in , ,

Terreur-zwembad beschermt actief tuigjongeren, zet slachtoffers onder druk géén aangifte te doen

zwembad 1562839512
Pexels / Pixabay

Nederland en Vlaanderen zijn in de greep van het zwembadterreur: hoe groepen losgeslagen jongeren menen het recht te hebben om eigenhandig gangstertje te spelen in een zwembad alsof het de achterbuurten van Los Angeles zijn. Seksuele intimidatie van (soms zelf nog minderjarige) meisjes – of erger, pesten van families die gewoon willen zwemmen en gewoon allerlei eigendommen slopen alsof het een vuilstort is.

Het is de gewoonste zaak van de wereld voor hele batterijen aan jeugdige zwembadbezoekers.

Het probleem met de terreurzwembaden, waar gezinnen niet meer normaal kunnen zwemmen zonder te worden lastiggevallen door horden overlastgevende ‘jongeren’, lijkt nog een stukje ernstiger te zijn dan gedacht. Of althans in Gent, waar de directie actief samenheult met de tuigjongeren – om maar te zorgen dat slachtoffers zo min mogelijk aangifte te doen.

We kennen de reactie uit de politiek: alleen wat met het vingertje zwaaien en zeuren over privacy. Of zelfs tekeer gaan tegen Geert Wilders, alsof hij dit probleem veroorzaakt heeft. In zwembad Rozebroeken in Gent gaat men zelfs nog een stapje verder: iedereen die iets is aangedaan in dit terreurbad, wordt met klem verzocht vooral níét naar de politie stappen. Daarmee wordt de reljongeren dus actief een hand boven het hoofd gehouden:

Opnieuw een schandaal rond reljeugd in een zwembad. Personeel van Rozebroeken in het Belgische Gent is naar buiten gekomen met het verhaal dat als ze incidenten bij de politie melden, ze zelf op het matje worden geroepen door de directie die alles onder de pet zou willen houden.

„Onlangs nog, was er een meisje dat aangerand was in het bad. De directie heeft op haar ingepraat zodat ze geen klacht zou indienen. Soms wordt de politie al opgebeld door het personeel, en belt de directie hen daarna snel zelf af. En de mensen die redders uitdagen, blijven gewoon in het water zitten.”

Wanneer zijn we precies zo’n slap cultuurtje geworden, eigenlijk? Ongelooflijk hoe je gewoon eerst kan worden aangerand, en daarna ook nog eens je recht op gerechtigheid wordt ontnomen. Twee keer slachtoffer: één keer door tuigjongeren, en dan zo’n bibberende kneuzendirectie. Wat een treurnis!

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
criminaliteit 1562839286

Albanese criminaliteit overspoelt Nederland, EU: ‘Geen toename’, grens blijft open

ECB 1562839950

Lagarde en de komende grote systeembanken overname