in , , , ,

“Terroristenhotel Europa”

1 Hotel Europa 2

Het is weer zo ver! Nu zijn in België slachtoffers gevallen als resultaat van de laffe door de gestuurde . De politiek van negeren, doodzwijgen en verbieden van kritiek op het beleid ten aanzien van allochtonen, “vluchtelingen” en jihadfiguren. Het beleid van een lafhartig niet durven. Dat is in niet anders! Philip de Winter moest in België jaren geleden al op een zijspoor met zijn partij en mocht kennismaken met een “cordon sanitaire”.

Geert Wilders wordt verguisd in Nederland want hij heeft als enige het lef om de waarheid te zeggen. En die waarheid is onaangenaam. De waarheid laat de leugen zien. De leugen welke ons dagelijks brood is geworden. Ons wordt voorgehouden dat Multiculti het toppunt is van ons aards geluk. De mens wordt voortdurend in de ogen gestrooid. Woestijnzand zouden we kunnen zeggen! Wee wij, die niet in het Multiculti paradijs geloven! Wij worden weggezet als dom, racistisch  en wij zaaien dan haat. Wij zaaien haat omdat we andere opvattingen hebben dan die “de heren” in den Haag er op na houden.

De aanslagen in Brussel worden voorzien van het label “terroristen”. Ze durven zelfs niet eens te zeggen dat het Moslimterroristen zijn. Moslims plegen aanslagen uit naam van de islam. Er wordt gesuggereerd dat het om een kleine groep gaat. Om incidenten dus. Foute redenering! Het gaat om de totale islam. De aanslagen zijn hulpmiddelen die door de Moslimwereld soms quasi afgekeurd worden. Een afkeuring voor de goede gang van zaken dus. Het doel is en blijft de totale machtsovername door de islam. De niet-moslims worden beschouwd als “Christenhonden”. Daar mag je alles mee doen. Die mag je doden, verkrachten enz. De koran is daar heel duidelijk over. Die aanslagen dienen dus een doel!

1 Rutteerdogan

En het doel heiligt alle middelen. De Nederlandse is onnozel en denkt door praten en liefkozende behandeling de zaak op orde te houden. Onze opperkoopman Mark Rutte heeft zojuist een verdrag gesloten  met degene die de Islamisering van Europa op het oog heeft. Hij is daar nog trots op ook! Hij is trots op zijn verraad aan het Nederlandse Volk. Hij heeft de lach op zijn gelaat laten zien aan degenen die onze vrijheid willen vernietigen. Hij houdt Syrische vluchtelingen voorlopig even op afstand, zo lang het duurt, en schenkt intussen dus de Turken de mogelijkheid om zonder visum te reizen in Europa. Daarmee wordt ook nog de sleutel van de bijstandskas voor iedere nieuwkomer binnen handbereik geplaatst. Wij zijn hier al zo krankzinnig geworden dat we uit Oekraïne, die hier niet mogen blijven, ettelijke duizenden Euro's meegeven als ze zo vriendelijk willen zijn om weg te gaan. Al dat geld is van ons. Van de belastingbetaler. Wordt gemakshalve vergeten. Als een Nederlandse Invalide een invalidenwagentje nodig heeft dan wordt het allemaal heel moeilijk. Laat staan een simpele rollator. Wij geven liever ons geld aan de buitenlanders! Dat geeft schijnbaar een heerlijk gevoel.

Maar goed, terug naar het onderwerp. Er wordt weer veel “ach en wee” geroepen. Kaarsjes worden gebrand en vooral zal er “geschokt” gereageerd worden. Het kabinet en de Tweede Kamer zijn tegenwoordig continue “geschokt.” Dat is het handelsmerk van de politiek.  Zolang ze “geschokt” zijn kunnen ze zich achter het “geschokte” gelaat verbergen en hoeven ze geen echte maatregelen te nemen. Intussen gaan we door met de afbraak van het leger en de politie. De politie is ook om de haverklap de pineut. Wordt er door die jongens geschoten dan is iedereen in rep en roer. In plaats van een goede schietopleiding en standaard uitrusting met machinepistolen wordt er dan weer aan een taser gedacht. Dan zal je de tegenstander niet zo gauw verwonden. Bespottelijk idee!

De politie moet hard optreden en daarmee basta. Flinke kerels moeten we op de straat hebben en geen melkmuilen. Dat maakt tenminste indruk en dan zal het geteisem zich nog wel een keer bedenken. De buitenlanders die hier binnen komen, zijn totaal niet onder de indruk van onze politie. Die zijn in hun geboorteland wel andere dingen gewend.

1 Politie 5

De indruk die wij hier wekken is een indruk van slapheid en dat nodigt uit tot ontoelaatbaar gedrag. Zij zijn gewend dat hun overheid hard optreedt en hier zien ze dat niet. Hier is de “knuffel” het geliefkoosde wapen. Ze lachen daarom en hebben minachting voor het laffe optreden van de overheid. Zo gaat dat van kwaad tot erger. In ons land zijn er (nog) geen aanslagen gepleegd? Het zou wel eens kunnen zijn dat zij Nederland gebruiken als schuilhaven. Zij weten dat zij hier, als zij zouden worden gepakt voor een vergrijp in een ander Europees land, als vorsten worden behandeld en soms kans hebben op een werkstraf van enige uren. De cellen zien er uit als hotelkamers en menige bejaarde zou jaloers zijn op de verzorging. Bovendien hebben ze meteen de beste advocaten die direct voor vrijspraak pleiten. Waarschijnlijk bouwt men hier ooit nog een luxueus “Terroristenhotel” met gebedsruimte.

Nog een enkele opmerking over de Islam. In de eerste plaats moeten we niet vergeten dat Turkije een zeer belangrijke rol speelt bij de Islamisering van Europa. Vandaar dat politieke spelletjes met het Turkije van Erdogan absoluut verwerpelijk zijn. De bewegingen van Europa richting Turkije getuigen van een grote Westerse onnozelheid. Het is mijn vaste overtuiging dat de  Islammigratie uit het Midden Oosten en Afrika met kwade bedoelingen geregisseerd wordt. Deze volksverhuizingen zullen leiden tot verwoesting van onze huidige samenleving. Europa gaat dus drastisch veranderen en zal nooit meer worden wat het geweest is. Tenzij er wordt ingegrepen.

En dat is precies wat we kunnen vergeten. Het besluit is genomen om Europa te islamiseren, het christendom te vernietigen en de dictatuur te vestigen. De zal in deze dictatuur op alle fronten gecontroleerd gaan worden. De burger zal zelfs de dictatuur omarmen omdat hij de aanslagen, de moorden, de verkrachtingen zat zal zijn geworden. Men verlangt weer naar orde en men zal bereid zijn het oude vrije leven daarvoor in te ruilen. Dat is de prijs die men gaat betalen met dank aan het EU-regime in Brussel.

De dictatuur zoals door de EU georkestreerd.

Lees verder bij de Bron: Nachthemel.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e834b50628f2013ecd0b470de7444e90fe76e6d011b9194990f9c9 640 konijn e1458888718942

Politie toont weer eens verkeerde foto in opsporingsprogramma

21752726150 046747fa70 secret army

Heeft u al kennisgenomen over het Nederlandse Stay-Behind Netwerk?