in

Sterftepiek 2020 voorbij

Ik heb al eerder geschreven dat cijfers die de sterfte vanwege corona weergeven onbetrouwbaar zijn. Dat heeft te maken met de onduidelijke registratie.

In de meeste gevallen sterven mensen aan onderliggende ziekten (vaak longontsteking) en is het onduidelijk in welke mate corona een rol heeft gespeeld. Daarom kijk ik naar de totale sterfte zoals het CBS die bijhoudt en publiceert.

Vandaag om 12 uur publiceerde het CBS de sterfte per week van week 20 (11 t/m 17 mei). Omdat het CBS op een andere pagina een fraai grafiekje had gegeven inclusief de verwachte sterfte in 2020 van week 11 t/m week 18, heb ik met behulp van de nieuwste weekcijfers van week 20 de grafiek opnieuw getekend:

Data: CBS

Ik vergelijk van de jaren 2017, 2018, 2019 en 2020 de wekelijkse sterfte van week 2 t/m week 25. Van 2020 is die t/m week 20 nu bekend. Verder heb ik de verwachte sterfte in 2020 van week 11 t/m week 18 als streepjeslijn aangegeven.

De enige persoonlijke noot is dat ik die laatste lijn heb doorgetrokken t/m week 20. Dat is een persoonlijke schatting van hoe de verwachte sterftelijn zou zijn verlopen in week 19 en 20 op basis van de andere jaren. Ik dat ik er niet ver naast zal zitten.

Verder heb ik op basis van de gebruikte cijfers de oversterfte in ….

Lees verder bij de bron: klimaatgek


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
9 maanden geleden

Wereldwijd zijn we in de maling genomen.
Compleet!!!
Iedereen in paniek.
Je ziet een ommekeer

Nog even en er komt een wereldwijde revolutie tegen de huidige elite.
We zijn geplunderd, gevangen genomen, toekomst weg, en straks worden via de digitale systemen tot op de seconde gemonitoord.

Video: 1,5 meter zombiemaatschappij

Reclame Code Commissie pakt EU en Donald Duck aan voor propaganda