en verpesten, en tegelijkertijd ziet dat de mensen aan de top van politiek, media, bedrijfsleven en banken zichzelf hebben uitgezonderd van alle welvaarts- en vrijheid beperkende maatregelen, waar we nog amper het begin van hebben meegemaakt.

‘Koudste winter in 100 jaar'

De CO2/opwarmingshoax kan tevens worden ingehaald door de realiteit van ‘global cooling', zoals onafhankelijke wetenschappers verwachten op basis van de sterk afnemende activiteit van de . Russische geleerden verwachten zelfs dat de komende winter de koudste in 100 jaar gaat worden. (2)

Of politici hierdoor eindelijk wakker worden en hun verstand weer gaan gebruiken is maar de vraag. De meesten van hen zijn inmiddels al zo geïndoctrineerd met de klimaatreligie, dat ze zullen blijven geloven dat het allemaal door de opwarming door menselijke CO2 uitstoot komt, zelfs al zou het halve continent bevriezen.

The Handmaid's Tale, maar dan groen?

Linksgroenliberale progressieven lijken reeds kritiekloos door de knieën te zijn gegaan voor de veeleisende  ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pensioenen

Seniorenclubs en de staat naar de rechter om geldigheid op EU-richtlijn gebaseerde pensioenwet

Brexit SQ

Remain, Brexit of … een einde aan neoliberalisme