in

Topman VodafoneZiggo hoeft niet persoonlijk veiligheid van 5G te garanderen, KPN en T-Mobile ook niet

pixundfertig / Pixabay

VodafoneZiggo-topman Jeroen Hoencamp hoeft niet persoonlijk te verklaren dat het 5G-netwerk in Nederland veilig is en de volksgezondheid niet schaadt.

Dat heeft de rechtbank Midden-Nederland donderdag bepaald in een kort geding dat de Nationale Bond tegen Overheidszaken (NBO) had aangespannen.

Eerder verloor de bond al vergelijkbare zaken tegen KPN-CEO Joost Farwerck en T-Mobile-topman Søren Abildgaard.

In de zaak tegen Farwerck bepaalde de rechter in Rotterdam dat een kort geding niet bedoeld is om een garantie af te geven.

De rechter in Den Haag oordeelde in de zaak tegen Abildgaard dat er geen sprake van een onrechtmatige daad is als de T-Mobile-topman de verklaring niet zou afgeven en dat de NBO daarom geen zaak had.

Lees verder bij de bron: NU.nl

Één reactie

Laat een reactie achter
 1. Het moet maar eens gezegd :
  Als de rechters zich onttrekken van datgene wat hun werkelijke taak is dan zijn we heel ver van huis en dan is het punt bereikt dat burgers het recht in eigen hand moeten nemen.
  Het is bijna regel dat rechters weg komen van een uitspraak maar wel hoge rekeningen indienen die uiteindelijk door de burger moet worden betaald maar waar telkens weer de burger met een kluitje in het riet worden gestuurd. Hier klopt fundamenteel iets niet.

  Het is toch niet meer dan redelijk te eisen dat exploitanten van apparatuur moeten aantonen dat de apparatuur die zij gebruiken absoluut veilig is voor gebruik. Maar in het huidige Nederland moeten burgers veel energie investeren en kosten maken om rechters te bewegen exploitanten aan te spreken. Het is werkelijk de omgekeerde wereld en een schande voor de NL overheid en de rechtsprekende instanties.

  Er is voldoende informatie dat hoog frequente electromagnetische straling zeer schadelijk is voor de menselijke gezondheid en dat zich kanker gezwellen ontwikkelen in het lichaam.
  Dat is al zo bij de lager frequente WIFI in huis en op kantoor en dat is ook zo bij mobiele telefoons.

  De afgelopen jaren heeft fabrikant Huawei 5G communicatie apparatuur ontwikkeld die bij nog veel hogere frequenties opereert dan 4G tot wel 60 GHz. Maar tegelijk is het idee achter 5G dat een zeer fijnmazig net wordt aangelegd waar bij letterlijk overal data kan worden verzameld over werkelijk alles. Een aanwijzing dat krachten achter de schermen actief zijn de samenleving te bewegen in de richting van een transhumanistische maatschappij.

  Deze fabrikant Huawei zegt zelf heel duidelijk dat zij zich niet bezig hebben gehouden met de vraag of die apparatuur veilg door mensen kan worden gebruikt. Zij hebben daar geen studie naar gedaan en er bestaan geen rapporten.

  Men zou mogen verwachten dat de afnemers van de 5G apparatuur die deze willen gaan gebruiken dan afzonderlijk of gezamenlijk onderzoek moeten doen zodanig dat onomstotelijk duidelijk wordt dat de apparatuur niet schadelijk is voor mensen. Dat doet een gebuiker normaal gesproken ruim van te voren voordat er wordt gebouwd. Dat is dus niet gebeurd.

  Overheden hebben daar ook een duidelijke functie dat namens de burgers te eisen.
  Dat is haar primaire functie en zij wordt door de burgers daarvoor betaald.
  Die onderzoeken hebben vreemd genoeg nooit plaats gevonden. En de vroegere onafhankelijke onderzoeken door overheden bestaan niet meer omdat de overheid voor zichzelf andere prioriteiten heeft gesteld zoals de delegatie van taken naar de EU en de overgang naar een NWO.

  In een ondervraging door senator Blumental van de USA senaat gaven exploitanten ronduit toe geen enkel onderzoek te hebben gedaan en de exploitanten konden ook geen enkel onderzoek tonen waaruit zou blijken dat 5G veilig is voor mensen. Desalniettemin zijn wel wereldwijd in record tempo overal 5G zendmasten neergezet. Wereldwijd. En ook in Nederland.
  Dit stinkt aan alle kanten !!!!

  Technische defensie specialisten en hoogleraren gespecialiseerd in hoogfrequente electromagnetische straling waarschuwen al jaren voor de gevaren van 5G en hebben alles gedaan om door te dringen bij diverse overheden maar staan voor een dichte deur..

  Het vreemde is dat als burgers zendmasten in brand steken dat de overheid daar dan schande over durft uit te spreken en niet beter weet te doen dan camera’s op te hangen …. Wat kunnen burgers doen als een overheid voleldig van het pad is geraakt en als hun leven wordt bedreigd?

  Als dit het enige probleem was dan zou je nog van een fout kunnen spreken, maar de afgelopen 20 jaar zijn er zoveel vreemde zaken aan de hand dat ik tot geen andere conclusie kan komen dat overheden totaal van het goede spoor zijn geraakt en vergeten zijn dat haar primaire taak is en door wie zij worden betaald. Mijn conclusie is dat de NWO diep is geinfiltreerd in de NL overheid en rechtspraak.

  In de VS is Trump + patriots + leger zeer actief de NWO Cabal op te rollen en dan zal de EU ook wel volgen. NL moet zich dood schamen dat zij het zover heeft laten komen.

Geef een antwoord

EU-deal over verwijderen ‘onlineterreurpropaganda’ binnen uur

black and white floral illustration

Dat geeft vertrouwen: Biontech oprichter wil voorlopig niet zelf gevaccineerd worden