in ,

Topman Pfizer wordt klokkenluider en vertelt de waarheid over farmaceutische industrie

Onderstaand fragment is afkomstig uit de One More Girl over het Gardasil. Dr. Peter Rost, oud-vicepresident van één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld () spreekt zich uit over banden tussen artsen en farmaceutische bedrijven.

Rost schreef ooit: “Het is angstaanjagend hoeveel overeenkomsten er zijn tussen deze bedrijfstak en de maffia. Het enige verschil is dat al die mensen in de farmaceutische industrie zichzelf zien als fatsoenlijke burgers. Maar als ze als groep bij elkaar komen en deze bedrijven runnen, lijkt er iets te gebeuren. Je kunt het vergelijken met de gruweldaden in een oorlog: mensen doen dingen waartoe ze zichzelf niet in staat zouden achten. Als iemand deel uitmaakt van een groep, kan hij dingen doen die hij normaal niet zou doen, omdat de groep zijn daden goedkeurt.”

In 2004 wees Rost op geknoei met cijfers bij Pfizer. In december 2005 werd hij ontslagen.

 

Lees verder via: NineForNews.nl

Photo by epSos.de


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Otto von Braackenssieck
5 jaren geleden

En zo komen we ook aan de uiterst dictatoriale rookverboden. Je zet eerst met aannames en leugens in de “markt” dat passief roken gevaarlijk zou zijn en begint een ware hetze tegen mensen die roken: “rokers zijn asociaal” Vervolgens zet je je dure en in sommige gevallen zelfs erg gevaarlijke preparaten (champix) in de markt. Uiterst lucratief als je bedenkt dat zo’n stoppen met roken kuurtje, met geringe kans van slagen, minimaal € 500.- en met begeleiding zelfs €1000,= kost, en dat er 2,5 miljard rokers wereldwijd zijn. Met zulke bedragen kun je nog eens aardig lobbyen, wat heet, omkopen.

Jo
Antwoord aan  Otto von Braackenssieck
5 jaren geleden

Gewoon stoppen met roken! Mijn vader is van de ene op de andere dag gestopt zonder preparaten toen ik 7 jaar oud was toen hij hoorde dat hij mogelijk kanker had in de jaren 60. Hij rookte 3pakjes per dag.Tja toen bestonden die preparaten nog niet. Dus als je echt wil stoppen dan lukt het! Je hebt dat spul niet nodig. Anders rook lekker door maar niet in mijn buurt!

En ja, smoking kills en longkanker is nog steeds de meest dodelijke vorm van kanker. Als je dit niet gelooft ga dan maar eens langs de longartsen van het Anthonie v. Leeuwenhoek ziekenhuis.

martin van Els
4 jaren geleden

Jarenlang waren de rokers de dictators van de niet-rokenden. Zij dwongen ons onnatuurlijke stoffen op met slechte invloeden op onze gezondheid. Zij vonden dat heel vanzelfsprekend, terwijl het heel bekend was dat roken slecht voor de gezondheid is. Dankzij de “dictatoriale” rookverboden kunnen niet-rokers weer de onvervuilde lucht ademen waarop zij recht hebben.
De klaagzang van Otto von Braackenssieck is werkelijk de omgekeerde wereld.

Grieken spreken elkaar tegen over nieuwe munt

Veilig idee: Patriot-raketsystemen zijn te hacken