in

Dat geeft vertrouwen: Biontech oprichter wil voorlopig niet zelf gevaccineerd worden

black and white floral illustration

Dus slikt de dokter zijn eigen medicijn niet? Tot de ‘vertrouwenwekkende’ nieuwsberichten die deze dagen de ronde gaan over het Biontech/Pfizer-vaccin draagt deze ook zeker bij: Biontech oprichter Ugur Sahin maakte bekend dat hij zich nog niet had laten vaccineren en nog wilde wachten met zijn eigen Corona-vaccin.

De verhelderende, zeer veelzeggende verklaring van de CEO van Biontech, die volgens Forbes zojuist is gestegen tot de rang van multimiljardair, werd op passende wijze gedaan op hetzelfde moment als de start van de massale vaccinaties van afgelopen dinsdag in Groot-Brittannië, het enige land ter wereld dat noodgoedkeuring heeft gegeven voor het Biontec-vaccin.

Als reden voor zijn eigen terughoudendheid om te vaccineren zegt Ugur dat er immers nog geen goedkeuring is voor Duitsland; en er zijn natuurlijk “geen uitzonderingen” voor zijn medewerkers en hemzelf: ook hij houdt zich aan de richtlijnen voor welke groepen mensen het vaccin als eerste bedoeld is: “Als we de mogelijkheid zouden hebben om werknemers te vaccineren omdat ze juist systeemrelevant werk doen, dan zouden we dat natuurlijk heel snel en heel graag doen”, zei Sahin volgens ……

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5G 1563343065

Topman VodafoneZiggo hoeft niet persoonlijk veiligheid van 5G te garanderen, KPN en T-Mobile ook niet

text

Mondkapje op of anders gaat de winkel op slot! Weigeraar Gerjo krijgt brief van gemeente